Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם משלם לרכוש חדש/ 0 קמ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2067 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי חברים,

לאחר מכירת הרכב (פורד פוקוס 2016)

אני מתקשה למצוא משהו שיתאים לדרישות שלי במכירות יד 2

הרכב היה מפנק ונוח ספורטיבי ומאוד חזק.

2 דברים שהפריעו לי ברכב הם המולטימדיה עם סביבת נהג של שנת 2000 ואין מחשב דרך.

כחודשיים כמעט שאני בלי רכב ולכן חייב את עזרתכם.

מחפש רכב שיהיה מאובזר היטב - לפחות עם סביבת נהג חדישה עם מסך נורמלי שתומך באנדרואיד/אפל

מחשב דרך / מחוון שעונים דיגטלי. עדיפות לגיפון כלשהו שיהיה מספיק חזק (אם לא אותו הדבר כמו הפורד אז לפחות קרוב).

לכתובת הנושא - האם משתלם לרכוש חדש או מליסינג 0 קמ כשאני לא מוצא משהו ראוי עבורי ביד 2?

להגדיר תקציב קצת בעייתי מכיוון שאיני יודע אם ללכת על חדש או לא, אני מניח שאם הנתונים טובים והשנתון גבוה התקציב הוא עד 90/85 אלף כיד 2 .

אין לי כלכך עדיפות לחברה מסויימת, מאוד אהבתי את ה 3008 אך המחיר גבוהה למדי

אשמח לעזרה

עריכה אחרונה על ידי AND1
פורסם

רכישה מליסינג 0 קילומטר משתלמת במידה ואתה מתכנן להחזיק את הרכב למספר שנים עקב ירידת הערך כי הרכב יד ראשונה ולכן במידה ותחזיק את הרכב מספר שנים זה יתקזז עם שאר הרכבים בשוק. דבר נוסף שאתה צריך לשם לב אליו הוא שהמפרט שמוכרים הליסינג יכול להיות שונה ממה שיש אצל היבואן.

רכישה כחדש לא משתלמת לרוב עקב ירידת הערך הגבוהה שיש לרכב בשנים הראשונות שלו על הכביש.

לא אמליץ לך על דגמים יותר מידי אבל רכישה של רכב משומש בן 2-3 שנים יהיה נקודת אמצע טובה בין אמינות, ירידת ערך ורכב מאובזר אם כי לא תתקדם יותר מידי בשנתון ביחס ל2016.

פורסם

הרכב כנראה ישמש אותנו לפחות לשנתיים-שלוש הקרובות, אולי כדאי ללכת על חדש מהיבואן?

כנו כן אני לא סגור על איזה רכב כדאי להינעל.. יש המון וכל אחד מציע משהו אחר, אני צריך משהו נוח לא נמוך מדי ושיכלול את האבזור המודרני בשילוב כוח (עד רמת המקסימום שניתן לקבל במחיר)

לא מצאתי שום דבר ביד 2 מ 2016 שיתן את התשובה - value for money , value for my needs

פורסם

קשה לענות לך, כיוון שלא סיפקת מספיק מידע.

השאלה הראשונה: מה התקציב?

אחר כך - מה יהיה השימוש ברכב: כמה אתה מתכוון לנסוע, באיזה סוג דרכים, כמה נוסעים ומטען הרכב צריך להוביל, האם יש לך דרישות מבחינת אבזור, חיבה ליצרנים מסויימים או סלידה מאחרים, כל צורך אחר. נסה להגדיר את הצרכים, זה יקל על הייעוץ.

ככלל אצבע רכב חדש יהיה יקר בגלל ירידת הערך הגדולה בשנים הראשונות, רכב ישן עלול להיות יקר בגלל טיפולים ותקלות.  ככל הנראה שנקודת האיזון נמצאת ברכב בן 2-3 שנים שטופל כראוי. הדבר נכון במיוחד לאור העובדה שאתה מתכוון להחזיק ברכב תקופה קצרה מאד (2-3 שנים). אישית אני מעדיף לרכוש רכב חדש, מצד שני מחזיק בו יחסית הרבה שנים כך שירידת הערך מתתפרשת על זמן רב, ואני יודע כיצד הרכב ננהג וטופל, ומוכר אותו כאשר האמינות מתחילה לפגוע בשימושיות. 

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

היי רכשתי רכב חדש לפני כחודש ואני מזדהה עם תחושותיך.

אתה מזכיר לי אותי בהתלבטות ובבילבול שאתה חש כי ההיצע הוא עצום והאיבזור הוא אינסופי, ומה שאחד נותן השני לא והולכים לאיבוד.

לפני הכל ממליץ לך לסמן 2-4 דגמים שאהבת וללכת לאולמי תצוגה או חברות ליסינג ולראות את הרכב מקרוב, לעשות נהיגת מבחן, לשמוע על מסלולי מימון אם רלוונטי וכו וכו וכו

תאמין לי שברגע שאתה תעשה את זה ישר תצמצם את האופציות שלך למינימום

נ.ב 

רכשתי סיאט ארונה הרכב מדהים אך מנוע 1000 טורבו ואתה מכוון למנוע 1.6 יש את הסקודה קאמיק לדעתי במנוע 1.5 

בהצלחה

עריכה אחרונה על ידי Arona
פורסם

תודה למגיבים, לבסוף החלטתי ללכת על זה ולקחת 3008 החדשה ב 0 קמ , לאחר שהתאהבתי ב 308 הקודמת שלי 2014, החלטתי ללכת שוב על פגו . אני מבסוט מעל הראש

תודה לכולם

• תוכן חדש...