Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2044 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, אני נוסעת סביב 1000-1200 ק"מ בחודש. לרוב נסיעות בין עירוניות.  אני מחפשת רכב שאפשר לנסוע בו 4  אנשים בנוחות, עם תא מטען גדול, אמין בסכום של עד 25000 שח. האם רכב בעל נפח 1600 ומעלה מהותי כאן?   

מחדדת את שאלתי:   טויוטה קורולה סאן 1.6 שנת 2009  קילומטראז' 200,000 יד ראשונה נהג יחיד   לנסיעות בין עירוניות של כ 15000 קמ לשנה                                                                       להתקרב או להתרחק?

פורסם

אופציה טובה, הרכב נחשב לאמין, לי היה נוח, מרווח ולא יקר לאחזקה, לוודא שיש היסטוריית טיפולים, תבקשי דוח סליקה מחברות הביטוח.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

את יכולה למצוא רכב עם נתונים יותר טובים מאשר קורולה עם 200K על השעון. הקורולה כמשומשת מותמחרת יקר יותר מרכבים אחרים, למרות שבשנים האלו היא די מוצלחת.

אם באמת חשקה נפשך בקורולה, תחפשי אחת עם נתונים יותר טובים, למרות שההצעה שרשמת היא נשמעת מעיניינת: יד ראשונה עם היסטוריית טיפולים.

כפי שציינו מעליי: לאנסר היא אופציה טובה וזולה יותר, ניתן לשקול גם SX4 סדאן, 2010/11 בערך יכנס לך בתקציב. תא מטען ענק ויחסית זריזה.

• תוכן חדש...