Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1975 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החלפתי את השמן מנוע ואת הפילטר שמן. שמתי כמעט 4 ליטר שמן (הבנתי שזה הכמות) נסעתי חמש דקות בתוך העיר ונדלק לי הנורה של המנוע והרכב קצת רועד 

אני  מבין שזה קשור לשמן אבל לא הבנתי עם יש עודף שמן או שחסר.??

וכמה חמור זה יכול להיות

הרכב הוא קורולה 2008 רובוטית

פורסם

רוב הסיכויים שזה צירוף מקרים שלא קשורים אחד לשני, צריך להתחבר לסורק תקלות כדי לדעת מה הבעיה .

לפי איך שאתה מתאר רוב הסיכויים שאחד מסלילי ההצתה מסר את חייו.

פורסם

יש לי מדיד זה הכל היה מרוח עליו ניסיתי כמה פעמים..

אבל עכשיו בדקתי שוב ונראה שהכמות של השמן טובה 

מה שאני חושב שזה אולי שנשפך לי שמן מחוץ למנוע וזה הדליק לי נורה. או שבאמת פגע במשהו (אם יש כזה דבר)???

ויש לי סורק תקלות ולא הצלחתי למצוא אפליקציה שאני יבין מה הולך שם 

יש אולי בעברית?

פורסם

האמת פעם ראשונה שאני מחליף. חשבתי שזה פשוט

השמן גרמני אמרו לי שזה טוב (לפני זה קניתי שמן של טיוטה 10W-30 ואמרו לי שלרכב שלי יותר טוב 5W-30)

והפילטר מקורי טיוטה

יש מצב שנשפך שמן על הסליל וזה הרג אותו ?

פורסם

אם נכנס שמן מתחת לסליל ההצתה אל תעלות המצתים, זה יכול לגרום להחטאות הצתה (misfire). זה לא אומר בהכרח שהסליל מת, אבל כדאי מאוד לנקות משם את השמן בהקדם.

יום טוב גם לך

פורסם

יכול להיות שלא הרכבת את הפילטר אוויר כמו שצריך ויש בריחה של אוויר או שאחד הצינורות ניזוק.

תבדוק שסגרת הכל כמו שצריך הפקק של הריקון ואת הפילטר. וגם המדיד שמן צריך להיות סגור עד הסוף. 

• תוכן חדש...