Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1986 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי את הכפפה הזאת ומרגיש לי שהיא הרבה יותר טובה משאר הכפפות שהשתמשתי בהם עד עכשיו 

איך אני שומר עליה?

היא עשוייה מצמר, כל שטיפה של הרכב צריך לכבס אותה? או מספיק לנקות אותה עם מים?

איזה תוכנית לשים במכונה?

פורסם
לפני 15 שעות, Krip כתב:

איך אני שומר עליה?

שים לב שהטיפול בכפפת צמר לא דומה לכפפה רגילה. צמר רגיל לחום (גם בתוך הרכב וגם כמובן שמש)

לוקח לצמר יותר זמן להתייבש, לכן רצוי ליישב במקום מאוורר, כי הצמר יכול להוציא ריח לא נעים. (לא בתוך שקית סגורה נניח)

הכביסה צריכה (רצוי כביסה ידנית , אפשר מכונה בתוכנית לצמר ב -30 מעלות) להיות עם תכשירים לא אגרסיביים (נוזל כביסה ומעט חומץ)

כמו כפפת מיקרופייבר. (שניתן להכניס אותה לחומרים יותר חריפים) לאחר כביסה לנהר היטב (משחרר את הסיבים)

יש טענה שאפילו הברשה עוזרת לצמר להישאר רענן. 

זו הסיבה שאיני משתמש בכפפת צמר, שוטף את הרכב כמה פעמים בשבוע, ומניח את הכפפה והמטלית ניגוב על דלי 

בתוך הרכב לייבוש מהיר.  אבל ללא ספק מדובר על מוצר איכותי. תתחדש.

פורסם

אני לא משאיר את הכפפה ברכב

אני אנסה לשטוף אותו ידני עם נוזל כביסה כי שטפתי את הרכב בשישי ועדיין הכפפה לא התייבשה ויש לה ריח קצת לא נעים

מה שכן הכפפה הזאת מרגישה הרבה יותר טובה מכפפה רגילה ויותר כיף לשטוף איתה את הרכב

פורסם

ריח לא נעים יהיה יותר בהתחלה, זה אמור לעבור מעט עם טיפול נכון.

אין צורך לכבס כל פעם, אלא אחת לכמה חודשים. שוב, כדי לשמור על צמר, צריך להתייחס למה שכתבתי. (לא פשוט, אבל זה המחיר של ניגוב עם כפפת צמר

שעושה עבודה יעילה )

פורסם

הבנתי

אז אחרי כל שטיפה פשוט לשטוף רק עם מים ואחת לכמה חודשים לשטוף ידנית או במכונה

לגבי הברשה של הכפפה, איזה מברשצ צריך בשביל צמר?

פורסם

כן לשטוף פעם הכמה חודשים.

זה גם תלוי בשיטה שאתה שוטף, על לכלוך, אחרי שטיפה מקדמת, חישוקים כמובן לא לגעת -עבור זה יש מטלית מיוחדת.

אחרי שטיפה או אחרי כביסה,  תן ניעור חזק, אפשר להבריש עם הידיים (אצבעות בין הסיבים, זה משחרר את הקשרים ומרענן את הצמר)

אפשר עם מברשת כמו לנעליים (רצוי שערות סוס או מברשת כמו לכלבים)

בדיוק כשאני כותב לך את הדברים, נתקלתי בזה. (דומה למי שכתבתי)

• תוכן חדש...