Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיימינג לפיזו 308 2015

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2029 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, 

האם מישהו יודע עלות משוערת של טיימינג לרכב הנ"ל (עם 75k ק"מ) במוסך המהנדסים בעכו? ואצל אורן שרותי רכב? וגם, איפה יותר מומלץ לעשות? 

תודה

פורסם
לפני 38 דקות, Yosef Bezalel כתב:

אם הרכב עבר טיפולים מסודרים לפי הוראות יצרן.יש לטיימינג 7 שנים או 150000 קמ אחריות יצרן

Sent from my iPhone using Tapatalk

באמת? לא ידעתי... למרות ששמעתי על רכבים כאלה, ועדיין היבואן לא הסכים להשתתף בכל האחריות. בכל מקרה, הרכב נקנה מסוכנות רכב לפני שנה בערך, ולא יודע בוודאות שאכן טופל במוסכים מורשים בלבד ולפע ההוראת (יש פרוט טיפולים ונראה בסדר) 

פורסם

אני חושב שהוא מכוון למנוע 1.2 .
האחריות המורחבת היא 60 חודש או 150K קמ , המוקדם מבין השניים.בכפוף לטיפולים מסודרים ביבואן בלבד ורק אם נדלקת נורת לחץ שמן .
אחרת שלם פרטי כ ₪2000

פורסם

תרים טלפון בבוקר מוקדם למוסך גבע בתל אביב.

מקום עם תודעת שירות גבוהה, הגון ומחירים נוחים.

• רעיון טוב! 1

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם
לפני 45 דקות, ניצן א כתב:

שילמתי במהנדסים לפני שנה 1350 למנוע 1.2.

וואו... נשמע לי ממש זול למוסך מורשה יבואן. זה כולל כל המסביב? 

פורסם (נערך)

בדיוק, אם הרצועה התפוררה צריך להוריד אגן שמן ולנקות+ החלפת שמן ופילטר. ברור שבמקרה כזה המחיר יעלה. אצלי לא התפוררה והרכב היה בן 3 עם 80,000 ק"מ.

עריכה אחרונה על ידי ניצן א
פורסם
בתאריך 15.11.2020 בשעה 15:16, ניצן א כתב:

לא היה יותר מדי מסביב, החלפתי רצועה כטיפול מונע. גש לשם ודבר עם סעיד בעל המקום. 

האם הרצועה מקורית, וזה החלק המשופר? 

אבי התקשר היום למוסך המהנדסים בעכו, ולשאר המוסכים שהומלצו כאן שהינם במרכז. 

במהנדסים נתנו הצעה של 1200, באחרים מעל אלפיים ש"ח. מה פשר ההבדל המשמעותי במחיר?במיוחד שמהנדסים הוא מורשה יבואן והשאר לא... נראה לי מוזר. 

פורסם

1200 שקלים לאיזו עבודה? נשמע שזה להחלפת רצועה (אולי סט תזמון) וזהו.

ההחלפה היא בעקבות תקלה? מזהים התפוררות של הרצועה הקיימת?

אם כן, מפרקים את הקרטר ומנקים את כל המערכת שקשורה לתזמון? 

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם
לפני 8 שעות, מלטבשי כתב:

1200 שקלים לאיזו עבודה? נשמע שזה להחלפת רצועה (אולי סט תזמון) וזהו.

ההחלפה היא בעקבות תקלה? מזהים התפוררות של הרצועה הקיימת?

אם כן, מפרקים את הקרטר ומנקים את כל המערכת שקשורה לתזמון? 

להחלפת הרצועה. ההחלפה לא בעקבות תקלה אלא כאקט מונע, לא נראה לי שיש התפוררות. כל ההצעות ניתנו לאותה העבודה... לא נאמר למוסך שיש תקלה או התפוררות הרצועה. 

פורסם

אצלי 208 הייתה עם 35k ק"מ, הייתה עם הרצועה הבעייתית, כאקט מונע קבעתי פגישה בגבע בוצעה החלפת רצועת תזמון ואלטרנטור, אגן השמן היה נקי, שילמתי 2200₪.

מצ"ב שרשור.

פורסם (נערך)
לפני 18 שעות, oleg_kra כתב:

האם הרצועה מקורית, וזה החלק המשופר? 

אבי התקשר היום למוסך המהנדסים בעכו, ולשאר המוסכים שהומלצו כאן שהינם במרכז. 

במהנדסים נתנו הצעה של 1200, באחרים מעל אלפיים ש"ח. מה פשר ההבדל המשמעותי במחיר?במיוחד שמהנדסים הוא מורשה יבואן והשאר לא... נראה לי מוזר. 

הרצועה מקורית וכבר 3 שנים אין את הדגם הקודם.מנסיון שלי המהנדסים מוסך מצויין וגם אמין.יתכן שהמוסכים במרכז מחליפים גם שמן ופילטר מנסיונם עם התפוררות רצועה בחלק מהמכוניות.

עריכה אחרונה על ידי ניצן א
  • תוכן חדש...