Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניית אורות צד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7753 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר'ה לחבר שלי יש גיפ סופה עם אורות צד / אורות רוחב שאותם התקין

מנורה אחת נשרפה לו והוא לא יודע מאיפה רוכשים אחרת, הבעיה היא שהפנס סגור בשעווה והמנורה באה יחד עם הפנס זאת אומרת שאי אפשר להחליף רק נורה אלא את כל הפנס, היכן ניתן לקנות כאלה פנסים כמו שבתמונה (איזור המרכז), בתמונה הם אדומים אצלו הם ירוקים.

להלן התמונה

30162.jpg

התמונות של הסובארו שלי

http://yonatans-subaru.pic.co.il

פורסם

QUOTE=yonatanl]חבר'ה לחבר שלי יש גיפ סופה עם אורות צד / אורות רוחב שאותם התקין

מנורה אחת נשרפה לו והוא לא יודע מאיפה רוכשים אחרת, הבעיה היא שהפנס סגור בשעווה והמנורה באה יחד עם הפנס זאת אומרת שאי אפשר להחליף רק נורה אלא את כל הפנס, היכן ניתן לקנות כאלה פנסים כמו שבתמונה (איזור המרכז), בתמונה הם אדומים אצלו הם ירוקים.

להלן התמונהנשמע לי הזוי שצריך להחליף את כל הפנס ללא אפשרות החלפת נורה, תבדקו טוב אם אין ברגים קליפסים ושאר אמצעים לפתיחת הפנס. והיה ולא תמצאו אפשר אולי להכניס סכין יפני בין השעווה ולחתוך בעדינות עד לפתיחתה, לאחר החלפת הנורה אפשר להסיר את השעווה הישנה ולאטום מחדש עם סיליקון שקוף

ואם כל זה לא עוזר שישאל ממי שרכש את הפנסים אולי הוא יודע?!

בהצלחה

• תוכן חדש...