Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2014 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אם הפגוש מחובר טוב לרכב ושום דבר לא בולט ורופף זה יעבור.

• מעניין 1
  • רעיון טוב! 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 23 דקות, Fraysa כתב:

למה לא פשוט... לתקן את העוולה הזו? בחייאת, אין לאנשים טיפת הערכה לרכוש שלהם? 

אמנם אני מצטט הודעה מעליי ואין בזה צורך אבל...

קודם כל תגובה מיותרת במיוחד בנוסח הזה שיכול להעליב.

יש אנשים שאין להם את האמצעים לתיקון פגוש שגם ככה לפי חוק מרפי יישרט למחרת... ומעדיפים להשאיר כך.

אז לפעם הבאה או להמליץ לתקן ולהסביר חשיבות ולהסביר כמה זה עולה או לא להגיב. 

זה לפחות מה שאני חושב...

• רעיון טוב! 1
פורסם

אני לא מבין מה אכפת לך.

עדיף שישקיע את ה 1000 האלה על המכניקה ולא על הקוסמטיקה.

האוטו יעבור טסט, רק ממליץ להסיר את חלקי הצבע הרופפים שנמצאים שם.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 2
פורסם

זה פורום של חובבי רכב. אכפת לי כי בסוף אלו בדיוק האנשים שדופקים את הרכב שלך בחנייה, כי יש להם 0 אכפתיות לרכוש של אחרים (ושלהם). 

• רעיון גרוע 3

2016 BMW M235i.

פורסם

זה פורום חובבי רכב לא פורום ירידות על אנשים

בסוף אם היא תתקן ויבוא חכמולוג שחושב שהוא נהג מקצוען ודופק את הפגוש למחרת אז את כל ה600 שקל שהשקעת הולכים לפח.

אם רוצים להציע משהו צריך לדעת גם לנסח בצורה שלא תהייה מעליבה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

לפני 14 דקות, Fraysa כתב:

לא צריך להתייפיף. תיקון פגוש לא אמור לעלות יותר מ-1000 ש"ח בהגזמה. למי שאין אמצעים - שלא יחזיק רכב. 

הגזמת, בסך הכל קוסמטיקה. אחזקה זה דבר אחד, טיפוח זה דבר אחר. אם הרכב פיקס מבחינה מכאנית ובטיחותית והיא מעדיפה להוציא את ה1000 שקל האלה על מנוי לקאנטרי במקום על פחחות וצבע, מה הבעיה בזה?

אין שום קשר בין זה לבין זלזול ברכוש של אחרים. 

עריכה אחרונה על ידי SlowRide
  • אהבתי 1
  • רעיון טוב! 2

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 8 דקות, Fraysa כתב:

אכפת לי כי בסוף אלו בדיוק האנשים שדופקים את הרכב שלך בחנייה

אולי דפקו לו? מאיפה לך? אני אישית משקיע בצד המכני יותר מהצד הקוסמטי

לפני 4 דקות, SlowRide כתב:

בדיוק!

לפות"ש: כפי שציינו לך תעיף את חלקי הפלסטיק הרופפים. אני מאמין שתעבור.

לך על שיטת המצליח: עברת? הכל טוב... לא עברת? לתקן.

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 10 דקות, SlowRide כתב:

הגזמת, בסך הכל קוסמטיקה. אחזקה זה דבר אחד, טיפוח זה דבר אחר. אם הרכב פיקס מבחינה מכאנית ובטיחותית והיא מעדיפה להוציא את ה1000 שקל האלה על מנוי לקאנטרי במקום על פחחות וצבע, מה הבעיה בזה?

אם הרכב הזה "פיקס מבחינה מכאנית ובטיחותית", אתה מקבל איזה וולבו שאתה רוצה בייבוא אישי על חשבוני.

2016 BMW M235i.

פורסם

אתה מגזים,

מרבית האנשים משתמשים ברכב בתור אמצעי תחבורה מנקודה א' לנקודה ב'. אם יש להם ידע מינימלי הם כן לוקחים אותו לטיפול השנתי במוסך ומחליפים מה שהמוסך ממליץ להם להחליף מבלי להתווכח כי כנראה אין להם יותר מידי ידע. 

אם לקחנו את זה בתור הנורמה, איך הרכב הנ"ל מתוך מבט על הפגוש ולא מתחת למכסה המנוע או על הברקסים, הגעת למסקנה שהוא לא במצב טוב מכאנית או בטיחותית אם לדעתי מבחינת ממוצע הוא עשה טיפול שנתי כל שנה ועבר טסט כל שנה.

פורסם

טסט יעבור. בגלל שזה צבע לבן ולא מעניין אותך הנראות. שיקבל צורה משייפים קצת עם נייר שיוף. מנקים וצובעים עם ספריי צבע לבן יקבל צורה ובכלום כסף.

פורסם
לפני 14 שעות, Fraysa כתב:

אם הרכב הזה "פיקס מבחינה מכאנית ובטיחותית", אתה מקבל איזה וולבו שאתה רוצה בייבוא אישי על חשבוני.

הקביעה שלך היא לא נכונה ומגוכחת.

הרכב שלי מטופל טיפ טופ מבחינה מכנית, לפי מרווחי טיפול קצרים יותר ממה שקבע היצרן, כי אני עושה הכל לבד ומאוד חשובה לי תקינותו המכאנית של הרכב.

עם זאת, לרכב יש דפיקה בכנף ימין קדמית (קניתי ככה לפני מס' שנים) ואין בכוונתי לתקן את זה כי זה מעניין לי ת'תחת.

יש אנשים שונים. לא את כולם מעניין מראה הרכב.  

בדיוק באותה נשימה, עפ"י המדד שלך, כל רכב שנראה מטופח ומלוקק מבחוץ הוא גם תקין ומטופל למשעי מבחינה מכאנית, וזה רחוק שנות אור מהמציאות. 

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...