Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1734 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

מדובר על אימפרזה 2004, והשאלה היא האם כדאי להתקין ממיר חליפי (ספרדי) במקום מקורי משומש?

חדש עולה 5 אלף. משומש בערך 1800 אבל השאלה באיזה מצב.

החליפי חדש ועולה 1500 אבל אני מפחד שהוא יעשה לי צרות בעתיד הלא רחוק.

בנוסף אצטרך אם מישהו מכיר לינק לרכישת חיישן למדה באיביי או מקט מתאים שאוכל להיעזר בו לרכישה.

תודה לעונים

עריכה אחרונה על ידי AMITHUX
פורסם

איזה צרות הוא יכול לעשות? אני התקנתי חליפי וחוץ מזה שהוא אוכל טיפה יותר אין שום דבר חריג

Sent from my Pixel 3a using Tapatalk

פורסם

אני משער בקילומטר פחות, לליטר כמובן
היה 1 ל10 כרגע 1 ל9-8, עם רגל כבדה אני מלטף את ה7.

פורסם

אם כך יש לקטליזטור החליפי השפעה על זרימת הגזים דרכו ולכן לא מומלץ. לטווח רחוק זה יהיה לא משתלם.

מציע לבדוק אופציה לקטליזטור מקורי מפירוק. 

אגב, מה הסיבה שבגינה הציעו החלפת החלק? 

פורסם
אם כך יש לקטליזטור החליפי השפעה על זרימת הגזים דרכו ולכן לא מומלץ. לטווח רחוק זה יהיה לא משתלם.
מציע לבדוק אופציה לקטליזטור מקורי מפירוק. 
אגב, מה הסיבה שבגינה הציעו החלפת החלק? 
אני לא רואה טווח רחוק באימפרזה 2004 ולא שווה לשים ממיר מקורי שעולה יותר מהרכב עצמו, שלא לדבר על זה שיכולים לגנוב את זה שוב.

לא הוצע שום דבר, פשוט הגיעו בני דודים וגנבו אותו ב3 לפנות בוקר.

פורסם

לכן הצעתי מפירוק ואם לא מפריע לך שהרכב קצת יתנהג אחרת, לפי ניסיון של אחרים, תרכוש ותרכיב חליפי.

שאלה, הממיר תפוס עם ברגים ולכן היה קל לגנוב אותו? 

פורסם
לכן הצעתי מפירוק ואם לא מפריע לך שהרכב קצת יתנהג אחרת, לפי ניסיון של אחרים, תרכוש ותרכיב חליפי.

שאלה, הממיר תפוס עם ברגים ולכן היה קל לגנוב אותו? 
אתה מתבלבל ביני לבין פות"ש
הם מנסרים את זה, ברגים לא מרתיעים אותם

• אהבתי 1
פורסם (נערך)

רק בחודשיים האחרונים הגיע אלי למוסך 4 אימפרזות בשנתונים האלה עם ממיר שנגב (פירקו אותו עם הסעפת וחתכו את ההמשך)

כל ה4 רכבים האלו הושבתו אף אחד לא רצה לתקן כי הרכב היה ישן מידי עבורם.

מכת הגנבות היא נרחבת מאוד במיוחד כאן בדרום.

עריכה אחרונה על ידי ba323f
  • מעניין 1
פורסם

מניח כי הגישה לממיר ברכבים האלו דיי קלה.
פות"ש, הייתי ממליץ לרכוש מפירוק ולהרכיב רק לפני הרישוי השנתי ע"מ לעבור את מבחן הגזים.
לאחר מכן לפרק ולשמור לטסט הבא.
סיכוי סביר שתמצא את עצמך שוב בסרט הזה אם תרכיב באופן קבוע.
אפשר לחבר שם צינור עם בנדים במקום ממיר לשאר הזמן.
צריכת הדלק כנראה תושפע מעט אבל לא משהו מורגש כ"כ.

Sent from my SM-N970F using Tapatalk

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

פורסם (נערך)
לפני 15 שעות, AMITHUX כתב:

מדובר על אימפרזה 2004, והשאלה היא האם כדאי להתקין ממיר חליפי (ספרדי) במקום מקורי משומש?

