Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1921 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני יודע מי רוצה למכור לך מצבר בוש.  אין בעיה אם זה. לי יש שני מצברי בוש שעברו שנה ובסדר לבנתיים.

לבוש יש 24 חודשים אחריות.

startup זה מותג מבית וורטה אם 12 חודשי אחריות. הוורטה זה אני חושב 18 חודשים.

אין בעיה אם startup.  בפורום יש שהיו מרוצים ויש שפחות. זה מותג לאו קוסט פשוט.

דבר שחשוב לשים לב זה שרוב מצבים עד הבית. מימוש האחריות אצלם.

• אהבתי 1

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

פורסם
לפני שעה, super-man כתב:

מאוד מומלץ ברכבים עם ממיר קטליטי.

אין היום רכבים ללא ממיר קטליטי, זה מוצר חובה ברכב כבר משהו כמו 30 שנה.
סך הכל מדובר בתיבת מתכת שהאגזוז 'עובר דרכה' עם מתכות (פלטינה, זהב ועוד כל מיני, אם אני זוכר נכון - וזו הסיבה למה גונבים אותם, זה יקר) שמגיבות עם החומרים הרעילים בגזי הפליטה ומשנות את ההרכב הכימי שלהם כך שהם קצת פחות רעילים.
לחמם אותו קצת משפר את היעילות שלו וזה כל העניין בלעשות סיבוב לפני.
תהיה רגוע - זה לא משהו שרכב בן 4-5 צריך לדאוג ממנו.

• מעניין 1

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם (נערך)

סליחה, לא ממיר קטליטי, יכול להיות שרציתי לכתוב "מסנן חלקיקים"? או שגם פה טעיתי, ואין רכב בלי מסנן חלקיקים?

אני די בטוח שאמרו לי שמומלץ לחמם את הרכב  בנסיעה בכביש מהיר לפני שמגיעים איתו לטסט. 

במיוחד ברכב שלי (לא חושב שזה קשור לדיזל, אלא יותר למסנן חלקיקים, שצריך לעבוד זמן מסוים ובסל"ד מסוים בשביל לא להיכשל במבחן גזים/מבחן זיהום).

אני רגוע, זה פשוט גלש לשם, השיח, ואת האמת? זה מעניין ללמוד על הדרך. תודה על ההסברים.

עריכה אחרונה על ידי super-man
פורסם

הרכב המדובר הוא דיזל, טרנספורטר 2013. יש בו מסנן חלקיקים וגם ממיר קטליטי. ברכבי בנזין יש רק ממיר קטליטי נכון להיום.

בדיקת זיהום אוויר לדיזל לא כוללת בדיקת הרכב העשן כמו בבנזין אלא בדיקת כהות העשן בהאצה חופשית לסל"ד מירבי. אם אני לא טועה  בפולקסווגנים  דיזל המחשב לא מאפשר לעלות מעל 2500 סל"ד בעמידה במקום כך שאת הבדיקה עושים ב 2500 סל"ד. זה בפרטיות, לא יודע אם רלוונטי. 

תגיע עם מנוע בטמפרטורת עבודה בכל מקרה. 

האם הצמיגים הוחלפו מתישהו או שהם המקוריים של האוטו? 
אם כן הוחלפו יחסית לא מזמן, לא בטוח שצריך להחליף שוב גם אם עמדו שנה. אם הם המקוריים, תחליף. 

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

• תוכן חדש...