Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2016 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

יש לי אימפרזה 2004 מנוע 2000 

לא התחברתי להגה המקורי אז הזמנתי אחד של מומו ללא כרית אוויר קניתי מתאם זול ונהרסה כול ההברגה של המוט הגה,אז על הדרך החלפתי את המוט פלסטיקה והגה של אימפרזה 2006 שיפור משמעותי מה2004 אך עדין ההגה מומו מרגיש הרבה יותר נוח ומשנה את הפנים לגמרי,כמה קריטית הבעיה של החוקיות עם הגה כזה בלי כרית? ראיתי לא מעט אנשים עם הגה כזה על רכב של הכביש.

עריכה אחרונה על ידי Ej20gx
פורסם

קודם כל לא בטיחותי! (לא צריך להרחיב, כן?)

מבחינת חוקיות- לא חוקי. תיתפס, יש מצב ויש מצב שלא.

מבחינת טסט- לא יעבור אם ישימו לב.

פורסם

חוקי זה לא, לגבי הטסט, אם יתפסו אותך תכשל, הכול תלוי בעירנות של הבוחן כשיבוא לחבר את הציוד שלו לobd2 בבדיקת הזיהום וישים לב שההגה לא מקורי.

ממליץ להסיר את המומו לפני הטסט, לגבי אם יתפסו אותך בבדיקה שגרתית או על ידי איזה שוטר חולף ומשועמם זה כבר עניין אחר, ככלל אצבע אם אתה נוהג על מכונית צעקנית יורקת פיצוצים מהאגזוז עם גאנטים מוגדלים ומומנכת עם חצאיות ודיפיוזר אחורי בגודל של הטיטניק אז יש סיכוי גבוה יותר שתמשוך תשומת לב מאשר תנהג על סליפרית.

היום כששוטר נוסע לידך ומסתכל לתוך האוטו הוא מחפש את הסלולרי ולא את ההגה.

פורסם
בתאריך 6.12.2020 בשעה 18:39, Ej20gx כתב:

ראיתי לא מעט אנשים עם הגה כזה על רכב של הכביש.

זה שהם עשו משהו לא חוקי ולא בטיחותי זה לא אומר שזה תקין.

אישית לא מבין את השיקול לבטל את כרית האויר ועוד ברכב שבגדול זה האמצעי בטיחות היחידי שלו, יכול להיות שזה רק אני

פורסם
בתאריך 6.12.2020 בשעה 18:39, Ej20gx כתב:

לא התחברתי להגה המקורי אז הזמנתי אחד של מומו

מה לא הבנת במה שהוא כתב @SerachSome?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הבעיה החוקית היחידה תהיה לך בטסט ואולי אם יעצור אותך בוחן תנועה. כדי להמנע מזה, תחזיר את ההגה עם הכרית אויר לפני הטסט. בכל מה שקשור להגאים ומתאמים, אל תתעסק עם דברים זולים. קנית הגה של מומו? תקנה גם מתאם של מומו. 

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
בתאריך 7.12.2020 בשעה 06:38, Roycohen1979 כתב:

חוקי זה לא, לגבי הטסט, אם יתפסו אותך תכשל, הכול תלוי בעירנות של הבוחן כשיבוא לחבר את הציוד שלו לobd2 בבדיקת הזיהום וישים לב שההגה לא מקורי.

ממליץ להסיר את המומו לפני הטסט, לגבי אם יתפסו אותך בבדיקה שגרתית או על ידי איזה שוטר חולף ומשועמם זה כבר עניין אחר, ככלל אצבע אם אתה נוהג על מכונית צעקנית יורקת פיצוצים מהאגזוז עם גאנטים מוגדלים ומומנכת עם חצאיות ודיפיוזר אחורי בגודל של הטיטניק אז יש סיכוי גבוה יותר שתמשוך תשומת לב מאשר תנהג על סליפרית.

היום כששוטר נוסע לידך ומסתכל לתוך האוטו הוא מחפש את הסלולרי ולא את ההגה.

מעולם לא התחברו לי אל ה OBD2 בטסט , זה משהו חדש ? 

-I'd rather loose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car, is your story, so don't let someone else write the book. -Moog 

פורסם
לפני 13 דקות, dprt כתב:

בוודאות מהטסטים מ-2011 היו מתחברים לזה. לפחות במכון טסטים הקרוב לביתי.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
בתאריך 13.12.2020 בשעה 16:59, dprt כתב:

גם לי מעולם זה לא קרה. העברתי כמה רכבים בכמה מכוני טסטים.

פורסם

לא תמיד מתחברים ל OBD בטסט, יש דרכים אחרות למדוד סל"ד - על ידי ריצוד מתח מצבר למשל. 

הרכב יכשל בטסט בגלל נורת כרית אוויר דולקת ובגלל מראה ויזואלי שונה מהמקור של ההגה. 

כמו כן אחרי החזרת ההגה המקורי סביר שיהיה צורך לאפס את הנורה עם סורק תקלות. 

• תוכן חדש...