Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

לירוי, המצלמה לא שווה כלום.

מה אתה בדיוק מחפש?

מצלמת רכב או מצלמת רוורס?

אם אתה מחפש מצלמת רכב יש פה 2 דגמים מומלצים.

A118c

http://www.gearbest.com/car-dvr/pp_142025.html?vip=61749

וg1whc

http://www.gearbest.com/car-dvr/pp_196898.html?vip=61707

יש בהן אותו מעבד בדיוק ושתיהן מופעלות ע''י קבל.

תפקידו של קבל הוא להחליף את הסוללה, זאת אומרת המצלמה ללא סוללה כלל, היא לא תתנפח בקיץ.

עריכה: אם אתה בכל זאת מחליט לחפש בכוחות עצמך, תחפש מצלמה עם מעבד novatek או ambarella a7.

לקבל קוראים capacitor באנגלית.

בהצלחה.

תשים לב לקנות כרטיס זכרון class 10

עריכה אחרונה על ידי Alex Not-Exist
  • תגובות 17.4 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)
היי חבר'ה יש לי את הA118C , אחרי צילום ממושך חיברתי אותה למחשב לראות את הצילומים, לחצתי על אופציית הMASSSTORAGE אבל המחשב לא מעלה לי את החומרה.

מישהו נתקל בבעיה ויודע מה לעשות?

ברגע שאני מדליק את המצלמה הוא אומר לי LOW BATTERY ועובר למסך של 2 אופציות:

MassStrogae

Pc Camera

היי.

ראשית זאת לא בעיה. זה תקין. אל תיבהל מההודעה של low battery.

שנית,

אתה צריך לבחור באפשרות הראשונה. עליך ללחוץ על הלחצן האמצעי העגול (כמדומני ) אם תרצה אצלם לך מחר את התהליך.

ברגע שאתה לוחץ יזוהה לך כונן חדש וזאת המצלמה למעשה.

אם כל זה עדיין לא מצליח, הוצא את הכרטיס כמובן, לכבות את המצלמה לפני כן. הכנס שוב וחזור על התהליך.

עריכה אחרונה על ידי rafi_vk
התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

פורסם
למה בכל הסרטונים במצלמה

A118C

רואים את המכסה של המנוע?מה אלא ניתן שלא לראות.

מצוין. זה אומר שהמצלמה רואה ממבט עיניך. כך יהיה אפשר לתעד כל דבר. תאר לך שהיא הייתה מכוונת גבוה, במקרה של פגיעה חס וחלילה יכול להיות שלא ייראה מספר הרכב או אם זה פגיעה נמוכה היה קשה לראות מה בדיוק קרה.

דווקא את החלק העליון שלא נוגע בכביש לא צריך לצלם.

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

פורסם
לירוי, המצלמה לא שווה כלום.

מה אתה בדיוק מחפש?

מצלמת רכב או מצלמת רוורס?

אם אתה מחפש מצלמת רכב יש פה 2 דגמים מומלצים.

A118c

http://www.gearbest.com/car-dvr/pp_142025.html?vip=61749

וg1whc

http://www.gearbest.com/car-dvr/pp_196898.html?vip=61707

יש בהן אותו מעבד בדיוק ושתיהן מופעלות ע''י קבל.

תפקידו של קבל הוא להחליף את הסוללה, זאת אומרת המצלמה ללא סוללה כלל, היא לא תתנפח בקיץ.

עריכה: אם אתה בכל זאת מחליט לחפש בכוחות עצמך, תחפש מצלמה עם מעבד novatek או ambarella a7.

לקבל קוראים capacitor באנגלית.

בהצלחה.

תשים לב לקנות כרטיס זכרון class 10

+1

בהחלט נכון. עדיף להשקיע במצלמה שהרבה ממליצים.

פורסם
למה בכל הסרטונים במצלמה

A118C

רואים את המכסה של המנוע?מה אלא ניתן שלא לראות.

קנה אלטו לא תראה את המכסה מנוע ;)

פורסם (נערך)

מצלמה עם מעבד a7 וכפי שמתואר בתמונה קבל.

ניסיתי למצוא מידע אודות הדגם ולא מצאתי.

