Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7743 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רק שניים מתוך ה-20 שבו לבסיסם. החיילים מחו על שאכלו מזון כשר לפסח מחוץ לחדר האוכל. במהלך הבריחה יידו אבנים על מכוניות מחוץ לבסיס

20 חיילים ברחו אתמול מבסיס הטירונים בניצנים, לאחר שזעמו על שנאלצו לאכול מזון כשר לפסח מחוץ לחדר האוכל. בקול ישראל דווח, כי חדר האוכל נסגר לצורך ביעור חמץ. במהלך הבריחה התפרעו הטירונים ויידו אבנים על מכוניות חולפות מחוץ לבסיס.

גורמים בצה"ל אמרו שהטירונים ברחו ללא הצדקה. לטענתם, הם נאלצו לאכול את ארוחת הצהריים בפלוגה במקום בחדר האוכל.

שניים מהטירונים, הנמצאים פחות משבועיים בצבא ומיועדים לשירות במרכז הובלה של אגף הטכנולוגיה והלוגיסטיקה, הוחזרו לבסיס. מידע על יתר הנמלטים הועבר למצ"ח ולמשטרת ישראל.

מתוך "וואלה": http://news.walla.co.il/?w=//705423

פורסם
רק שניים מתוך ה-20 שבו לבסיסם. החיילים מחו על שאכלו מזון כשר לפסח מחוץ לחדר האוכל. במהלך הבריחה יידו אבנים על מכוניות מחוץ לבסיס

20 חיילים ברחו אתמול מבסיס הטירונים בניצנים, לאחר שזעמו על שנאלצו לאכול מזון כשר לפסח מחוץ לחדר האוכל. בקול ישראל דווח, כי חדר האוכל נסגר לצורך ביעור חמץ. במהלך הבריחה התפרעו הטירונים ויידו אבנים על מכוניות חולפות מחוץ לבסיס.

גורמים בצה"ל אמרו שהטירונים ברחו ללא הצדקה. לטענתם, הם נאלצו לאכול את ארוחת הצהריים בפלוגה במקום בחדר האוכל.

שניים מהטירונים, הנמצאים פחות משבועיים בצבא ומיועדים לשירות במרכז הובלה של אגף הטכנולוגיה והלוגיסטיקה, הוחזרו לבסיס. מידע על יתר הנמלטים הועבר למצ"ח ולמשטרת ישראל.

מתוך "וואלה": http://news.walla.co.il/?w=//705423

אפשר לחשוב כבר מה עשו להם... נכון שאולי זה לא כל כך כיף לאכול מחוץ לחדר אוכל, אבל עדיין זה לא מצדיק את הבריחה או ההתפרעויות שלהם...

חושבים שהם בקייטנה...

פורסם

חימושניקים ואנשי אפסנאות...

"המוח שמניע את הכוח"...

"תחזוקה צעד אחד קדימה"...

כן, ממש!!!

חיל הלוגיסטיקה ממש מיתדרדר או שזה כלל צהלי? קודם היו הטייסים, פלוגות מילואים של יחידות מובחרות ועכשיו זה?!

"אנא אלכא"

לאן פנינו מועדות...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

צריך לערוך את הכותרת בכתבה בוואלה ל-: "20 טירונים נמלטו על נפשם מבסיס ניצנים כדי להגיע לארוחת החג החגיגית בליל הסדר לאחר שהתברר להם שהם הולכים לסגור את החג בבסיס".

דרך אגב, מעניין איזה אוכל יתנו להם בכלא לאחר שהם יחזרו לבסיס...

פורסם

עפ"י דיווחים אחרים ברשת, הטירונים נאלצו לאכול בננות ומלפפונים לארוחת צהריים, ולא פעם אחת.

בכל מקרה, זה לא חדש שבצה"ל אין מה לאכול לפני ואחרי פסח. המדהים הוא שכאילו בכל שנה, פסח מגיע לצבא בהפתעה גמורה, ומתחילים לרוץ מיילים על "בלת"ם פסח" או "בלת"ם הכשרת מטבח לפסח". שאני אבין - אף אחד בצבא לא שם לב שבאפריל יש איזה חג יהודי שקוראים לו "פסח"?

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

זה לא בסדר מצד צה"ל, אני גם הרגשתי את זה.

אבל לברוח, זאת אפשרות שלא באה בחשבון.

גועל נפש!

חבר הפורום רמי מינץ נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך.

DFC

פורסם
עפ"י דיווחים אחרים ברשת, הטירונים נאלצו לאכול בננות ומלפפונים לארוחת צהריים, ולא פעם אחת.

