Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1960 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אני לא יודע איפה אתה מלמד, אבל נהיגה ברחובות חיפה, אפילו בצרים ובמפותלים של רחובות העיר אינה מהווה בעיה מבחינת תמרון, אלא אם אתה נוהג באוטובוס או משאית, נניח, בסמולנסקין בשעות הצהריים.

אני מרבה לנהוג על 22, ושם יש בעיה קשה של נהגים שמשתלבים (בקטע הדרומי המרחק בין הכניסות פחות מקילומטר) או חותכים מהשמאלי על מנת לצאת, וכדי לראות אותם דווקא נדרשת פתיחה רחבה של המראות.

לעומת זאת כיוון המראות פנימה ומטה שימושי ביותר במגרשי חניה. אמי עובד במספר מקומות - בחלקם מגרש חניה רחב ידיים והעובדים מקפידים על חניה בתוך התיבות המסומנות, אבל באחד מהם מחסור חמור בחניה ואנשים חונים במעברים, תמרון במגרשים האלה אחרי 6:45 בבוקר מצריך מיומנויות היגוי וגם שליטה בתצפית שמושגת, בין השאר, על ידי כיוון המראות.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בדוק לדוגמה את רחוב ''כל ישראל חברים'' או סימטאות הדר. רחובות שלא כ''כ רלוונטים למבחן המעשי, אבל נותנות מושגים בקנה מידה של הרכב לאדם בלי נסיון. אני אפילו נותן להם לבצע חנייה במקביל למדרכה במקומות האלה והם מסתדרים אחלה עם כיוון המראות. אגב, ברכב הידני אין לי מצלמת רוורס.

פורסם

מצטער, אנחנו טוחנים מים, כי אנחנו מדברים על תנאים שונים לחלוטין. אתה מדבר על רחובות, אני מדבר על מגרשי חניה שבהם אנשים חונים במעברים ומי שיוצא מהחניה הניצבת נאלץ להתקרב בצורה מסוכנת לפינה של הפגוש שלהם כאשר הוא פונה לשביל היציאה.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בחירת נק' התחלה ראשונית כוללת בתוכה לקחת בחשבון דברים כאלה, כך שמראש אתה יודע איפה תסיים פחות או יותר ועוד תשאיר מרווח ביטחון. לא יודע מתי למדת נהיגה, אבל יש מצב פשוט שהשיטות מעט השתנו.

פורסם (נערך)

למדנתי נהיגה ב-1976-7 על אסקורט דור ראשון 1300, כמובן שזינוק בעליה למדתי ברחוב העוגן (או התורן? מי זוכר), וחרשתי בדיוק את אותם אזורים שבהם אתה מלמד היום, אבל זה בכלל לא רלוונטי לענייננו. אני מדבר על מגרשי חניה שבהם יש טור של מכוניות במעבר, כך שלמי שיוצא מהחניה הניצבת אין מרחב מספיק מבחינת קוטר הסיבוב. במצב הזה, אם אין מי שיכוון אותך, ובדרך כלל אין, אתה מתקרב לסנטימטרים בודדים מהפגושים של המכוניות, וכיוון המראה למטה מאפשר להמנע ממגע עם דופן הרכב המתמרן.

עריכה אחרונה על ידי sperial

פורסם

מבין מה שאתה אומר. הקטע ש-וו גרירה אחד יכל לשבש את כל התוכנית, לכן אני מלמד עם מרווח ביטחון מסויים.

אגב, התורן רחוב מעולה ללמוד זינוק בעלייה. הקטע שהיום יש בו תנועה ערה וקח לי זמן עד שמצאתי עלייה ארוכה ותלולה בלי תנועה כדי ללמד שם את המשימה הזו. אגב, גם בעד פנטאוז בדניה לא אחשוף את המיקום :roll:

פורסם

זה בסדר. בדניה אין פנטהאוזים.

דרך אגב - אין כמו הזינוק בעליה בפניה מהלל לבלפור. אבל אני לא יודע האם מותר לתלמידי נהיגה להגיע לשם.

*למה שנה וחצי? כי באותן שנים ההמתנה מטסט לטסט עמדה בממוצע על 6 חודשים

פורסם

יש גם יש.

אכן רחוב הלל הוא רחוב קשה בכללי. מותר ללמד שם כל עוד אין איסור ע''י תמרור. עובר שם לפעמים ומעולם לא ראיתי.

הפער בין טסט לטסט היה ממש עד לא מזמן. ממש עד לא מזמן - מעט לפני הרפורמה תלמידים באמת היו צריכים לחכוח שישה חודשים בין מועד אחד לאחר. היום זו ליגה אחרת לגמרי.

פורסם
לפני 10 שעות, Taipan כתב:

גם ככה רוב הנהגים לא מחכים ועוקפים או לא מבינים את הרמז של הווינקר לכיוון החניה  פלוס אור רוורס, נצמדים ולא מאפשרים לנו לתרגל.

גם לנהגים "רגילים" שאינם לומדים נהיגה מפריעים. 

אתה רואה שאורות הרוורס שלי דלוקים, למה להפריע?

• אהבתי 1

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...