Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2073 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, בטויוטה יאריס נדלקה לי מנורת מנוע צהובה
בירור אחרי חיבור למחשב במוסך הראה שמדובר בחיישן חמצן.
הרכב דיי ישן ואני מעדיף להימנע מלהשקיע סכומים משמעותיים בתיקונים כך שהחלטתי לא להחליפו לפני שאני מבין את המשמעויות.
כרגע הרכב מתנהג כרגיל ואין שום הבדל בנסיעה. גם לא נראה שיש הבדל בצריכת דלק.
במוסך איפסו לי את המנורה והיא נדלקה שוב רק כעבור כמה ימים, בנסיעה בכביש מהיר.
מה המשמעות של נסיעה לאורך זמן עם חיישן תקול?
האם יש סיכוי שמדובר בדלק תקול או ששכב יותר מדי זמן ברכב (אני ממלא פעם בחודשיים מיכל, עובד מהבית) ובמילוי הדלק הבא זה יסתדר?
האם כדאי להשתמש בתוסף לניקוי קרבורטור כדי שאולי הבעיה תיפטר?
תודה לעונים!

פורסם

אם אכן התקלה בחישן, אז אין מנוס מלהחליף אותו.

חיישן תקול משפיע על העבודה התקינה של המנוע ומשפיע על זיהום האוויר.

וגם הרכב לא יעבור טסט.

אם הנסוע שלך כל כך נמוכה (500 ק''מ בחודשיים?) לא עדיף למכור את הרכב ולנסוע במונית מדי פעם- יצא יותר זול מלהחזיק רכב.

פורסם

קודם כל לא ציינת איזה שנה הרכב.

אם תחליט להישאר עם הרכב אין לך מנוס מלתקן, כי אז לא תעבור טסט. אם אתה רוצה להוזיל עלויות תנסה להזמין את החיישן מחו"ל.

גם אם תחליט למכור, יש פה תקלה שלכאורה אתה מסתיר אותה.

לפי דעתי: תתקן את זה. מתישהו תצטרך את הרכב.

יצרן ה-OEM של החיישן של דנסו. מק"ט: DOX0237. סתם שלחתי לך קישור מהאיביי בחיםוש מזדמן:

https://www.ebay.com/itm/DOX-0237-DENSO-LAMBDA-SENSOR/221941644050?epid=17039420978&hash=item33acc0bb12:g:Gs0AAOSwKIBZ3kfe

פורסם

הרכב משנת 2005

לגבי הטסט - אני לא אעבור בגלל שהבוחן יראה את הנורה או בגלל שהרכב יכשל ב100% על זיהום אוויר?

אין סיבות אחרות שהוא מדליק נורה שניתן לנסות לתקן בלי להחליף אותו?

פורסם

הנורה (לדבריך) מצביעה על קריאה לא תקינה מהחיישן, אם ברכב יש שני חיישנים והתקלה היא בחיישן האחורי, על תפקוד הרכב אין השפעה, אבל יתכן והתקלה לא בחיישן אלא החיישן פשוט מתריע שהממיר הקטליטי שלך גמור ולא עושה את העבודה שלו.
לחילופין - אם מדובר בחיישן הקדמי, יש להחליפו בהקדם, החיישן הזה הוא הבקרה של ניהול המנוע על הדלק וההצתה.
אפשר לגמרי לעשות את זה DIY ולהזמין חיישן במחיר נמוך משמעותית מחו"ל ולהחליף, צריך בוקסה ייעודית, זז-קל והרבה סבלנות ורגש ואתה בסדר.
כמובן - שברוב הרכבים נדרש להרים את הרכב, אם אין לך את הציוד - וברכב שלך, לצורך ההחלפה נדרש להרים, אל תחשוב אפילו על לעשות את זה מתחת לג'ק הרגיל.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תוכן חדש...