Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1880 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

הבוקר תדלקתי בתחנת דלק הקבועה שלי, לאחר ההתנעה השנייה, החלו רעידות לא מוסברות בעיקר בעצירה, האוטו לא סוחב כמו שצריך (קוורולה 2003), מדובר ברכב שנסע חלק ומצויין, האגזוז נשמע של טרנטה משנות ה90, ונורת המנוע מהבהבת, בשוטף היא פועלת כמו במרבית הקורולה.

מה עושים??

עריכה אחרונה על ידי מאיר.ישראל
פורסם

נורת מנוע מהבהבת אומרת, עד כמה שידוע לי, שדלק לא נשרף ועובר לממיר, מה שיאיץ את השמדתו.

אצלי זה קרה בגלל מיספייר, אבל אם הדלק מהול כפי שנתנאל אמר, ייתכן והנורה מעידה על כך.

גרור את הרכב למוסך ועדכן

כבר חתמתי...

פורסם (נערך)
לפני שעה, netanel1014 כתב:

שיש מים בדלק. זה דלק מהול .

מחזק. יש בפורום מספיק סיפורים על אוטו שבקושי סוחב אחרי תידלוק מסויים.

מוזר שמהלו את הדלק בתחנה הקבועה שלך, זאת שאתה בוטח בה ושכנראה הנחת שהם אמינים מספיק כדי לא לשחק משחקים.

לפני 38 דקות, מאיר.ישראל כתב:

יש סיכוי שהם מוכרים דלק מהול??

הכל אפשרי. בבדיקות של משרד התחבורה מצאו דלק מהול גם בתחנות של החברות הגדולות.

הלוקיישן של התחנה חשוב לא פחות מהשם שלה. יש תחנות של חברות גדולות בלוקיישנים מפוקפקים ושם מוהלים דלק מדי פעם...

תקרא את השרשור הזה:

עריכה אחרונה על ידי Gorpi
פורסם

אם זה דלק מהול, שאיבה שלו והחלפה בדלק איכותי תפתור את הבעיה.

השאלה אם יש לך את הכוח לשאוב לבד.

האם הרעידות קרו כדקה אחרי התדלוק או יותר מזה.

כי אם יותר מזה, סיכוי סביר שזה לא קשור לדלק אלא צירוף מקרים 

הייתי חושד במערכת ההצתה. (סליל/חוט/פלאג) אבל צריך אבחון מקצועי כדי לקבוע

.

• תוכן חדש...