Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1346 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בתאריך 22.4.2021 בשעה 20:15, ירחמיאל כתב:

עכשיו באמת, עם מה להשתמש במקום? נותרה לי רק עוד חצי שפורפרת 😕.

שים אותה ב-EBAY ותעשה קצת כסף.

וינטאג' או לא ?

• מצחיק 1

alfa 156 2.5.

פורסם

אני חושב שזה כמו שמפו, כולם עושים את אותה העבודה, בוחרים לפי מה מריח לך יותר טוב.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• שנה מאוחר יותר...
פורסם
בתאריך 22.4.2021 בשעה 09:52, Ron Poh כתב:

עשרות שנים אני מכור למשחת הגילוח ממ. זהו הפסיקו לייצר אותה ואין להשיגה בכל הארץ.

אני בדודה חייב את ההסנפה היומית. במה להשתמש במקומה. בבקשה לא קצף או ג'ל.

ראה תמונה מצורפת שצולמה היום בחצי-חינם.

20221021_123258.jpg

• אהבתי 1

איזה כייף לי :)

פורסם

יש פה מקום לדיון פילוסופי ואולי סטייה קלה מנושא השרשור:

1. בחסות הקורונה הפסקתי להתגלח עם סכינים ועברתי למכונת תספורת על הדרגה הכי נמוכה. אמנם אני לא מסוגל לגדל זקן נורמלי, אבל מסתבר שעם זיפים אני גם נראה יותר טוב (או פחות גרוע) וגם מתעלל פחות בעור הפנים הרגיש שלי. כיום אני עושה את זה בתדירות של כשלוש פעמים בשבועיים, חוסך מלא זמן וכסף, ולא מרגיש שזה פגם איכשהו באיכות החיים שלי. כאמור, אני גם מסתפר לבד עם אותה מכונה (סדרגות גבוהות יותר), מה שמניב תוצאות יותר טובות מהספר השכונתי (אחרי שלומדים קצת את המלאכה) ומטיב גם כן עם חשבון הבנק.

2.  אני זוכר שבתור ילד/נער גרתי בישראל ותמיד רדפתי אחרי מבצעים של אקווה פרש, קולגייט, או משחת שיניים אחרת שהייתה אז באופנה. נראה לי שגם בימים הכי טובים היא לא עלתה פחות מחמישה שקלים לשפופרת, וזה כשהיינו מוצאים אותה שבוע לפני פג תוקף באיזה סופר-פארם מרוחק. באיזשהו שלב עברתי לגור באנגליה וגיליתי את העולם המופלא של מוצרי טיפוח גנריים מהסופר השכונתי. שפופרת משחת שיניים עלתה שם 30 פני (בערך שקל וחצי באותה תקופה), הריחה לא פחות טוב מכל מותג ועשתה את העבודה בדיוק אותו דבר. כשעזבתי את אנגליה ב-2016 לקחתי איתי איזה חמש שפופרות כאלה, ובדיוק בשבוע שעבר התחלתי את מספר 4. השיניים שלי לא נשרו בינתיים ולא נצפו תופעות לוואי. הפואנטה שלי היא שבטח גם למם יש תחליפים גנריים (כמו זה שאני רואה בתמונה של מארק) ואולי כדאי לנסות אותם אם המחיר נוח.

בקיצור, כל סוף הוא התחלה חדשה. Be the change.

• אהבתי 1
פורסם
לפני כשעה, Derish כתב:

הפואנטה שלי היא שבטח גם למם יש תחליפים גנריים (כמו זה שאני רואה בתמונה של מארק) ואולי כדאי לנסות אותם אם המחיר נוח.

יש לי את התחליף מהתמונה של מארק. חוץ מהגוון הירוק באריזה, זה לא דומה בכלום למרקם הזיתים המעולה של מם. 

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם
לפני 7 שעות, מרק10 כתב:

20221021_123258.jpg

ממזרים, 

שמו אביזרי דיטיילינג לרכב במדף מתחת לתכשירי גילוח. 

• מצחיק 1

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
לפני 11 שעות, מרק10 כתב:

20221021_123258.jpg

תודה.

לא כל המשחות אותו דבר.

בכל אופן, אני כבר עם אדג גל.

פורסם (נערך)

רוצה להמליץ על ג'יל גילוח של חברת NIVEA.

עד השנה האחרונה השתמשתי רק בג'ילים של ג'ילט,  הג'ילים של NIVEA לפי דעתי גם יותר טובים ומגינים יותר טוב על העור וגם המיכל מספיק להרבה יותר זמן, כי כמות מאוד קטנה מספיקה לכסות את כול הפנים.

למרות שהמיכלים זהים, המיכל של NIVEA מספיק להרבה יותר זמן.

https://ksp.co.il/web/item/175343

עריכה אחרונה על ידי דניאל1983
פורסם
לפני 18 שעות, Derish כתב:

בטח גם למם יש תחליפים גנריים

סליחה, כותבים ממ 😃 נא לדייק.

אם כבר הזכרת דיון פילוסופי, אז כן, מדובר בדינוזאור שגם יומו הגיע להיכחד.

כמו הווספה המקורית, החיפושית והטרנספורטר, הדיפנדר, המיני ועוד כמה אייקונים, משחת גילוח "ממ" היא אולי לא הדבר הכי טוב שיש, ב2022 היא  אפילו ארכאית ומגוכחת, אבל היא אייקון תרבותי ישראלי, שאלפי גברים (ומי יודע, אולי גם לא מעט נשים) השתמשו בה, וזוכרים לה את חסד נעוריהם, עת שימשה אותם בגילוח הראשון, כשהורידו את פלומת השפם בגיל 13 עם סכין הגילוח של אבא.

אז היי שלום ממ. עשית את שלך בכבוד, את יכולה לפרוש בשקט ובגאווה. 

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם (נערך)

אני בטוח שיש מי שמתגעגע ל"אמה", "ביו-אור" וסינטבון. וגם למ"כ מהטירונות.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

או לסיגריות נלסון או טיים

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אל תהיו ציניים. מדובר במוצר איכותי ומוצלח מאד מבחינת השימושיות, אבל אבד עליו הקלח בימינו והרוב קונים מיכלי לחץ.

הרי אם היה למשחה ביקוש, היצרן היה ממשיך לייצר.

פורסם

מה השלב הבא? 

תיכף תגידו לי שהפסיקו לייצר מכוניות מונעות בקיטור?

או שהפסיקו לייצר כובעי צלינדר?

ממליץ להתקדם למאה ה21.

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

פורסם
לפני 9 דקות, locus כתב:

או שהפסיקו לייצר כובעי צלינדר

לא הייתי מתנגד שזה יחזור לאופנה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...