Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1937 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

השרשור הזה -

גרם לי להודות בפני עצמי שכנראה אני מנודה.  על איזה פרסומות ביוטיוב אתם מדברים ?

אני נכנס ליוטיוב, רואה כמה סרטים שבא לי, ושום פרסומת.  במה חטאתי ?  מדוע איני כאחד האדם ?  על מה אדבר עם השכנים ?

ואם לצטט מהטובים ביותר -

"מה אני, עז?".

או, אם לצטט מקור פחות נחשב -

"ואין ליהודי עיניים? אין ליהודי ידיים, איברים, צורה, חושים, מאוויים, רגשות? ולא כמו הנוצרי מאותו הלחם הוא אוכל, באותם כלי נשק הוא נפצע, באותן מחלות הוא מתייסר, באותן רפואות הוא מתרפא, באותו קיץ חם לו ובאותו חורף קר לו? אם תדקרו אותנו - לא נזוב דם? אם תדגדגו אותנו - לא נצחק? אם תרעילו אותנו - לא נמות? ואם תתעללו בנו - האם לא נתנקם?"

אז למה אתם כן, ואני... לא ?

הפותר המאושר לא יזכה בפרס.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

פרמיום אין לי.  ומעבר לכך, אני ביוטיוב בלי לוגין אז גם אם היה לי - זה לא רלוונטי.

אבל בחלק השני אתה צודק וגם מיכאל - שכחתי את ה uBlock. 

כמובטח - אתם לא מקבלים פרס.

אני הולך לעמוד בפינה רבע שעה ולהפנים שצריך לזכור את העבר כדי להבין את ההווה.  או לפחות להסתכל באייקונים שם למעלה מימין.

תודה !

• אהבתי 1
  • מעניין 1
פורסם

אתם מבינים שהשירשור ההוא כבר מזמן לא על פרסומות ביוטיוב, כן?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

אבל השרשור הזה כן !

(בינתיים)

עריכה אחרונה על ידי dani666
פורסם

לפחות אתה לא יודע מי זה טילטיל, כבר טוב

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• חברי המעגל הראשון
פורסם

uBlock Origin, Privacy Badger, Decentraleyes שבהם אני משתמש ככל הידוע לא פוגעים בפרטיות המשתמש.

פורסם

במחשב התקנתי    AdBlockplus  והבעיה נפט(ת)רה.

הבעיה שהתוסף מפריע לפעמים בכניסה לאתרים שונים.

• תוכן חדש...