חדש עולה 5 אלף. משומש בערך 1800 אבל השאלה באיזה מצב.

החליפי חדש ועולה 1500 אבל אני מפחד שהוא יעשה לי צרות בעתיד הלא רחוק.

בנוסף אצטרך אם מישהו מכיר לינק לרכישת חיישן למדה באיביי או מקט מתאים שאוכל להיעזר בו לרכישה.

תודה לעונים

חדש מקורי לא עולה 5k. 

לא הבנתי למה אתה רוצה לשים תחליפי?

לגביי מה שכתבת על משומש ב 1800, זה לא מקורי גם, אז לא ברורה ההתלבטות כל כך 

מפחד שהחלק ייגנב.?  החלק נגנב כבר? לא ברור כל כך... 

עריכה אחרונה על ידי barak5915
פורסם

הבני דודים הרסו את הסובארו יד 2 שלי שברשותי כבר 7 שנים וגמעה רק 140K . אנשים רעים.

אני ממש בהתלבטות קשה מה לעשות....מה שטוב בחליפי שהוא לא שווה הרבה בכלל למחזור לעומת המקורי והסיכוי שייגנבו שוב פוחת.

הבעיה שזה לא נגמר רק בממיר אלא גם בחיישן למדה(חמצן) שעולה 400 שקל ואין לו תחליפי חייב מקורי של MGK נראה לי.

מקורי משומש זאת הייתה האופציה הכי טובה לדעתי ולדעת הרוב כאן כמו שחשבתי אבל אני בהחלט מפחד משידור חוזר.

דניאל לשאלתך הממיר מחובר עם ברגים אבל הם חייבים לחתוך משתי קצוות האגזוז בשביל לשחרר אותו.

המשטרה לא יודעת מה לעשות וככה אכלתי אותה בגלל פלדיום.

פורסם (נערך)
לפני 3 דקות, AMITHUX כתב:

הבני דודים הרסו את הסובארו יד 2 שלי שברשותי כבר 7 שנים וגמעה רק 140K . אנשים רעים.

אני ממש בהתלבטות קשה מה לעשות....מה שטוב בחליפי שהוא לא שווה הרבה בכלל למחזור לעומת המקורי והסיכוי שייגנבו שוב פוחת.

הבעיה שזה לא נגמר רק בממיר אלא גם בחיישן למדה(חמצן) שעולה 400 שקל ואין לו תחליפי חייב מקורי של MGK נראה לי.

מקורי משומש זאת הייתה האופציה הכי טובה לדעתי ולדעת הרוב כאן כמו שחשבתי אבל אני בהחלט מפחד משידור חוזר.

דניאל לשאלתך הממיר מחובר עם ברגים אבל הם חייבים לחתוך משתי קצוות האגזוז בשביל לשחרר אותו.

המשטרה לא יודעת מה לעשות וככה אכלתי אותה בגלל פלדיום.

אין לך הרבה ברירות אם כבר גנבו לך  את החלק, זה או לשים תחליפי עם זוג חיישנים וזרועות, או לשים מקורי שייגנב שוב, או להיות עם צנרת ישירה, והמנורות ידלקו לך יחד עם רעש חזק ביותר כמו אזוז פתוח. 

מה שמביא אותנו למסקנה שאם אתה רוצה להמשיך עם הרכב, אתה תצטרך לשים תחליפי במוקדם או במאוחר. 

בהצלחה 

עריכה אחרונה על ידי barak5915
פורסם
לפני 1 דקה, barak5915 כתב:

חדש מקורי לא עולה 5k. 

לא הבנתי למה אתה רוצה לשים תחליפי?

לגביי מה שכתבת על משומש ב 1800, זה לא מקורי גם, אז לא ברורה ההתלבטות כל כך 

מפחד שהחלק ייגנב.?  החלק נגנב כבר? לא ברור

חדש מהיבואן עולה פחות או יותר 5...בדוק.

בעיה אם לא הבנת עדיין למה אבל לא צריך להתעצבן בכל זאת

אני מנסה לקבל מידע שיעזור לי לקבל החלטה סופית

• תוכן חדש...