Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מהי החוקיות בהסעת בע"ח?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1863 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לדאבוני היום בנסיעה לעבודה הבחנתי בכלב שהוסע בטנדר בארגז פתוח, מלבד זאת שהארגז הכיל ציוד עבודה שיכול ליפול/להטלטל ולפגוע בכלב, הכלב עצמו גם יכול ליפול ממנו שכן הוא לא מאובטח וסגור, יש לי סרטון ממצלמת הרכב שהעלה מאוחר יותר, רציתי להבין מה החוקיות של הדבר ואם יש צורך להעביר/לפנות עם זה לגורמים מוסמכים, היה לי צר על הכלב.

פורסם

בגדול, לפי החוק, אסור לנסוע ככה עם כלב.

למעשה- לפי החוק היבש הכלב צריך להיות קשור לרכב, גם במושב האחורי.

לעניינך- אם לא ראית התעללות בבעל החיים, או שלא ראית את הכלב מפוחד, הייתי אומר (וסליחה על בחירת המילים) תתעסק בעניינים שלך.

אם הכלב לא היה קשור כנראה טוב לו ונוח לו. אם לא היה לו טוב היה קופץ ובורח.

פורסם (נערך)
לפני 4 שעות, אורח לרגע כתב:

בגדול, לפי החוק, אסור לנסוע ככה עם כלב

לפי איזה חוק?
תקנות התעבורה לא מתייחסות להסעת חיות מחמד פרט לתחבורה ציבורית להגנה על נוסעם, לא הכלב..

אנשים רבים מסיעים כלבים וחתולים בחוסר זהירות 0לא קשורים, עם חלון פתוח, ראש בחוץ...) ולא מבינים שלא רק שהחיות יפגעו, אלא שכלב שעף על הנהג יפריע לו בתמרון חירום וגם עלול לגרום לפציעה קשה.

ניתן לרכוש היום רתמות המתחברות לחגורות הבטיחות של הרכב, חלקן אפילו עוברות מבחנים (כאלה ואחרים, אין לזה תקן רשמי).

עריכה אחרונה על ידי Be roo
פורסם

כלב נראה בריא, בארגז מוצל, עם מקום לשבת. נראה כמו טנדר של חקלאי/עובד כפיים. מבטיח לך שהכלב מבסוט פי 100 להתלוות לבעלים שלו לעבודה מאשר להישאר בבית כל היום ולהסתכל על התקרה. אני מקבל ביקורות שיפוטיות כמו שלך באופן קבוע בשבילים כשרואים את הכלבים רצים לצידי גם כן.
בקיצור, ראה הודעה מספר 2

104915409_.JPG.cf1c1c5544e67de3a7e0c7fe16e5a294.JPG

• אהבתי 1
  • מעניין 1
  • רעיון טוב! 2

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם (נערך)
לפני 14 דקות, yotams4 כתב:

כלב נראה בריא, בארגז מוצל, עם מקום לשבת. נראה כמו טנדר של חקלאי/עובד כפיים. מבטיח לך שהכלב מבסוט פי 100 להתלוות לבעלים שלו לעבודה מאשר להישאר בבית כל היום ולהסתכל על התקרה

1. אף אחד לא אמר שהכלב עובר התעללות.
2. אף אחד לא אמר שהכלב לא נהנה.

3. מה בין הרצון לקחת את הכלב לעבודה לבין הצורך להסיע אותו בצורה בטוחה כדי שלא יפצע?

עריכה אחרונה על ידי Be roo
פורסם

אני כנראה רואה יותר מדי סרטונים של "מה יכול להשתבש" אבל אני לא הייתי מסיע את הכלב שלי ככה או כל בעל חיים אחר. 

פורסם
לפני 20 דקות, Be roo כתב:

1. אף אחד לא אמר שהכלב עובר התעללות.
2. אף אחד לא אמר שהכלב לא נהנה.

3. מה בין הרצון לקחת את הכלב לעבודה לבין הצורך להסיע אותו בצורה בטוחה כדי שלא יפצע?

אין דבר כזה דרך בטוחה. אם אתה חושב שרתמה שמתחברת לחגורה מעלי אקספרס לא תשאיר את הכלב שלך נכה ושבור במקרה של תאונה אתה חי בסרט. אין שום מחשבה מאחורי המתקנים האלה כמו שיש בשביל בני האדם

פורסם

יש פתרונות:

dog car harness Online Shopping -dog car harness tether online -

ויש על גבול התעללות :

puppy travel harness Online Shopping -

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם
לפני 48 דקות, zaf כתב:

יש פתרונות:

dog car harness Online Shopping -dog car harness tether online -

ויש על גבול התעללות :

puppy travel harness Online Shopping -

מצטלם טוב. מישהו בדק מה קורה לכלב במקרה של תאונה? נראה לכם שעושים לדברים האלה מבחני ריסוק? אני מהמר על עמוד שדרה שבור בכל תאונה שמתקרבת אפילו קצת להגדרה של רצינית. 

פורסם

מניח שאין לך כלב. הריתמה סביב הגוף אוחזת מכיוון החזה. כשאני מטייל עם הכלבות זה עדיף על קולר סביב הצוואר.

גם כשהכבה "משגרת" לעבר חתולים או סתם משהו שהיא ראתה (אני בטח לא) היא נבלמת עם החזה ולא משיכה בגב.

יש רצועות עיגון שמתחברות לאיזופיקס או לשתי עגינות חגורה ואז הכלב יושב יציב יותר.

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם
לפני 1 דקה, zaf כתב:

מניח שאין לך כלב. הריתמה סביב הגוף אוחזת מכיוון החזה. כשאני מטייל עם הכלבות זה עדיף על קולר סביב הצוואר.

גם כשהכבה "משגרת" לעבר חתולים או סתם משהו שהיא ראתה (אני בטח לא) היא נבלמת עם החזה ולא משיכה בגב.

יש רצועות עיגון שמתחברות לאיזופיקס או לשתי עגינות חגורה ואז הכלב יושב יציב יותר.

אין לי כלב התמונה ששמתי כאן בשרשור מגוגל

• מצחיק 1

• תוכן חדש...