Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2030 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש רכב ידני בין 35/40 אלף

שיסע בעיקר בכבישים מפותלים ומידי פעם נסיעה עירונית עם אפשרות לגרור עגלה. 

מבחינת סדר עדיפויות - 

אמינות

דלק

נוחות נהיגה

עלויות אחזקה

חשבתי על דאציה דאסטר2015, ניסאן ג'וק וסוזוקי קרוסאובר 2014

הלב מאוד רוצה לקחת את הדאסטר בשביל להיכנס טיפה לשטח ובנוסף שנתון למעלה. מצאתי דאסטר 2015 עם 55 אלף קילומטר. או לחלופין אחד עם קילומטרז גבוהה

הג'וק גם נראת אופציה מעניינת ויש לה הרבה יותר אבזור מהדאסטר ו5 כוכבי בטיחות. 

הרכב הולך לנסוע  20/30k בשנה אז חשוב לי שהמנוע ושאר המכלולים יתאימו לזה. 

אשמח לתובנות ודעות

פורסם

בלשון המעטה הדאסטר לא מצטיין בהתנהגות כביש.

כנל לגבי הג'וק:

שני הרכבים האלו בכלל לא אידיאליים לנסיעה שרובה בינעירונית.

פורסם
לפני 13 דקות, tepic כתב:

בלשון המעטה הדאסטר לא מצטיין בהתנהגות כביש.

כנל לגבי הג'וק:

שני הרכבים האלו בכלל לא אידיאליים לנסיעה שרובה 

מעניין אני רואה בכבישים הרבה דאסטרים. 

אבל עדיין אחד הייתרונות הבולטים שלו זה שאפשר להיכנס איתו לשטח ולגרור עגלה מידי פעם. 

לגביי הג' וק אני לא ממש מכיר פשוט ההצעה עלתה על הפרק. 

יש לכם עוד המלצות לרכבים? אני מוכן לוותר על נסיעות שטח אבל לא על עגלה. 

למרות ששטח נשמע מפתה מאוד. 

פורסם
לפני שעה, Wht כתב:

אני מתכוון לדאסטר בנזין לא הדיזל. איך הוא בסיבובים מהירים? 

מנוע הבנזין לא נחשב אמין במיוחד, אם כבר עדיף את הדיזל, מנוע ותיק, מאוד אמין וחסכוני.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אם מדובר במנוע הבנזין 1.2 דגם Tce  אז הוא נחשב פחות אמין ולמעשה ישנה תביעה יצוגית במתגבשת בעולם כנגד קונצרן רנו על סדרת תקלות במנוע הזה שגורמת לאכילה של שמן ונזקים למנוע שהייתה ידועה ליצרן והוא לא טרח לעדכן את הלקוחות ואף ניסה להסתיר אותה תוך שימוש בשלל תירוציפ על מנת לא לתקןו במסגרת האחריות, מה שמסבך את העניינים זה שגם לג'וק יש את אותו המנוע ולכן העדיפות היא דווקא גרסת הדיזל היקרה יותר מצד אחד אבל מצד שני מדובר באחלה כלי רכב שמראה נתוני אמינות טובים כולל כמה נהגי מוניות שראו מעל 200000 קילומטר בלי בעיה משמעותית.

בלי קשר מדובר ברכב שכבישים מפותלים זה לא החלם והחמאה שלו כיוון שהוא לא נועד להיות שורפת כבישים. מצד שני מדובר בכלי שטח לא רע בכלל שיכול להגיע למקומות ששום קרוסאובר אחר לא יוכל להכגיע אליהם, ישנם גם בשוק לא מעט שיפורים והגבהות ומיגון לרכב הזה שהופך אותו כבר לכלי שטח די רציני.

הדאסטר מרווחת עם בגאז גדול והשילוב של מנוע דיזל עם גיר ידני מוצלח ביותר בטח אם אתה מחפש לגרור משהו והמומנט העדיף בדיזל מהווה יתרון משמעותי.

לדאסטר יש פחות כוכבי בטיחות מהג'וק בין היתר בגלל מערכות הבטיחות המביכות שלו...

