Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1856 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש ברשותי מאזדה 3 2014 ספיריט

בהתחלה חיפשתי לשדרג את כל המערכת כולל קומפוננט וסאב וכל הסיפור, עם הזמן הבנתי שהמערכת באוטו לא רעה בכלל :)

אבל אני כן מחפש לשדרג איכשהו עוד קצת, הבנתי שכנראה את הרמקולים ברכב אין טעם להחליף כי באמת שהם לא רעים.

האם סאב ומגבר יעשו את העבודה ויתנו לי את החוויה המשופרת שאני מחפש?

אשמח להמלצה לאיזה סאב ומגבר לכוון, התקציב שלי הוא בערך 1000-2000 ש"ח (האם אפשר להביא משהו איכותי במחיר הזה?)

מבחינת איכות הסאב, אני אוהב צליל נקי של באס ואיכותי, אבל לא אוהב לשמוע אותו מתפוצץ ממש ומשתלט על כל המוזיקה.. לא סובל את זה.

פורסם

לגילוי נאות אני עובד בתחום
בהחלט אפשרי להביא סאב ומגבר בתקציב שלך וגם ציוד שהוא לא ברמה נמוכה אבל תצטרך להחליט גם מה התקציב להתקנה כי אי אפשר לאכול את כל העוגה ולהשאיר אותה שלמה

גילוי נאות אני עובד בתחום האודיו לרכב . 
בעל עסק להתקנה ומכירת ציוד אודיו לרכב סאונד קלאב 

https://www.facebook.com/Soundclubgarage

• תוכן חדש...