Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב לסטודנט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2122 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

על איזה רכב אתם ממליצים לסטודנט, עד 10,000, ושיהיה חסכוני בדלק?
האם רכב עד סכום כזה יכול להיות אמין ולא להיכנס למוסך כל חודש?
מעוניינת במשפחתית ולא רכב מיני מטעמי בטיחות.

תודה רבה.

פורסם

משפחתית בכזה סכום לא תהיה חסכונית.

למרות שהרכב יהיה ישן זה לא מחייב כניסה בתדירות גבוהה למוסך אך הפתעות יכולות להיות.

הייתי בודק פורד פוקוס שנתון 2010 בערך, או סובארו b3.

הרכבים נחשבים לאמינים אך צריכת דלק זה התחום הפחות חזק שלהם.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לגבי פורד פוקוס בשנתונים 08-10 נותן המון תמורה למחיר ובגלל המודל שמעליו יש עליו ירידת ערך ענקית (שלך זה רק יעזור). 

מנסיון של 6 שנים על הרכב, הוא מאוד נוח ומאוד יציב על הכביש ומרגיש מאוד בטיחותי אבל צריכת הדלק לא להיט במיוחד לא בתוך העיר. מעבר לטיפולים שוטפים אני לא נתקלתי בבעיות. 

בכל אופן בכל רכב שתקני תשאירי קצב בצד ליישור קו ולתחזוקה וזה הכי חשוב ברכבים קצת יותר ישנים (קצת מצחיק לקרוא לרכבים בני 10 ישנים ;) ). 

(ובמאמר מוסגר אני התחדשתי ברכב חדש ומוכר את הרכב שלי פורד פוקוס :) אפשר לשלוח ה"פ ) 

• תוכן חדש...