Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1957 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים, 

רציתי לשאול אם היום כשקונים מגבר לאוטו עדיף לחפש קלאס D או מגבר מהסוג הישן שצורך הרבה זרם? אני מבין שקלאס D, עדיף מבחינת סוללה אלטרנטור וכו', אבל האם אפשר להגיע לאותה איכות מבחינת הסאונד? ב סטריאו ביתי זה עדין שוק די זניח, האם במכוניות למי שרוצה סאונד איכותי זאת בחירה טובה? 

וברור לי שכל מגבר לגופו, אבל מאיזה סוג כדאי לחפש? 

תודה על עזרתכם

פורסם

עקרונית אתה יכול לחפש מגברים קלאס D שעונים לתקן hi res audio JAS

או שאתה יכול פשוט לבחור ב-Hertz ML Power 4

שהוא לעניות דעתי המגבר קלאס D  ארבע ערוצים הכי טוב שיצא לי להתקל בו עד היום.

כמובן שהמחיר בהתאם.

כמובן שכל מגבר לגופו וכמובן שתלוי לצורך הגברה של איזה אלמנט 

וכמובן התקציב שלא ציינתה.

פורסם

תודה, אבל האם המגברים האלה שצינת לא נופלים מבחינת איכות הסאונד ממגברים שהם לא קלאס D? ראיתי שהמגבר שהמלצת עולה כ 2000 וקצת שקלים. מגבר לא קלאס D  במחיר כזה יתן תוצאה יותר טובה מבחינת סאונד? 

יש לי מגבר אודיסון 5 ערוצים רמה בסיסית מלפני 13 שנים (לא קלאס D), המגבר שהצעת עדיף מבחינת יכולות הסאונד?( אני יודע שכרגע שואל באופן כללי עוד לפני שאני יודע סופית מה יהיו הרמקולים ושאר הרכיבים. כדי לדעת מהיכן להתחיל לחפש) 

• מעניין 1
פורסם

אני מניח שאתה מדבר על ה SRX5 זה מגבר טוב 

קודם כל תלוי מה אתה רוצה להגביר ,לא הייתי רץ לרכוש מגבר לפני שאתה מחליט מה

יהיו הרמקולים ושאר הרכיבים.

• רעיון טוב! 1
פורסם

כן זה srx5, איך לדעתך הוא יהיה ביחס למגבר שהצעת?

אני רוצה להתייעץ בשרשור נפרד על כלל המערכת אבל אגיד בקצרה שפרקתי מהאוטו הישן מערכת שכוללת את המגבר הזה אודיסון srx5, קומפוננטים הי אנרג'י של הרץ עם טוויטרים שרופים, סאב בסיסי של הרץ, רמקולים אחוריים  2 ways של בוסטון אקוסטיק, הכל בני 13 שנים. אני רוצה להחליף/ לשדרג את זה מוכן להשקיע כ 10000 שח, צריך להחליט מה אני מחליף ומה אם בכלל משאיר מהישן. חשבתי להתחיל מההחלטה לגבי אופי המגבר. 

פורסם

אם הוא תקין המגבר הזה ראוי אני לא מוצא סיבה לא להשתמש בו.

מה שגם הוא מגבר ורסיטלי.

זה מגבר שיכול לעבוד גם 3 ערוצים 

אתה יכול לנצל גם את ההספקים שלו ב-2 אום 

הוא גם מגיע עם קרוס אקטיבי רחב.

יש המון אופציות על השולחן עם המגבר הזה.

השאלה איך אתה רוצה לבנות את המערכת ,התקציב שלך יפה מאוד 

מה אתה רוצה לעשות איתו.?

פורסם

תודה, מתקין אמר לי שמגבר כמו שלי לא טוב מבחינת החשמל באוטו. יש לי אוטו היברידי אבל יש בו גם מצבר רגיל לא למערכת ההיברידית. 

מאד חשוב לי להבין אם המגבר הדיגיטלי עליו המלצת יתן תוצאה לא פחות טובה (אולי יותר טובה..) 

לגבי מה לעשות, אני פתוח להצעות, רוצה להשיג מערכת הכי טובה במסגרת התקציב אם אפשרות להשתמש במה שיש לי ולהוסיף דברים חדשים (. ולמכור אם אפשר את מה שלא משתמש כדי למקסם התקציב) 

פורסם (נערך)

זה שטות 

המגבר שלך בצריכה מקסימלית צורך 37 אמפר {שזה מעט}

וזה עוד במצב שבו  אתה מפעיל אותו ב-2 אום על כל הערוצים.

שנית המגבר עליו המלצתי לך הוא אומנם מגבר קלאס D אבל הוא מגבר עוצמתי בהרבה

ועל אף היותו קלאס D הגיוני שהוא יכביד יותר על מערכת החשמל.

מבחינת איכות הוא מגבר קלאס D מעולה.

עריכה אחרונה על ידי AUDIO KING
פורסם

סליחה שחופר לך אבל אם הית צריך לבחור למערכת באוטו בין המגבר שלי לזה שאתה ממליץ במה היית בוחר? 

אם יש עוד דעות גם אשמח לשמוע

• תוכן חדש...