המחיר בשמיים113$ וחבל, מקווה שהוא ירד ל80$ .

http://www.gearbest.com/car-dvr/pp_210740.html?vip=68559

נראה לי היא רק הגיע לשוק.

יש למישהו מידע לגביה ויכול לשתף?

פורסם

שאלה קטנה, מצלמות עם capacitor כמו הA118c וG1W, עובדות גם כשהרכב כבוי (למשל במהלך הלילה)?

האם צריך לחבר אותן לאיפשהו? ואם כן, לאן?

תודה.

פורסם

אם אתה מחבר למצת אז זה יעבוד רק בעת הנעה. אלא אם כן אצלך המצת עובד קבוע.

אם אתה רוצה לחבר שיעבוד גם כשהאוטו כבוי תצטרך לדאוג לסוללת גיבוי למען לא תרוקן את המצבר.

פורסם (נערך)

כנראה לא הבנת אותו, כל מצלמה יכולה לצלם 24 /7 רק צריך מקור מתח.

תקפוץ בבקשה לתגובה מס' 6169 ותמשיך משם, עניתי בקצרה לבחור ששאל את אותו השאלה( תקרא כמה תגובות שלי).

ד''א, אם במקרה הרכב שלך סובל מונדליזם מתמשך, אתה יכול לחבר למצלמה סוללה נטענת.

חשוב לפעול לפי כללי זהירות נוקשים כשזה נוגע לסוללה נטענת ברכב.

בחיים אל תשאיר את הסוללה ברכב כשחם, להשתמש בזה רק בלילה ורק אם אתה בטוח ב100% שאתה קם ב6 בבוקר לנתק את כל העסק.

אני אהיה מהמחמירים ואוסיף נרתיק טעינה חסין אש מיוחד לסוללות נטענות ואפילו הייתי אורז את כל זה ב2 נרתיקים כאלו.

כמובן כל זה על אחריותך האישית, ורק שתדע שזה מסוכן וכל העסק יכול לשרוף לך את הרכב ולפגוע בסובבים לו ורצוי להשתמש בזה רק כשאין ברירה.

קישור לנרתיק חסין האש:

http://www.gearbest.com/multi-rotor-parts/pp_244980.html

אין לי מושג עד כמה הנרתיק בקישור יעיל, לא חיפשתי עליו מידע.

פורסם

דגמים בעלי סוללה לא יחזיקו לך כל הלילה וחוץ מזה במרוצת הזמן כאשר הסוללה כבר משומשת היא כבר מספיקה לזמן קצר.

אני מציין ומדגיש שגם מצלמות רכב מובנות סוללה מחוברות למצת ומופעלות רק בעת הנעת הרכב. הסוללה היא לגיבוי.

פורסם

אז המצלמה הקדמית mini 0801 שאצלי בפעולה מזה שנתיים וקצת הפסיקה לכתוב לכרטיס זכרון וכותבת רק לזיכרון הפנימי.

נסיתי לפרמט את הכרטיס, החלפתי לכרטיס חדש, איפסתי הגדרות ועדיין שום דבר לא עוזר. גם מזה כמה זמן השעון מזייף בכמה דקות יותר בכל הפעלה וכמובן שהסוללה שפעם החזיקה כמה דקות טובות היום מספיקה בקושי ל 10-20 שניות.

על הפרק עומדת מצלמה מאותו סוג והפעם הדגם החדש יותר mini 0805.

החסרון שבנתיים מצאתי: אין לה דגם עם קבל.

יתרון: המתקן שהכנתי למצלמה יתאים גם למצלמה החדשה, מצלמה קטנה ועם מסך.

עוד מישהו התנסה/מכיר את הדגם הזה?

מישהו עשה החלפת סוללה במצלמה בכלל (בכל דגם)? חבל לזרוק את המצלמה הזו שבסה"כ היא מצלמת טוב.

פורסם (נערך)

ממליץ לך ללכת על מצלמה

עם קבל.

כמו שכתבו בפורם. המליצו על שתי מצלמות ללא קבל ואחד בטריה Mobius.

עריכה אחרונה על ידי david86

היום: סקודה פאביה 2012 ידני

פעם: סיוויק 1.6 2003,ניסן אלמרה פרפקט 2006

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...