Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2054 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני כרגע נוסע עם יונדאי I20 משנת 2010, לרכב יש כמה מכות פח ו175K, אני רוצה להעיף אותו ולהביא לי רכב מחודש יותר.

התקציב שלי לאחר מכירת היונדאי יהיה בין 20 ל25K.

אשמח לדעתכם מה כדאי לי לקחת לפי הפרמטרים הבאים:

1.רוב הנסיעות הם בתוך העיר ופעמיים שלושה בשנה נסיעה של 60KM לים המלח.

2.מחפש רכב קצת יותר גדול מהI20 מבחינת מקום לנוסעים.

3.רכב שלא רואה את המוסך הרבה עקב תקלות ידועות ושהחלקים לא יהיה קשים להשגה או יקרים.

4.בI20 הצמיגים ברכב דקים וגורמים לחווית נסיעה נוראית, להורים שלי יש C3 והצמיגים רכבים מרגישים את הכביש יותר טוב, אשמח לרכב עם צמיגים כאלה אם קיים לפי הפרמטרים בתקציב.

לבנתיים זה כל מה שיש לי אלה אם כן יש לכם עוד שאלות.

כל מי שבפורום עושה לאנשים כמוני טובה שהם עונים ונותנים עצות, אני לא מצפה לתגובות וכל תגובה תתקבל בברכה. 

תודה לכולם והרבה אהבה.

פורסם

בתקציב הזה, רכב יותר גדול ואמין - תחפש קיה פורטה במצב שמור.

בקשר לצמיגים דקים והשוואה בין I20 ל C3 - זה לא רק בגלל הצמיגים אלא בעיקר בגלל נוחות כללית של הרכב ( מתלים, בולמים, מושבים ).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם (נערך)
ציטוט

מניח שאתה מדבר על רכב אוטומטי? 

כן, למרות שלא חייב אבל מעדיף.

עריכה אחרונה על ידי soler37
פורסם

הדרישה שלך לעלות קטגוריה לעומת האיי20 לא מסתדרת עם התקציב והרצון לרכב צעיר. 

הייתי בודק מאזדה 3,סוזוקי sx4 או קיה פורטה. 

• רעיון טוב! 1

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם (נערך)

תבדוק דאצ'יה סנדרו  L1.1 טורבו ידנית. המנוע של רנו קליאו. תוכל לקנות שנתון גבוה מאוד משהו כמו 2016 עם קילומטראג' נמוך ב-26 אש"ח.

אין בעיות מיוחדות של אמינות למרות שהרכב רומני או פולני, כל הפלטפורמה היא של רנו.

אפשרות אחרת היא כמו שהציעו לעבור למזדה3/קיה פורטה 2012 או לעלות לניסאן אלמרה 2015 אבל להוסיף קצת לתקציב ל30K. 

עריכה אחרונה על ידי dorban3
  • תוכן חדש...