Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1920 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב, 

מתלבט לפני קניית רכב חדש. 

כוונות: 

רכב ל-6 שנים לפחות (אמין).

שני ילדים קטנים + כלב.

מרווח מאחורה עם בגאז גדול. 

חסכוני בדלק + אבזור בטיחות. 

17 אלף קמ בשנה. חצי עירוני /בינעירוני.

תקציב 150 

מתחברים לסגמנט של סטיישן אבל לא שוללים רכב פנאי בתקציב.

דגמים מעניינים שראינו הם: 

אוקטביה סטיישן/פורד אקטיב טורר/ קאיה סיד סטיישן החדשה. 

מה חסרונות של הפורד? לא מכיר את החברה מספיק. 

האם יש מה לחשוש מעט מהDSG 7 של האוקטביה למשך 6 שנות אחזקה? 

קאיה סיד ללא מערכת שיוט מסתגלת..

האם יש מכונית מומלצת אחרת? 

תודה רבה 

פורסם

החסרונות של הפורד הוא בעיקר המוניטין הגרוע של הדור היוצא. החדשה מוצלחת ומציעה מפרט תחרותי מאוד. לחובתה מרווח פנימי סביר בלבד, תא נוסעים מיושן וצריכת דלק גבוהה יחסית.

אוקטביה מרגישה מודרנית באופן משמעותי אבל הנדסת האנוש שלה נחותה עם תפעול מזגן באמצעות המסך. היא מרווחת יותר באופן מורגש ובאופן כללי מרגישה הרבה יותר איכותית. לי יש שני רכבים בבית עם DSG7 שהחליפו שניים עם DSG7. תקלה יחידה שחוויתי בגיר הייתה ברכב מודל 2012 שהוחלפו בו מצמדים ונסע לאחר מכן 4 שנים בלי שום בעיה. לדעתי היום יש פחות מקום לחשש מהגיר וגם במקרה של תקלה עלויות התיקון פחתו באופן משמעותי. מה גם שכשהוא עובד הוא לדעתי עדיין הגיר הרובוטי כפול מצמדים הכי מוצלח.

קיה סיד מגיעה במפרט ליסינג, הירא מחסירה הרבה אבזור שקיים באוקטביה ובוודאי בפורד, לדעתי אין סיבה אמיתית לרכוש אותה.

פורסם

בתור אחד שמחזיק ברכב כזה,

בנוסף למה שאמרתה, לחובתו גם איכות הרכבה נמוכה לא בסטנדרט של משפחתיות אחרות שכולל רעשים מעצבנים מידי פעם,

הרעידה בשיוט שמחרפנת אותי לפעמים,

ולא חסרות תקלות חשמליות קטנות שמסתדרות לבד או אחרי ניתוק מצבר.

פורסם

גם לקורולה יש סטיישן .

היום עשיתי עליה נסיעת מבחן .

מרווח פנימי-לא חסר, כולל תא מטען מכובד .

הייתי ממליץ להתרשם מהרכב-יש אותו במודיעין ובסוכנות הראשית בת"א .

פורסם

הפוקוס אקטיב נמצאת בדיוק באמצע בין ג'יפון למשפחתית, היא גבוה משפחתית רגילה כמו אוקטביה ב10 ס"מ אבל נמוכה ב5 ס"מ מסיאט אטקה למשל. 

האוקטביה יותר איכותית מהפוקוס, איכות החומרים בפנים גובה יותר וגם התא עצמו נראה חדיש יותר, לרעתה עומד המזגן שנשלט מהמסך עצמו. אין כבר סיבה לפחד מהdsg, עכשיו המון יצרניות רכב הצרפו לרובטית כפולת מצמדים, פולקסווגן התחילו עם התיבות האלה ראשונים ככה שעכשיו הם במצב הכי טוב. 

הייתי בודק גם את הסיאט אטקה, לא סטיישן אבל ג'יפון מרווח.

פורסם (נערך)

אם אתה מצליח למתוח במעט את התקציב ל-166 (ואולי פחות, תלוי בהנחות שתקבל, וכנראה תקבל, בסוכנות סיאט…) 

ואם הנדסת האנוש טובה לך,

אני הייתי לוקח אטקה ברמת גימור xp

גם פינוק יחסי וגם כל מה שצריך מרכב פנאי למשפחה 

עריכה אחרונה על ידי Super_T

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
בתאריך 2.4.2021 בשעה 18:38, wildlands2019 כתב:

בתור אחד שמחזיק ברכב כזה,

בנוסף למה שאמרתה, לחובתו גם איכות הרכבה נמוכה לא בסטנדרט של משפחתיות אחרות שכולל רעשים מעצבנים מידי פעם,

הרעידה בשיוט שמחרפנת אותי לפעמים,

ולא חסרות תקלות חשמליות קטנות שמסתדרות לבד או אחרי ניתוק מצבר.

היי wildlands . אתה מחזיק בפורק פוקוס טורר או הx ? מוודא מדובר ברכב חדש ועדיין אתה חווה את התיאורים הללו?? 

תןדה רבה

פורסם (נערך)

מתקן מה שכתבו כאן על מרווח בינוני בפוקוס החדשה, זה לא נכון, הפוקוס הוא הרכב המשפחתי הכי מרווח בקטגוריה, לא פחות מהאוקטביה החדשה ואפילו יש יותר מרווח לנוסע שלישי מאחור.

עריכה אחרונה על ידי evc
פורסם

נהגתי בפוקוס סטיישן דור 4.

יחידת ההנעה החזקה ותיבת ההילוכים פועלות היטב יחד.

החסרוון העיקרי הוא היעדר אפדרות להעברה ידנית של ההילוכים.

תא הנוסעים כבר מתחיל להתיישן במיחוד המולטימדיה.

המרווח מצויין ורק היעדר פתחים אחוריים מהווה חסרון.

כמו כל פוקוס, נוחות הנסיעה טובה.

פורסם
לפני 6 שעות, elbazel כתב:

היי wildlands . אתה מחזיק בפורק פוקוס טורר או הx ? מוודא מדובר ברכב חדש ועדיין אתה חווה את התיאורים הללו?? 

תןדה רבה

St-Line, ולצערי כן, חווה.

פורסם
לפני 6 שעות, evc כתב:

מתקן מה שכתבו כאן על מרווח בינוני בפוקוס החדשה, זה לא נכון, הפוקוס הוא הרכב המשפחתי הכי מרווח בקטגוריה, לא פחות מהאוקטביה החדשה ואפילו יש יותר מרווח לנוסע שלישי מאחור.

אל תפריע לאנשים לדבר שטויות על רכבים שהם מעולם לא התנסו בהם...

• תוכן חדש...