Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1908 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום אשמח לעזרה

היום התקנתי מערכת את הכבל + והrem  העברתי בצידו השמאלי של הרכב ואת כבלי ה rca והחוטים של הרמקולים בצידו הימני של הרכב ואת המינוס חיברתי לאיזה בורג שמחובר לפח ואני משתגע לא מצליח להבין למה עדיין יש רעש של זמזום כמו אלטרנטור כזה

שייפתי את האזור סביב הבורג

האם כדאי לנסות מיקום מינוס אחר כמו החגורה או משהוא או שזה בכלל יכול לנבוע ממשהוא אחר?

מגבר infinity 3004a

קומפוננט inifinity 6520cx 

סאב pioneer ts-wx306b

מערכת מולטימדיה סתם חברה syncope 

אני מאזור מגדרה אם יש מישהו מכיר בעל מקצוע שאתם יכולים להמליץ לי עליו שייתן מבט (כמובן בתשלום)אשמח להצעה

עריכה אחרונה על ידי matan18
פורסם

כמה דברים שאתה צריך לבדוק.
תוודא שהכבל מינוס מחובר כמו שצריך לגוף הרכב(ברזל ללא צבע וכמה שיותר מגע ישיר)
שכל הכבלים מחוברים פיקס למערכת,שאין מגע בינהם בחיבורים.
שאין מגע בכבלים שמחוברים בקצוות(בריחת חוטים וכו) ברמקולים עצמם .
שהקצוות שמחוברים למגבר ללא חופש וכמובן לא נוגעים אחד בשני.
חיבורים למצבר.
לפעמים אם הכבלים עצמם זולים בלי מבודד רעשים (שכבה חיצונית שעוטפת את הכבל) אז משפיע

ProJect306-Diamond

פורסם

כן סידרתי את הבעיה קודם כל שמתי בידודים על הכבלים שזה גם תרם לבעיה ושנית הבעיה הראשית הייתה מהיציאת rca של הרדיו היא עשתה רעשים שמתי מנחת

תודה רבה על העזרה

לפני 8 שעות, ProJect306 כתב:

כמה דברים שאתה צריך לבדוק.
תוודא שהכבל מינוס מחובר כמו שצריך לגוף הרכב(ברזל ללא צבע וכמה שיותר מגע ישיר)
שכל הכבלים מחוברים פיקס למערכת,שאין מגע בינהם בחיבורים.
שאין מגע בכבלים שמחוברים בקצוות(בריחת חוטים וכו) ברמקולים עצמם .
שהקצוות שמחוברים למגבר ללא חופש וכמובן לא נוגעים אחד בשני.
חיבורים למצבר.
לפעמים אם הכבלים עצמם זולים בלי מבודד רעשים (שכבה חיצונית שעוטפת את הכבל) אז משפיע

• תוכן חדש...