Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1336 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחזק לגמרי לגבי הפרו 2 והדור הראשון.

חרשתי על הפרו דור ראשון 3 שנים והיה מעולה, הפרו דור שני על הנייר לא נראה שדרוג עצום - אבל ואוו! הבדל עצום בסאונד ובביטול רעשים.

יחד עם שינוי עיצוב פיצי שמפחית את הרעש של צעדים שאפיינו לאוזניות אטומות בזמן הליכה או ריצה, קייס עם find my אמיתי וחיי סוללה של 6 שעות - הטיסה האחרונה שחזרתי ממנה אתמול היתה תענוג ברמה אחרת.

בחיי שאלו האוזניות הכי טובות כחבילה שהיו לי.

כן - יש כאלו שנשמעות טוב יותר (במחיר כפול וon ear) אבל כמכלול - למשתמשי אייפון - אין להם תחרות

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

קנינו את הרובוט רק אחרי שהכלב שלנו הלך לעולמו לפני כמה חודשים. הוא כבר היה במצב לא משהו וחודשים ארוכים פספס בבית. לא אופטימלי לרובוט.

עם שיער ארוך של נשים מתמודד סבבה. אחת לשבוע מסיר את השיער שהצטבר בצדדים.

פורסם

יש לי את ה S7 כבר שנה וחצי, מוצר פצצה.
צבר אצלי כבר למעלה מ 22 אלף מטר רבוע של עבודה.
משתמש בו לשאיבה ושטיפה של קומת כניסה בבית פרטי עם חיפוי פרקט.
שימוש ברמה היומית נותן מענה של 95 לעניין הנקיון של הקומה. השטיפה שלו מעולה, חשוב להקפיד להשתמש במטלית נקיה לפני, להוסיף מעט נוזל לפרקטים למיכל המים. להקפיד על ניקיון של הרובוט, מיכל האיסוף, המברשות והחיישנים ולהשתמש בחלקי חילוף מקורים בלבד.
באמת מוצר שאותי הרשים בצורה יוצאת דופן.

לגבי כלב... הכלב שלי לא משיר שערות אז ההתמודדות עם כלב משיר לא ידועה לי

WhatsApp Image 2022-11-07 at 1.21.49 PM.jpeg

WhatsApp Image 2022-11-07 at 1.21.32 PM.jpeg

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

מסור שולחן של בוש (מסור קבלן).

לפני היה לי זבל סיני תוצרת יונדאי (כן כן). מצא את דרכו לחבר פורום לפני זמן מה דרך שירשור המסירה. 

לא יכלתי להשתמש בו, ולא ביצע את הייעוד שלו עבורי. 

כל מטלה הייתה מסובכת הרבה יותר ממה שהיא אמורה להיות. 

הבוש? הבדל של שמיים וארץ. עושה מה שהוא אמור לעשות, ישירות מהקופסא, בלי להשקיע 5 שעות על כוונון עדין (כמו שעשיתי ליונדאי) ועדיין בינתיים לא מצריך כוונונים מיוחדים או פתרון לעיזים מפתיעות שעולות בדרך. 

כלים זולים מסכנים לא רק את הבריאות, אלא גם את השפיות...

מלטשת אורביטלית של בוש. 

לפני כן היה לי זבל סיני של, ניחשתם, יונדאי.

עשה את העבודה, וזהו. בלי שום שכלול. פדים זולים להחלפה (יחסית). 

החדשה מגיעה עם בורר מהירות (מצויין לסנדוויץ' דק), והרבה פחות רוטטת ביד מאשר היונדאי. ניתן לעבוד איתה בכיף, לעומת אי נוחות כללית מהקודמת. 

משחזת זווית של מקיטה. 

לפני כן היה לי זבל סיני של וואלה לא יודע מה. מותג מדבקה כלשהו. שימוש אחד, והלכה לפח. מפחיד החRא הזה. 

עם המקיטה אני עוד משתמש פה ושם...

חדש מהתנור- שואב אבק של קרצ'ר :lol:

צריך לסווג אותו מחדש בתור יונק. מרגיש כמו פי 2.5 יותר עצמת יניקה מאשר החביתוש הישן שלי.

ובזכות הפורום, גם עלה יותר זול מהחביתוש הישן שלי.

יש לא מעט דוגמאות כאלו. 

יש לי גם דוגמאות רבות מאד נוספות מעולם הכלים, כאלו שרכשתי להחליף משהו וכאלו שעברו לי ביד מול זבלונים שעברו לי ביד, ויש עולם שלם וענק של הבדל בינהם. 

• אהבתי 2

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

גלקסי טאב s7 plus בתור תחליף למחברות ללימודים.

שיפור עצום באיכות חיים. מסך איכותי, מהירות תגובה מעולה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

מרצדסים😀

ומנצל את וואדים...

(הקודמות) E240 אלגאנס בתור תחליף לרכבים היפנים שלנו

שיפור עצום באיכות חיים. רכב איכותי, מהירות תגובה מעולה.

• מצחיק 1
פורסם
בתאריך 7.11.2022 בשעה 15:40, ברווז כתב:

לפני כן היה לי זבל סיני של, ניחשתם, יונדאי.

אני לא מצליח להבין איך יונדאי מסכימים לכתוב את השם שלהם על החרא הזה.

אפילו סינים לא יסכימו לשים את מותג האם על מוצרים סוג ג', הם כבר ימציאו מותג לואו קוסט חדש.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אייפד עם העט המקורי של אפל - נוח מאוד בלימודים (תואר שני במדמ"ח).

שואב אבק רובוטי Roborock S6 MaxV, קניתי עוד כשגרתי לבד ביחידת דיור קטנה, הייתי מפעיל אותו כמה פעמים בשבוע והיה שומר לי על הבית נקי.

מאז שעברתי עם בת הזוג, משתמשים בו גם כמה פעמים בשבוע, אבל בדירה הרבה יותר גדולה. חוסך את ההתעסקות של טאטוא או שאיבת הבית וגם מעביר סמרטוט, אם כי לא מצליח להתמודד עם כתמים גדולים.

סוני 200-600 - עדשה שקניתי לפני כמה חודשים, עלתה אמנם לא מעט, אבל עשתה עבודה נהדרת בטיול האחרון בכל מה שקשור לצילום מטוסים.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...