Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1879 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הזמנתי מולטימדיה מסין עבור טיוטה קורולה 2007.

אני רוצה להתקין אותה היום ואשמח לעזרה.

יש לי מחבר חוטים שמתאים לרכב ככה שלא אמור להיות בעיה בחיווט. אני רק צריך למקם את אנטנת הgps ואת שתי האנטנות של ה4g. איפה כדאי למקם אותם? והאם את החיבור לכרטיס סים (מגיע בחיבור אם כבל, לא לתוך המערכת ישר) צריך גם למקם או שאפשר לזרוק מאחורה?

יש גם את המיקרופון לדיבורית, איך כדאי למקם אותו?

ובאופן כללי אשמח לטיפים ועזרה בעניין כי לי אין הרבה מושג בזה.

(ראיתי שיש חבור של aux in r וaux in l האם זה חיבור לכניסה של אודיו בaux? (אפשר לקנות כבל ולחבר?) וסתם ככה, מה זה חיבור sub woofer, audio out r/l, cvbs in 2 ? ועוד שאלת תם, בחיבור של הכבל למצלמת רוורס יש שתי חוטים כחולים קטנים. למה הם משמשים?)

פורסם

גם אני התקנתי מערכת מולטימדיה סינית גנרית עם GPS, בקורולה 2007 SUN. את אנטנת ה-GPS מיקמתי איפשהו מתחת לדש. אצלי כרטיס הסים וכרטיס עם תוכנת הניווט נמצאים במכשיר עצמו. כנ"ל גם המיקרופון. אצלך הייתי מתקין את החיבור לסים בתא הכפפות.

לגבי ה-AUX. כן. זה כניסת אאודיו ממקורות שמע כמו הנייד או מכשיר MP3.

החוטים הכחולים של מצלמת הרוורס כנראה מתחברים למגע של נורת הרוורס באוטו. ברגע שיש הזנת מתח לחוט, המולטימדיה מציגה את התמונה ממצלמת הרוורס. 

אני מעריך שיש לך חוברת הסברים, מה לחבר למה. ממליץ לעשות עבודה מקצועית עם הלחמות ושרוולים מתכווצים לבידוד.

ממליץ בחום על מערכת גנרית מסוג 7018G (עם GPS) שמתאימה למיקומי 2DIN ועולה בעליאקספרס כ-75$. מערכת כזו ללא GPS (7018B) תעלה כ-40$.

• תוכן חדש...