Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1996 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

רכשתי לאחרונה מיצובישי לנסר 2008 1800 דגם ספורט

לפני כחודש נדלקה נורת לחץ שמן, מאז הרכב במוסך בוצע פירוק וניקוי בוצה של אגן שמן והצינורית שיושבת באגן.

כמובן שהוחלף שמן ופילטר שמן אבל התקלה חזרה אחרי 5 דקות נסיעה.

בבדיקת מחשב נמצאה תקלה של VVT שאחראי על שסתומי היניקה, והוא הוחלף.

המנורת שמן נדלקת נדלקת ונכבת לסירוגין.

האם יכול להיות שזה לכלוך במנוע שיחלוף עם הזמן?

לא מצאתי מישהו שיבדוק לי לחץ שמן עם שעון ואני לא רוצה להכנס להוצאות מיותרות של החלפת חיישן לחץ שמן

לטענת המוסך במנוע הזה הוא במקום לא הכי נגיש ונראה לי שהוא לא ממש רוצה להכנס לזה.

והאמת היא שאין לי כלכך זמן להשקיע בזה בין העבודה והבית שאני אפילו מחפש קונה במחיר דיי נמוך ממה שקיניתי

אציין גם שיש לרכב טסט ל9 חודשים ומצבר חדש

אם יש למישהו רעיון לפתרון התקלה או מישהו מעוניין לרכוש את הרכב אני אשמח כך או כך

תודה רבה לכל העונים!

פורסם (נערך)

האם אגן השמן פורק מהרכב ? 

אם לא,כל הטינופת של הפלאשינג הגיעה לרשתית משאבת השמן וסתמה אותה.

אם אכן מה שתארתי נכון- מכאן ועד שילך מנוע לא יקח זמן רב מידי והמנוע ימות (לא כי אין שמן ,אלא מחוסר שימון של חלקי המנוע שהסתימה מונעת הרי שימון של כל הנדרש) אם לא תטפל מהר מהצפוי.

כדי למנוע את כשל המנוע יש לפרק אגן שמן,לבצע ניקיון נוסף או לחילופין להסתפק בהחלפת רשתית משמרת של אגן השמן (קרטר),לבדוק את יוניט לחץ הזמן (להחליף במקרה הצורך) וכמובן בסוף,לבדוק שהכל תקין ושהמנורה אינה נדלקת שוב.

עריכה אחרונה על ידי colauti 9
  • רעיון טוב! 1

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

לצערי הרב התגובה שלך הגיעה אליי מאוחר מידי..

וככל הנראה המנוע נתפס..

לפחות למדתי עוד דרך להתסכל על התקלה.

אני לא בטוח שזה המקום בפורום אבל רציתי לדעת בכמה אפשר למכור רכב כזה ללא מנוע..

וכמה אמור לעלות החלפת מנוע?

תודה רבה

פורסם

לא מובן למה שיחררו אותך מהמוסך או למה המשכת לנסוע.

אפשר למכור בערך ב 10 אלף פחות ואני סתם מנחש.

יפה היה להשחיל לך תקלה ב VVT שבכלל לא נמצאת בסדר העדיפויות במצב כזה.

המנוע הרעיש ומת בנסיעה ועכשיו הסטרטר תקוע?

פורסם

מה שהיה היה  - טוב להפקת לקחים לעתיד. 

מה האופציות שלך:

היות ורכב כמו שלך במצב נסיעה עולה לפי יד 2  בין 12,000 ל- 20,000 יש לך כמה אפשרויות. 

1. להחליף מנוע. יעלה כולל הכל בערך 7-9 אלף. תוכל להמשיך עם הרכב או לנסות למכור. 

2. להציע את הרכב למכירה במצבו - תקבל במקרה הטוב 5,000 שקל. 

לשיקולך. 

פורסם

יש שתי אפשרויות:

א.אם אין תקציב אמיתי להשתדרג ואתה תישאר בגזרת גבולות השנתון והמחיר של הרכב הנוכחי, אז כדאי לגשת ליבואן מנועים כמו איתי מוטורס/שלמה נאור ולהחליף מנוע (יש להם מוסך צמוד ותקבל אחריות כוללת על הכל).

בניגוד להערכה המקסימלית הפסימית שדיברה על 9K,אני מקוווה שתצא בפחות -אולי באיזור ה 7K.

ב. אם יש תקציב אמיתי להשתדרג (בעיקר בשנתון)- לכיוון ה 40-50K- שכח מהרכב הזה,מכור אותו לפירוק/ברזל/סוחר והמשך בחייך אבל,קח בחשבון שתקבל עליו בין אלפייה ל 5 אלפיות תלוי מי יקנה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...