Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הסטורית מיקומים בגוגל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1994 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מסתובב כל היום עם gps דולק בטלפון.

יש לגוגל הרשאה לשמור הסטורית מיקומים.

אז למה בtime line שלי אין שום מיקום שנשמר והוא רק מציע לי לראות את 20 המיקומים הכי פופולריים שלי?

מה אני מפספס? איך אני יכול לראות בכל יום היכן הייתי?

תודה

Sent from my MI MAX 3 using Tapatalk

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם

זהו. שאני נכנס לשם הוא מראה לי מקום אחד שהייתי בו לפני 4 שנים.
מבחינת הגדרות והוראות הכל מופעל.
מה אני מפספס?

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם

הלכתי לשאול את אחת מצעירות דור הy במשפחה... מסתבר שהכל היה מוגדר. רק לא הגדרתי מכשיר. עכשיו עובד.

תודה

• תוכן חדש...