Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2069 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החנתי את הרכב ברחוב,  כשאני חוזר אני רואה את המראה שלי שבורה בצד הנהג.

מסתבר שמשאית שעברה ברחוב פגעה שברה את המראה והמשיכה הלאה כאילו לא קרה כלום...

למזלי אדם טוב ראה את זה קורה והשאיר על המגב ברכב פתק שסיפר את מה שקרה עם מספר המשאית. .

מה הדרך היעילה והמועילה לנהוג כעת?

פורסם

העד ראיה השאיר לך את הטלפון שלו?

אם כן, יהיה לנהג המשאית קשה מאוד להתחמק, אם לא זה מילה שלך מול שלו.

בעיקרון דרך הפעולה היא הגשת תלונה במשטרה, קבלת פרטי בעל המשאית ופניה ראשונית אליו, במקרה שהוא יסרב לשלם/ יכחיש תוכל לתבוע בתביעות קטנות אך כאמור ללא העד יהיה לך קשה להוכיח אם הוא יבחר להכחיש (צריך לקחת בחשבון שיתכן והוא באמת לא שם לב)

Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk

פורסם

פונה למשטרה, מגיש תלונה, ומקבל מהם את פרטי בעל המשאית. פונה אל בעל המשאית, ומקווה שישתף פעולה, ויסכים לכסות את עלות הנזק.

אם יסכים, הכל טוב, אם לא, הכל תלוי באם יש לך את פרטי העד, והאם יסכים להעיד בבית משפט לתביעות קטנות.

במקביל, לברר מה עלות הנזק, ולחשוב אם שווה לפעול במסלול שתיארתי למעלה, או לבלוע, ולהשיג מראה משומשת מפירוק.

פורסם

יש לפנות למשטרה להגיש תלונה. וכאן יש 2 אופציות: אם נהג המשאית מודה אפשר לתבוע את הביטוח שלו. אם לא מודה והעד  מוכן לעזור יש להגיש תביעות קטנות. בינתיים תקן את המראה שמור את החשבונית. בהצלחה    

פורסם

אם בעל המשאית לא מתכוון לשלם,

אני הייתי רומז לו שיש בידיי סירטון (גם אם אין לי כלום) ושתביעה ממני תעלה לו פי 3 מתיקון המראה.

אבל זה אני.

2024 KIA SELTOS 2.0L Premium

Škoda Octavia 1.5L Tsi 2025

• תוכן חדש...