בכל מקרה, זה לא חדש שבצה"ל אין מה לאכול לפני ואחרי פסח. המדהים הוא שכאילו בכל שנה, פסח מגיע לצבא בהפתעה גמורה, ומתחילים לרוץ מיילים על "בלת"ם פסח" או "בלת"ם הכשרת מטבח לפסח". שאני אבין - אף אחד בצבא לא שם לב שבאפריל יש איזה חג יהודי שקוראים לו "פסח"?

כנראה צה"ל חושב שהטירונים הם לא בני אדם אלא קופים אז הוא מרשה לעצמו לתת להם לאכול בננות ומלפפונים.

פורסם
כנראה צה"ל חושב שהטירונים הם לא בני אדם אלא קופים אז הוא מרשה לעצמו לתת להם לאכול בננות ומלפפונים.
ולפי ההתנהגות שלהם - כנראה שצה"ל צודק. :evil:

אתם יודעים, בשעת מלחמה מותר להוציא להורג על בריחה.

ילדים דפוקים חושבים שהם עדיין בתיכון ולא קולטים מה זה צבא. הם חושבים שכמו שהם עשו צחוקים ושיגועים על המורה לתושב"ע הם יכולים להשתין גם על הצבא.

אז זהו שלא.

אכלו בננות ומלפפונים כי מכשירים את המטבח לפסח? יופי! שיתחשלו! שיבינו שהם כבר לא בבית אצל אמא שמחכה עם הפירה והשניצל (או הבטטה Xביה והטרישי) כשהם חוזרים מהבצ'פר כל יום.

כשאני הייתי בצבא, סגרו לנו מטבח לשבועיים בגלל בעיות תברואה ואכלנו מנות קרב כמו כלבים. וזה לא היה בחממה כמו ניצנים, זה היה בשטח. בבקו"מ אני יודע שיש מקדונלד'ס היום, בכל בסיס יש שק"מ, ומאפיה וסטקיה ומסעדה צרפתית ומה לא. אז שלא יבכו הילדים הענוגים שהיה להם קשה כל כך.

מה הם חושבים שאכלו הקרביים בחומת מגן? אלו שישבו שבועות בתוך הריסות של בתים עם אש מסביב, או שהיו סוגרים ימים שלמים בתוך טנק, מתים מעייפות, בלי מקלחות, בלי שק"מ ואפילו בלי פאקינג בננה?

בכלא הם כבר ילמדו להתנהג, או שהם ייפלטו מהמערכת ויישארו ילדים מפונקים כל החיים.

פורסם
בכלא הם כבר ילמדו להתנהג, או שהם ייפלטו מהמערכת ויישארו ילדים מפונקים כל החיים.

ילדים שגונבים סמלים אולי :wink:

אני לא מצדיק אותם, להפך, מיצידי שילקו אותם...

אבל לדעתי זו היסחפות אחרי מישהו בודד, איזה אחד שקם ואמר "היי, למה לנו לאכול את זה, מה אנחנו קופים?!" קם והלך... וכולם הלכו אחריו...

לחץ חברתי...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

שטויות במיץ עגבניות,צה"ל לעולם לא יתן לארוחת צהריים בננות ומלפפונים,יש מינימום של תזונה שחייב חייל לקבל ביום (פחמימות חלבונים וכו') בפקודות מטכ"ל.

ברגע שיש בעיה במטבח פותחים מחסני חירום שיש בכל יחידה שבדר"כ מכילה מנות קרב,אז מה אם הם אכלו מחוץ לחדר אוכל?! זאת סתם סיבה למסיבה,אני מסכים שהסיבה האמיתית היא שהם רצו לעשות את ליל הסדר בבית,בטח זה התחיל ממסית או שתיים שגררו אחריהם חיילים ,מה שעוד יותר מפליא אותי זה איך נתנו להם לצאת כלכך בקלות מהיחידה.

פורסם

אישפוז,

הכל טוב ויפה שאתה עוד רבים וטובים אכלו צמיגים של טרקטורים עם תיבול של חול.

רוב מי שעושה כך - בחר בזה.

הטירונים הנ"ל אם יכלו אני מוכן להתערב ששני שליש מתוכם היו יוצאים מצה"ל, לצמיתות הכוונה.

אז זה יפה שכל פעם שאיזה ג'ובניק אומר שכואבת לו הבטן אז צועקים עליו שלוחמים בגולני עושים עכשיו ריצת 50 ק"מ עם ציוד מלא בשיא החום כשמיגים יורים עליהם.

אבל זה לא קשור לכלום. אני הייתי ב2 המקומות. קרבי ואז ג'ובניק.

אז נכון, שתי היחידות הם תחת השם צה"ל אבל אין בינהם קשר ולו המיקרי ביותר.

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

• תוכן חדש...