Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ידני חדש עד 100,000 ש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1831 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש לקנות רכב חדש מהחברה.

המועמדות שלי לקניה:

1)סיאט איביזה 1.0-הבנתי שהדגם בגרסה הידנית לא משווק יותר?

2)רנו קליאו 1.0-בגרסה הידנית.חושש מאמינות ומסחירות לאורך השנים.ירידת ערך גבוהה.קראתי סיכום בפורום של 5000 ק"מ עליה.עד כמה היא חסכונית?

3)פולקסוואגן פולו-נראית טוב,סחירות כנראה תהיה טובה.

מבין השלושה,בהנחה שהדגמים אכן משווקים,מי תתן את התמורה הטובה ביותר למחיר?

אופי הנסיעות שלי:נוסע כ 20,000 ק"מ בשנה.ייתכן שבשנה הבאה אני יתחיל ללמוד בחולון,והנסיעות יעלו ל 35,000 ק"מ.

תודה לעוזרים.

פורסם

למה לא לקנות איזו הונדה ג'אז בת שנה 2020, שעדיין באחריות יצרן? מאמין שתצליח למצוא בטרייד אין של היבואן- אוטוסנטר/טרייד מוביל או אצל אדם פרטי שקנה ומוכר (לא מגרש קטן בשום אופן)  כאלו עם 10 אלף ק"מ, ככה תקבל חיסכון משמעותי בדלק.
לגביי סחירות אף אחד לא יודע לומר לך מה יהיה, אני יכול לומר לך שלפני שנה וחצי רכשתי פיג'ו 208 ידנית, וחיפשתי גם פיאסטה ידנית/פולו/פאביה/איביזה/פיאסטה ידניות, ואני יכול לומר לך שאת כולם, מאוד, אבל קשה מאוד למצוא שמורות ולא פעם מבקשים עליהן מעל המחירון במיוחד על האיביזה/פולו/פאביה. 

מה יהיה בעוד כמה שנים? אף אחד לא יודע...

פורסם

איביזה ופולו עברו מתיחת פנים בחול, אז אולי זה כרגע יגרום לעצירת הייבוא שלהם.

לפי התיאור של מישהו פה, צריך לבצע הזמנה מיוחדת על מנת לקבל אותם.

איביזה ופולו מרווחות יותר מאחור ביחס לקליאו. 

האיביזה מגיעה ברמת גימור מאוד נמוכה, הקליאו והפולו מרגישות יותר איכותיות בהשוואה אליה. היא גם מגיעה עם מובילאיי בהתקנה מקומית ושנתיים אחריות בלבד (שלישית בתוספת אלף ש"ח) לעומת שלוש בפולו ובקליאו.

לקליאו יש התראה על סטייה מנתיב ובפולו יש כבר תיקון סטייה מנתיב. בשתיהן לא אמורות להיות התקנות מקומיות שזה עדיף לדעתי.

גם המושב של האיביזה פחות טוב לעומת זה של הקליאו, לפחות מבחינתי. 

מבחינת אמינות, מעבר לפוסט עם המזגן לא זכור לי שראיתי משהו. 

לגבי סחירות קשה להגיד, לפחות מבחינת מותג פולקסווגן וסיאט חזקים יותר בהשוואה לרנו אבל מצד שני, יותר אנשים בוחרים בקרוסאוברים וההיצע הידני מאוד הצמצם.

אופציות ידניות אחרות: סוזוקי סוויפט, סקודה פאביה (אם נשאר מלאי, דגם יוצא שלא שווה לדעתי להתעכב עליו), ניסאן מיקרה (אותו מנוע וגיר כמו ברנו, פחות אבזור תמורת קצת יותר מרווח). 

פורסם

מהי צריכת הדלק של המיקרה הידנית?

חייב רכב חסכוני כדי לחסוך בהוצאות הדלק, ללא התפשרות על האמינות.

פורסם

סופר מיני ידנית עם מנוע טורבו יצרכו בערך 1-17-18 בבין עירוני תלוי איך אתה נוהג.

לדעתי הקליאו הכי משתלמת ביחס לאבזור/מחיר.

היא נוחה, המנוע מספק ביצועים לא רעים, בטיחותית.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תברר לגבי צריכת דלק וקנה משהו כזה: 2021 יונדאי i20 טורבו | אפס קילומטר מליסינג | CARBUY

אלא אם אתה ממש מתעקש על ידני- שאני מבין שזה רק ממחשבה על חסכון. משומשות מעט,, גם קורולה היברידית וגם קיה נירו חסכוניות מאוד 20-24 קמ/ל

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם

אני עם פולו ידנית מסוף 2019. 22 אלף קילומטר.

מאוד מאוד מרוצה, איכות בנייה וחומרים הרבה מעל סיאט וסקודה. לגבי הקליאו- לא מכיר.

פורסם
לפני 6 שעות, vova6040 כתב:

מרוצה מהפולו?מה הצריכת דלק הממוצעת?

כפי שציינתי מאוד מרוצה. הרכב מרווח מאוד לעומת סופר מיני אחרות- גולף קטנה. איכות נסיעה, שקט, אחיזה ואיכות חומרים גבוה מאוד- כל הפולו מגיעים ברמת COMFOTLINE.

צריכת דלק- בין עירוני כ17\1 בעיר-11,12\1 תלוי בפקקים ובמזגן. 

הגיר הידני מאוד נעים.

פורסם

הנסיעות שלי שנה הבאה יהיו עם הרבה ק"מ.

מעריך שאסע רק ללימודים 30000.אני חייב רכב חסכוני.פוזל לכיוון יאריס היברידית.אעשה שבוע הבא נסיעת מבחן ויעדכן.

פורסם
בתאריך 26.5.2021 בשעה 23:29, OSאס כתב:

אני עם פולו ידנית מסוף 2019. 22 אלף קילומטר.

מאוד מאוד מרוצה, איכות בנייה וחומרים הרבה מעל סיאט וסקודה. לגבי הקליאו- לא מכיר.

הוצאת אותה מהחברה?
לאחרונה מגשש בחיפושים אחרי אחת כזו ידנית יד 2, למרות שנמכרו מאות כאלה, בלוחות לא עולה אפילו אחת.

פורסם
בתאריך 26.5.2021 בשעה 22:34, Michazzz כתב:

רמת גימור על הפנים, כנראה בין הסופר מיני היחידות (אולי אפילו היחידה) שמשווקת ללא מערכת אקטיבית כלשהי.

לפני 40 דקות, caryou כתב:

פולו או פאביה, עלויות אחזקה לא גבוהות?

לא כאלו גבוהות כמו שעושים מהן.

יש גם דרכים להוזיל, לפחות בסיאט (שזה אותו קונצרן ואותו יבואן) באופן משמעותי.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...