Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1869 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם ,  איך מבטלים את המערכת הזו ?

ע"י הוספת רכיב אלקטרוני או תכנות של מחשב הרכב ? אחר? 

רנו גראנד קופה מודל 2018 דיזל

והאם מישהו ביטל את המערכת הזו בפועל ? 

ומה העלות ? 

פורסם

ראה בסרטון הבא:

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אני לא אוהב להתעסק במערכות של הרכב ולפגוע
הפתרון הפשוט הוא פשוט להחליף למצבר הכי זול שלא תומך בפונצקיה הזו 450 שח מצבר חדש של וולטה 65 אמפר אם אני לא טועה שלא תומך בסטארט אנד סטופ ובה לציון גואל

אם אני לא טועה אבל תדלק לך נורה בגלל שהצבר לא תומך בפעולה הזו

• רעיון גרוע 2
פורסם

מה טוב בזה?
נורת התרעה דלוקה כל הזמן, המצבר לא מתאים למה שתיכנן היצרן ( ואולי לא רק לגבי המערכת S&S ).
מה הבעיה ללחוץ על כפתור הכיבוי בתחילת הנסיעה?

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

ההבדל היחידי  הוא ביכולת פריקה מהירה וטעינה מהירה 
וזה נורא כל פעם ללחוץ על הכפתור או לשכוח ואז נכבה לך המנוע ביום חם גיהנום והמזגן מפסיק לעמוד ברמזור זה מעצבן ביותר

• אהבתי 1
פורסם

מה נורא? שכחת לכבות בתחילת הנסיעה? תלחץ על כפתור אחרי הפעם הראשונה שהרכב כבה ברמזור.
לא צריך להגזים.
אותי היה משגע לראות כל הזמן נורת תקלה בלוח שעונים.
יש הרבה סיכויים שחיי המצבר הרגיל יהיו קצרים מאוד ברכב עם מערכת S&S .

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
לפני 4 שעות, Ido Porat כתב:

אני לא אוהב להתעסק במערכות של הרכב ולפגוע
הפתרון הפשוט הוא פשוט להחליף למצבר הכי זול שלא תומך בפונצקיה הזו 450 שח מצבר חדש של וולטה 65 אמפר אם אני לא טועה שלא תומך בסטארט אנד סטופ ובה לציון גואל

אם אני לא טועה אבל תדלק לך נורה בגלל שהצבר לא תומך בפעולה הזו

המצבר לא מתאים להספקים של מערכת הטעינה של הרכב, תוחלת החיים שלו קצרה יותר, ואחריות היצרן לא חלה עליו. במקרים קיצוניים הוא עלול להסדק ולגרום נזק בלתי הפיך למערכת החשמל ברכב.

שורה תחתונה - לא מומלץ.

לפני שעתיים, Ido Porat כתב:

ההבדל היחידי  הוא ביכולת פריקה מהירה וטעינה מהירה 
וזה נורא כל פעם ללחוץ על הכפתור או לשכוח ואז נכבה לך המנוע ביום חם גיהנום והמזגן מפסיק לעמוד ברמזור זה מעצבן ביותר

המערכת מפסיקה לפעול כשהטמפרטורה החיצונית גבוהה מרף מסוים (ב-v40 הרף היה 30 מעלות)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

לא צריך לבטל המערכת. מניסיון ניתן לשלוט בהפעלתה על ידי לחיצה מתונה יותר על דוושת הבלם. לחיצה עדינה לא תכבה המנוע. לחיצה חזקה תגרום לכיבוי. בקלות ניתן למצוא הנקודה המתאימה ובכך לא "להילחם" במערכת כולה.

פורסם

תודה רבה לכולם 

מניסיון לכבות את הכפתור לאחר כל הנעה פשוט לא הגיוני ,לפעמים אתה שוכח 

צריך לבטל אותו  ע"י תכנות של המערכת 

מי בארץ מבצע זאת? 

פורסם
לפני 6 דקות, 20ofir כתב:

תודה רבה לכולם 

מניסיון לכבות את הכפתור לאחר כל הנעה פשוט לא הגיוני ,לפעמים אתה שוכח 

צריך לבטל אותו  ע"י תכנות של המערכת 

מי בארץ מבצע זאת? 

ואיזה אסון יקרה אם תשכח לבטל את המערכת ותכבה אותה לאחר שתפעל בפעם הראשונה??? מה הקשר להיגיון?  אפשר לחשוב שמדובר במשהו שישבש לך את היום או יקצר לך את החיים ..... 

לא "צריך", אתה רוצה. זה לגיטימי, אבל מכאן להיסטריה וסוף עולם אם לא תמצא (וכנראה לא תמצא, אלא במחיר של פגיעה ברכב) הדרך ארוכה.

קצת פרופורציות..... 

קיה ספורטאז' 2.0 ליסינג

סקודיאק דיזל Exclusive לזוגתי (כבר לא: יונדאי סנטה פה דיזל, אלתיאה דיזל - עדיין מתגעגעים)

ALFA ROMEO 75 TS - מוסבת כבר לא ☹️, מקורית כבר כן 🙂

פורסם

יש דרך לבטל ובטוח יש.

צלם לי מכסה פתוח של מנוע ברכב.אני לא מכיר את מבנה של הרכב שלך.

יש מספר דרכים שידוע לי,עדיין לא יכול להמליץ לך מה לעשות כי ספציפי לא מכיר את מבנה של רכב ומה גרסת תוכנה.

על המצבר קיים חיישן שאם תינתק פלג ממנו אז רכב לא יכנס למצב SS מה שכן דבר יכול לפגוע בטעינה של המצבר ,יש אנשים שאומרים שנוסעים שנים והכל תקין. יש עוד מצב (אולי) מתג של מכסה מנוע ,צריך לגרום לרכב לחשוב שרכב עם מכסה פתוח ואז גם מבטלת SS.(לא בדוק) 

מצב הכי בטוח זה חיבור למחשב על יד תוכנה ו obd2 וזה מה שעשיתי אצלי ברכב עם מנוע K9K מערכת של רנו  לפני יותר מ3 שנים.

אל תבקש ממני לעשות את זה כי לא מוכן לקחת שום אחריות בנושא. אני נותן לך רק כיוון ואומר שכן ניתן לנטרל לצמיתות.

עוד דבר .אם אתה מבין בחשמל או אלקטרוניקה ניתן להתחבר למתג ניטרול של מערכת ולעשות כיבוי אוטומטי קיים מנגנון כזה באלי.

פורסם

שלום חבר 

פירקתי את התקע המחבר למצבר ונדלקה המנורה שיש כאילו תקלה ,לא הפתרון המתאים 

אבל תודה בכל אופן 

חייב להיות פתרון לדבר הזה 

פורסם

הפתרון נמצא בהודעה השניה בשרשור הזה. זאת הדרך היחידה - אין דרך אחרת.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

• תוכן חדש...