Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכישת קרוסאובר חדש - 130K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1892 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מעוניין לרכוש רכב חדש במהלך השנה הקרובה, ככה"נ קרוסאובר, בתקציב של כ-130K (עם גמישות בתקציב, אם נדרש). 

פחות מהותי: ניצול דלק - הרכב משמש בעיקר נסיעות עירוניות בית-עבודה (פחות מ-7K ק"מ בשנה) כך שיעילות מבחינת ניצול דלק היא פחות קריטית.

יותר מהותי: רמת בטיחות גבוהה (ילדים),  חדשנות טכנולוגית (הן מבחינה בטיחותית (בקרת סטיה מנתיב וכד') והן מבחינת מראה ואבזור (מסך גדול, חיווי דיגיטאלי וכו')) ואני מעדיף רכב שיישב גבוה על הכביש (מכאן הכיוון של הקרואובר).

יתרון: יבואן שמשתתף במבצעי חבר + טרייד אין. :)

אגב, אשתי נוסעת בטויטה CHR (מ-2017) שאני מאוד אוהב אבל אני רואה שלא היו הרבה שינויים בדגם בשנים האחרונות...

מה לדעתכם הרכבים הכי מומלצים בפמטרים האלו? 

תודה רבה!

פורסם

מה שלא יהיה- כל רכב עם גיר רובוטי פחות מומלץ לתנאי הנסיעה הזו והייתי אישית פוסל אותו על הסף.

הייתי מחפש רכב עם גיר אוטומטי פלנטרי פשוט למשל: פיג'ו 2008/3008 מי מהן שתיכנס בתקציב.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
לפני 4 שעות, colauti 9 כתב:

מה שלא יהיה- כל רכב עם גיר רובוטי פחות מומלץ לתנאי הנסיעה הזו והייתי אישית פוסל אותו על הסף.

הייתי מחפש רכב עם גיר אוטומטי פלנטרי פשוט למשל: פיג'ו 2008/3008 מי מהן שתיכנס בתקציב.

היום אני פורד פיאסטה ובהחלט מסכים... תודה.

לפני 4 שעות, robertf כתב:

כמה זמן אתם מחזיקים רכב בדרך כלל?

היסטורית לטווח ארוך (כיום אני עם פיאסטה 2014...). בעתיד אני מניח שאחליף בתדירות מעט יותר גבוהה (נניח כ-3-4 שנים) בכדי לשמר יותר ערך. 

פורסם (נערך)

אופל קרוסלנד לאחר מתיחת פנים שהגיעה היום נראה כרכב שיכל להתאים לכם.

שווה לבדוק אותו לדעתי.

בשורק יש אולם תצוגה של לובינסקי בו תוכלי להתרשם מMG\פיג'ו.

בהצלחה

עריכה אחרונה על ידי Octavia-TSI11
פורסם

מסכים עם דעת קודמי, הקרוסלנד אופציה מצוינת, מרווח, נעים וחזק והכל בקוביה קצרה וגבוהה יחסית. צריך להתגבר על המראה המעט מוזר שלו ועל המוניטין המעט רעוע שלא בצדק ומה שנשאר זה יופי של אוטו ובמחיר אטרקטיבי יחסית לאלטרנטיבות.

פורסם

במהלך השנה אמור להגיע לישראל טויוטה יאריס קרוס, קרוסאובר חדש של טויוטה שמבוסס על היאריס וקטן מה-CHR, אם אתה אוהב את ה-CHR אז כנראה שווה לך להמתין.

פורסם
לפני 5 שעות, ronrcz כתב:

בסכום הזה לדעתי אופציה מעולה זה ה2008 ,ואם אני לא טועה אמור להיות מבצע חבר בחודש-חודשיים הקרובים של לובנסקי.

הקרוסלנד הוא הגירסה הפחות חתיכית של 2008, זהה לה מכנית, אבל זולה יותר, מרווחת יותר וקצרה יותר. ואם בחבר עסקינן, אופל ופז'ו שתיהן מיוצגות ע"י לובינסקי וההוזלות של שתיהן יהיו כנראה באותו מועד.

פורסם

מקווה שאתה לא בוחר את הרכב לפי מבצע חבר... 

הנחות יש בחלק גדול מהשנה ואצל חלק גדול מהיבואנים. 

לא הבנתי אם הרכב החדש ישמש רכב עיקרי או רכב שני לטויוטה הקיימת? 

התקציב מאפשר ג'יפון בגודל מלא (גדול מה chr) מיד ראשונה 0 קילומטר או דרך מבצע כזה או אחר אצל היבואן. 

הייתי בודק קיה סלטוס, סיאט אטקה סטייל או פוקוס אקטיב. 

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

תודה לכולם על התגובות! מודה שפחות התחברתי למראה של הקרוסלנד (אם כי אולי צריך להתרגל)... היאריס קרוס נשמעת כמו אופציה מעניינת - ידוע מתי היא אמורה להגיע? גם ה-2008 נראית טוב. 

בתאריך 14.4.2021 בשעה 19:26, markb205 כתב:

מקווה שאתה לא בוחר את הרכב לפי מבצע חבר... 

הנחות יש בחלק גדול מהשנה ואצל חלק גדול מהיבואנים. 

לא הבנתי אם הרכב החדש ישמש רכב עיקרי או רכב שני לטויוטה הקיימת? 

התקציב מאפשר ג'יפון בגודל מלא (גדול מה chr) מיד ראשונה 0 קילומטר או דרך מבצע כזה או אחר אצל היבואן. 

הייתי בודק קיה סלטוס, סיאט אטקה סטייל או פוקוס אקטיב. 

כמובן שלא, רק ייתרון. :) משמש בעיקר כרכב שני. 

ותודה רבה לכולם - אבדוק את האופציות. 

• תוכן חדש...