Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאזדה 3 /אודי A4

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7765 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה קורה אנשים כיום אני בעלים של מאזדה 3 2.0

בגדול אני מאור מרוצה מהרכב למרות כל ניסיונות ההשמצה של אנשים אני חייב לציין הרכב מעולה

לאחרונה החלטתי להחליף אותו ןאני שוקל לקנות אודי A4 מנוע 2000 שנת 2003 ורצית לשמוע תגובות על הרכב מאנשים ששמעו נהגו או בעלים של רכב דומה

אם יש בעיות מוכרות

מה אמור להיות מחיר הרכב{מעל או מתחת למחירון}

וכל מה שנראה לכם

תודה

מיקי

פורסם

אני לא חושב שיש ניסיונות השמצה. אני דווקא הבנתי שה-3 2.0 היא באמת מכונית מצוינת.

עם זאת, A4 2.0 היא מכונית טובה יותר. היא אמנם מעט חלשה יותר, כנראה (ד"א, אתה מדבר על גרסת המולטיטרוניק?) אבל איכותית בהרבה, מפוארת יותר, נוחה ואפילו מהנה יחסית לנהיגה (אם כי כנראה המאזדה יותר). בגדול, זה יהיה שדרוג ברמת החיים.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

לפי אוטו הכיול מתלים שלה גרוע מאוד ולכן היא לא נוחה.

המאזדה גם לא בדיוק מגהצת כבישים עם ג'נטים בגודל 17 אז יכול להיות שיהיה שיפור עם ה-A4.

פורסם

תרשה לי לתקן אותך. לפי אוטו דווקא כיול המתלים מצוין - לנהיגה ספורטיבית. עקב זאת, הוא קשיח מדי, ובצירוף הצמיגים בחתך נמוך - נוחות הנסיעה לא טובה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

שמע, לא הייתי עושה את זה.

המאזדה היא מכונית מהנה מאוד, גם מבחינת שלדה וגם מבחינת מנוע (בשני ליטר).

נאה ומוצלחת.

התא נוסעים פשוט בהשוואה לאודי, אין ספק, אבל אני לא חושב שזה שווה את ההחלפה.

אולי אתה חושב שכן, והאמת, אין בכך שום פסול.

אישית, הייתי נשאר עם מה שיש לך.

אתה מבין, אין כאן שחור ולבן. אם האודי עושה לך את זה יותר (נהגת באחת?) ואין לך בעיה כלכלית לבצע את ההחלפה (ברר מחירי ביטוח וכו' לפני מעשה), אז יאללה, למה אתה מחכה? ;)

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

אני לא הייתי מחליף.נקודה.

תא הנוסעים של האודי לא ברמה כ"כ גבוהה מזה של המאזדה, ובנוסף לכך המאזדה נהנית בגירסה הזו מאיבזור רב יותר משל האודי. מבחינת התא נוסעים אין ממש הצדקה להחלפה הנ"ל.

המנוע של המאזדה טוב הרבה יותר, מפיק 150 כ"ס לעומת 130 כ"ס(!!!???wtf) באודי. לעומת זאת, תיבת ההילוכים הרציפה של אודי עושה את העבודה על הצד הטוב ביותר, ובסה"כ אני מאמין שבשתי המכוניות לא תהיה בעיה של ביצועים.

נוחות הנסיעה באודי אמורה להיות טובה יותר משל המאזדה, וכך גם כנראה התנהגות הכביש(אם כי כאן אני ממש לא בטוח, עקב המחמאות הרבות שנזרקות לכיוון של המאזדה).

לפי כך, ניתן להבין שהאודי כמכונית לא תעניק הרבה יותר מהמאזדה. ממש לא.

ולכן, הסיבה היחידה שאני מתאר לעצמי כדי לבצע את ההחלפה היא כדי לעלות בסטטוס, במעמד שכ"כ חשוב לאנשים. השאלה הגדולה היא אם אתה מוכן לשלם כסף רב כדי להגיע למעמד הזה?

החלטה שלך. אישית, אני הייתי נשאר עם המאזדה, שמספקת שילוב נהדר מכל העולמות. במיוחד בגירסה הזו.

• תוכן חדש...