פורסם
לפני 4 שעות, Roycohen1979 כתב:

אם מדובר במנוע הבנזין 1.2 דגם Tce  אז הוא נחשב פחות אמין ולמעשה ישנה תביעה יצוגית במתגבשת בעולם כנגד קונצרן רנו על סדרת תקלות במנוע הזה שגורמת לאכילה של שמן ונזקים למנוע שהייתה ידועה ליצרן והוא לא טרח לעדכן את הלקוחות ואף ניסה להסתיר אותה תוך שימוש בשלל תירוציפ על מנת לא לתקןו במסגרת האחריות, מה שמסבך את העניינים זה שגם לג'וק יש את אותו המנוע ולכן העדיפות היא דווקא גרסת הדיזל היקרה יותר מצד אחד אבל מצד שני מדובר באחלה כלי רכב שמראה נתוני אמינות טובים כולל כמה נהגי מוניות שראו מעל 200000 קילומטר בלי בעיה משמעותית.

בלי קשר מדובר ברכב שכבישים מפותלים זה לא החלם והחמאה שלו כיוון שהוא לא נועד להיות שורפת כבישים. מצד שני מדובר בכלי שטח לא רע בכלל שיכול להגיע למקומות ששום קרוסאובר אחר לא יוכל להכגיע אליהם, ישנם גם בשוק לא מעט שיפורים והגבהות ומיגון לרכב הזה שהופך אותו כבר לכלי שטח די רציני.

הדאסטר מרווחת עם בגאז גדול והשילוב של מנוע דיזל עם גיר ידני מוצלח ביותר בטח אם אתה מחפש לגרור משהו והמומנט העדיף בדיזל מהווה יתרון משמעותי.

לדאסטר יש פחות כוכבי בטיחות מהג'וק בין היתר בגלל מערכות הבטיחות המביכות שלו...

כרגע יש דאציה דאסטר 2015 1.2 בנזין עם 55 קילומטר על הפרק. על פניו הרכב נראה מעולה חוץ מרעש שמגיעה מהגגון מעל 90 קמ"ש שצריך לבדוק אם אפשר לסדר את זה. ובשטח היה רעש של חריקות מהבולמים, זה בסדר? 

יש דרך לדעת אם המנוע הספציפי הזה בעייתי? יש הרבה דסטרים שחצו את ה100k ויש גם אנשים מרוצים. 

הדיזל לא ממש על הפרק ואני חושב שאני מעדיף רכב בנזין. 

והאם ניתן להתקין וו גרירה על כל דאציה? או שיש כאלה שיש להן כושר גרירה שונה ואי אפשר להתקין וו גרירה בכלל. 

פורסם

אם מדובר בדגם ה1.2 ליטר טורבו אז מדובר ברכב עם המנוע הבעייתי שנמכר בארץ במכוניות רנו ניסאן ודאציה בין 2014/5- 2017 ולפי התביעה היצוגית אולי גם כלים שזלגו עד ל2018, זה לא אומר לרגע שכל אחד ואחד מעשרות אלפי הרכבים שנמכרו עם המנוע הזה הם פצצות מוסך מתקתקות.

לגבי הגרירה, למיטב ידיעתי לכל דאסטר ניתן להרכיב וו גרירה, אני לא יודע אם יש הבדל בכושר הגרירה בין גרסת הבנזין לדיזל אבל כן יכול להבטיח לך שנגרר שגרסת הבנזין תתקשה איתו יסחב בקלות על ידי מנוע הדיזל.

אין לך מה לחשוש מדאסטר דיזל עם 100000 ק״מ כיוון שמדובר בכלים עם רמת אמינות מפתיעה לטובה.

אם אתה כן מתכוון לגרור ולסחוב איתו משקלים לעיתים קרובות הייתי ממליץ לך לחפש את הדיזל, אני יודע שקשה למצוא כיוון שמדובר ברכב יד 2 מבוקש ובצדק, אם לא אז גרסת הבנזין היא רכב לא רע בכלל.

• תוכן חדש...