Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיג'ו 207 מקרטעת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1870 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

יש לי פיג'ו 207 שנת 2008 

שלאחרונה החלה להכבות במעבר מרוורס לדרייב ובנסיעה כשהטורים נמוכים, להסס בהתחלת נסיעה ואז להאיץ בפתאומיות.

יש לציין שהרכב עבר לאחרונה טיפול מקיף שרק החמיר את המצב.

יכול להיות שמדובר בסנסור חמצן תקול?

אם לא, מה יכולה להיות הסיבה?

יש מוסך מומלץ לפיג'ו?

נ.ב. הרכב על גפ"מ.

תודה.

פורסם
לפני 6 שעות, yairw כתב:

מה כלל הטיפול? האם ניקו את המצערת ומנוע הצעדים?

במנוע הנ"ל יש Valvetronic. זאת אומרת ויסות כמות האוויר שנכנס למנוע הוא על ידי שינוי גובה הרמת שסתומים ולא על ידי מצערת. המצערת קיימת בעיקר לגיבוי ואני מאוד בספק שניקוי שלה ישפיע על משהו. 

• אהבתי 1

פורסם (נערך)
לפני 8 שעות, Buki כתב:

במנוע הנ"ל יש Valvetronic. זאת אומרת ויסות כמות האוויר שנכנס למנוע הוא על ידי שינוי גובה הרמת שסתומים ולא על ידי מצערת. המצערת קיימת בעיקר לגיבוי ואני מאוד בספק שניקוי שלה ישפיע על משהו. 

מעניין מהיכן המידע הזה.

למה בדיוק דרוש "גיבוי" ע"י מצערת? המחשב לא יכול להפסיק את הדלק והצתה?

למה התקינו מצערת?

כי אם המנוע לא היה זקוק למצערת משמע, בסעפת יניקה אין תת לחץ אלא לחץ אטמוספרי כמו במנועי דיזל .

וברכבים האלו קיימת בעיה של שריפת שמן דרך גומיות השתסומים משמע בהחלט שהמצערת מתפקדת במצב סרק וקיים וואקום בסעפת היניקה שמושך את השמן דרך גומיות השסתומים.

או בקיצור אשמח לקבל מידע רלוונטי כי תהיתי שהפתגםשהמצערת לגיבוי במנועים האלה עלה מספר פעמים בפורום, אשמח לסימוכין או אפילו סרטון יוטיוב המתאר את חוסר הנחיצות וחשיבות המצערת, כי לדעתי זה ממש לא נכון, ועובר את ההיגיון.

לא שאני טוען שלא קיימים מנועי בנזין ללא מצערת זה נושא אחר.

אבל אם קיימת מצערת היא בהחלט נחוצה לבצע את ויסות כמות האוויר.

עריכה אחרונה על ידי ba323f
פורסם
לפני 4 דקות, ba323f כתב:

כי אם המנוע לא היה זקוק למצערת משמע, בסעפת יניקה אין תת לחץ אלא לחץ אטמוספרי כמו במנועי דיזל .

במנועים האלו יש משאבת וואקום כמו בדיזל ולגבי היתר אני אנסה לחפש סימוכין. 

פורסם
Just now, Buki כתב:

במנועים האלו יש משאבת וואקום כמו בדיזל ולגבי היתר אני אנסה לחפש סימוכין. 

אני מכיר היטב את המנועים והרכבים האלה, עניין המצערת לא חקרתי, מודע למערכת לשליטה בעומק פתיחת השסתומים.

• תוכן חדש...