Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2175 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי, 

החלפתי לאחרונה צמיגים ברכב.

לפני ההחלפה של הצמיד הרכב נסע ישר באופן מופתי ללא נטיה כלל, וללא רעידות בהגה. 

אחרי ההחלפה, צצו לי 2 בעיות קטנות,

1. הרכב נוטה ימינה בקטנה, אבל ברמה שזה מפריע לי. 

2. אין לי רעידות בהגה, אבל כשאני משייט אני מרגיש על הדבשה משו לא חלק, כאילו משו עולה ויורד. הדרך הכי קלה שלי להסביר את זה, וזה קשה לי, זה כמו כדור שנמאצ בגלגל והוא במקום להיות באמצע הוא נמאצ בקצוות ואז הוא זז לו. 

דיברתי עם המקום שהרכבתי בו אתה רכב, והוא אמר לי שזה מצריך יישור פרונט. למה אני צריך יישור פרונט אם זה היה תקין לחלוטין לפני וההבדל היחיד זה רק החלפה של הגלגל? 

מישהוא מכיר ויודע? 

כפי שכבר אמרתי בעבר, אני לא מבין גדול בצמיגים, אבל אם זה קשור בגלגל הימני היה לי 40g ובשמאלי 10g. לא יודע מזה אומר, שניהם היו ירוקים במכשיר. 

לא ידוע אם זה נשמע הגיוני, אבל אשמח לעזרה כאן. 

תודה רבה, 

עריכה אחרונה על ידי Matanko
פורסם

סטיה בהיגוי בהחלט יכולה להסתדר אם תעשה כיוון פרונט, זה מומלץ בכל מקרה מקרה בהחלפת צמיגים (פעם בכמה שנים).

Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk

פורסם

הצמיגים זה קלבר, הלחץ אוויר זהה בכל הצמיגים לפי הוראות יצרן(שאמר לי בפנצריה)

אם אכן החלפת צמיגים יכולה לגרום לסטיה ולצורך לכיוון פרונט,

אשמח לשמוע על המלצות. 

למרות שלא זכור לי שעשיתי כיוון פרונט בפעם הקודמת שהחלפתי צמיגים. 

האם איזון גלגלים צריך לעשות שוב גם? האם המקום יעשה את זה בכל מקרה? ובכללי מזה כיוון פרונט ומי עושה? מוסך? פנצ׳ריה?

שוב תודה,

פורסם

אין קשר בין איזון גלגלים לכיוון פרונט.

פרונט זה בעצם מיישרים את זווית הגלגול של הגלגלים הקדמיים שיהיו מקבילים אחד לשני.

עם הזמן הזווית בין ימין לשמאל משתנה בעקבות שיבושים בכביש, במפרים ועוד סיבות.

מספיקה סטייה של מספר מילימטרים שהזוית לא תהיה תקינה וזה מה שגורם למשיכת הרכב ולבלאי לא אחיד בצמיגים.

תגגל "כיוון פרונט" באיזורך.

• תוכן חדש...