Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סלקום tv או סטינג tv?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2005 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני מתלבט מה לשים בדירה החדשה?

בכוונה לא רשמתי את פרטנר כי אין להם את ערוצי צ׳רלטון, אז לא רלוונטי.

אשמח לחוות דעת

תודה

פורסם

הייתי בהתלבטות זהה לפני שנה. בחרתי בסטינג בסופו של דבר.

אם זכרוני אינו מתעתע בי, אלה היו הסיבות שהטו את הכף לטובת סטינג:

* המחיר ללא אינטרנט היה יותר טוב(היה לי כבר אינטרנט והבאנדל של סלקום משום מה לא התאים לי).

* התוכן בסטינג היה זהה או יותר טוב.

יש לציין שאחרי חודשיים ביטלתי את השירות כי הוא פשוט לא שווה את זה. שילמתי כ 132ש"ח על חבילה משפחתית + צרלטון, ועוד כ 90ש"ח אינטרנט.- לצרכים שלי זה יקר ולא משתלם.

את כל הכדורגל אני יכול לראות דרך acestream בחינם. ה vod בסטינג היה עלוב ולמי שיש נטפליקס הוא לא ייגע ב vod של סטינג.

בהתנתקות מסטינג לא הערימו בעיות בכלל(!), אך כן הציעו הנחות מאוד משמעותיות רק בכדי שאשאר(צרלטון בחינם לתקופה די ארוכה כמדומני).

בהצלחה! 

• רעיון טוב! 1
פורסם

אשמח לסייע

שנתיים וחצי הייתי לקוח סלקום.
יתרונות - ממשק נוח, תוכן טוב. אפליקציה לטלויזיות חכמות
חסרונות - איכות צפייה נמוכה משמעותית לעומת שאר הספקיות בשוק. בתקופה האחרונה המון תקלות צפייה (שלא קשורות לאינטרנט, אלא תקלות כלל ארציות). אין אפליקציה מובנית לטלויזיות סמסונג.

לפני כחודש עברתי לסטינג.
יתרונות - איכות צפייה מעולה ותוכן מצויין (יותר ערוצי מדע מסלקום, יותר ערוצי ילדים אם אני לא טועה, כמובן ערוצי יס (סדרות וסרטים). מחיר בחצי שנה ראשונה 65₪ לחבילת הבסיס (לעומת 99₪ בסלקום מהחודש הראשון), חודש ראשון חינם. לאחר מכן 99₪ כמו בסלקום. אפליקציה מובנית לרוב הטלוויזיות.
חסרונות - ממשק פחות מהיר ונוח מסלקום (אחרי כחודש התחלתי להתרגל אליו, אך עדיין של סלקום יותר ידידותי), חוסר תמיכה כרגע באפליקציה מובנית לטלויזיות LG משנים 2017-8 (כרגע בפיתוח).
חבילת ערוצי ONE (שכלולה במחיר בסלקום) עולה בסטינג 9₪ בחודש.

אישית משתמש בשיאומי MiBox S פרטי, אינטרנט סיב אופטי 200 מגה. לא נתקלתי עד כה בתקלות שידור בסטינג. (מצד שני, בשנתיים הראשונות כמעט ולא היו לי תקלות בסלקום, רק בתקופה האחרונה החלו התקלות לכן עזבתי)

ממליץ על סטינג, במיוחד כשיש חודש ראשון חינם.
ממליץ על קניית הסטרימרים באופן פרטי ולא דרך הספקיות.

• רעיון טוב! 1
פורסם

עברנו מסלקום לסטינג לפני כשנה, אין מה להשוות את עושר התכנים בפרט בגזרת הסרטים שבה להערכתי יש בסטינג פי שלוש או יותר כותרים.

פורסם

אני עם סלקום כבר כמה שנים - גם אינטרנט, גם טלפון וגם טלויזיה. אנחנו לא צופים המון, ויש גם נטפליקס, אז זו לא בעיה בשבילי. הממיר שיש לנו זה גם השיאומי (נדמה לי שבזמנו זה נחשב שדרוג, משום מה). סך הכל יש מעט מאוד תלונות או בעיות, והאיכות היא גם בסדר גמור. בשבילי זה מאוד נח שזה one stop shop, בטח עם האינטרנט. ההתעסקות בעבר עם 2-3 מוקדים שונים על כל תקלה או שדוג היתה מייגעת.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • תוכן חדש...