Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 14 דקות, eladns כתב:

כן הבעיה היא הדלק

אני עושה 1300 קמ בחודש- כל יום ים המלח-ירושלים.

אני מקבל 800 שקל דלק מהעבודה.

הוולוו=1300+- שקל בחודש דלק. 

קניתי פיאט 500 ידנית. 450 שקל בחודש דלק ל1300 קמ.

אבל איפה הנוחות והמהירות של הפיאט ואיפה של הוולוו.

איך 5000 בשנה ו 1300 בחודש?
אצלכם שנה זה 4 חודשים?

• מצחיק 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תגובות 160
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפני 4 שעות, Night Driver כתב:

אז אל תלונן:D

אני עם E350 עם אותו שנתון ובשנה-שנתיים האחרונות מתחילות להופיע תקלות יקרות, אז מה? ציפיתי לזה כבר לפני שנים...

בגדול, יש לך רכב נוח, חזק, מפנק וזול עם תחזוקה שנתית שעולה פחות מירידת הערך של משפחטומטית חדשה, תהנה כל זמן שהוא יכול לנסוע.

פורסם
לפני 5 שעות, Night Driver כתב:

איך 5000 בשנה ו 1300 בחודש?
אצלכם שנה זה 4 חודשים?

התחלתי לעבוד באיזור קליה. אחרי חודש נסיעה איתה הבנתי שהיא ממש יקרה בדלק. ופיאט 500 לוקחת שליש ממנה 

אז היא רכב חירום שלא נוסע הרבה 

לפני 5 דקות, Haim_gds כתב:

אני עם E350 עם אותו שנתון ובשנה-שנתיים האחרונות מתחילות להופיע תקלות יקרות, אז מה? ציפיתי לזה כבר לפני שנים...

בגדול, יש לך רכב נוח, חזק, מפנק וזול עם תחזוקה שנתית שעולה פחות מירידת הערך של משפחטומטית חדשה, תהנה כל זמן שהוא יכול לנסוע.

ויש לי חימום טוסיק! הכי חשוב בקור הירושלמי שנוסעים בינואר להתפלל בנץ ורואים מעלה 1 או 0...

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם
לפני 11 דקות, Haim_gds כתב:
לפני 5 שעות, Night Driver כתב:

בגדול, יש לך רכב נוח, חזק, מפנק וזול עם תחזוקה שנתית שעולה פחות מירידת הערך של משפחטומטית חדשה, תהנה כל זמן שהוא יכול לנסוע

כשעמוס השרת מתחיל להחליף ביני לבין אלעד אני מתחיל לדאוג.

פורסם

נראה לי שמצאתי את הקומבינה המושלמת - קניתי וולבו  S80 טורבו דיזל דגם D3 - מצד אחד יש לי רכב סאלון מנהלים עם מרווח נהדר, נסיעה חלקה ורכה, ביצועים מצויינים עם סחיבה מצויינת (40 קג"מ כבר ב- 1,500 סל"ד) ומצד שני צריכת דלק (סליחה...סולר) של 1:18 + בבינעירוני . בנוסף מגוון פינוקים ואיבזורים וגם מזגן ארקטי שסופג תלונות :"אני קפואה..".  
כל זה עלה לי רק 17,500. נכון עם הרבה ק"מ יחסית אבל נראה סוף הדרך ומטופל מיומו הראשון במוסכי היבואן עם הסטוריית טיפולים נקייה. 
ולמי שחושב שדיזל מרעיש ומסריח - אצלי בקבינה שקט מופתי ויש רק את הריח של הריחן (ובושם בת הזוג...) 

20250814_143935.jpg

20250814_143957.jpg

20250814_144045.jpg

20250818_183724.jpg

20250820_171256.jpg

20250818_183830.jpg

20250818_183549.jpg

20250821_223002.jpg

• אהבתי 3
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 8 שעות, orankohn כתב:

נראה לי שמצאתי את הקומבינה המושלמת

אם הייתה בגירסה שגם מותאמת לשטח טכני

הייתה באמת מושלמת :)

• אהבתי 1
פורסם
לפני 18 שעות, orankohn כתב:

כל זה עלה לי רק 17,500. נכון עם הרבה ק"מ יחסית אבל נראה סוף הדרך ומטופל מיומו הראשון במוסכי היבואן עם הסטוריית טיפולים נקייה. 

שנה? נסועה?

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 20 שעות, orankohn כתב:

גם מזגן ארקטי שסופג תלונות :"אני קפואה..".  
כל זה עלה לי רק 17,500.

פראייר, אשתי מתלוננת בחינם.

אבל אחלה קנייה. תהנה.

• אהבתי 1

פורסם (נערך)

יש לי פורד מונדיאו טיטניום 2008 שממני תצא רק לברזל. ולכן מטפל בהכל ולא חוסך משיקולי אוטו ישן למה להשקיע. הרכב נוסע עדיין כמו חדש ונהנה בכל נסיעה (טפו טפו) ואני פדנט ורגיש לדברים וכל ציוץ או ויברציה מחרפנים אותי. ושם לב בנהיגה לדברים שרוב הנהגים לא. כמו מידת הלחיצה על דוושת הבלם וזווית הדוושה, אין כיום מכוניות כאלו מבחינת אמינות, ביצועים, שלדה והיגוי גם ב-200,000 ש"ח וצפונה אם בכלל. רוב הנסיעות שלי ממילא על אופנוע/קטנוע.

מדבר על דגם 2300 סמ"ק 160 כו"ס וגיר 6 הילוכים של אייסין שמשמש גם בב.מ.וו I8.
הפורד חולקת שלדה עם הוולוו, אבל בעיניי קניה עדיפה בטוח ביחס למחיר. ואפשר לקנות אותם היום בגרושים. 10,000 ש"ח פלוס מינוס. ממש חבל שפורד הפסיקו לייצר את הרכב מלבד בסין.

אצלי כסאות העור במצב כמעט מושלם, למעט קרע באחד מהם בתפר שתיקון אצל רפד ביקש 100 ש"ח. הבעיה היותר רצינית שריפוד הגג התחיל ליפול,  קיבלתי הצעת מחיר לתיקון, 700 ש"ח, לא מחיר בשמיים. בהזדמנות אסדר. צריכת דלק על 100 קמ"ש אחד ל-18. אם אשים 85 בקרוז קונטרול וללא מזגן  לא בטוח שיכניס לי הילוך שישי 🙂 , אבל לדעתי יורד ללפחות 1 ל 20. הרכב במצב הזה נוסע על אדים. אולי אנסה בהזדמנות לבדוק, לא בטוח שלא אשבר אחרי 2 ק"מ.

* בגרסת הטיטניום יש לוח שעונים LCD צבעוני שלא מבייש הרבה מכוניות בימינו. הכנה לשיוט אדפטיבי כולל הכבל שנמצא ליד הרדיאטור. בקניית 2 חלקים מאיביי ושות' ורק פלאג אנד פליי יכול להפוך את הרכב לבעל יכולת שיוט אדפטיבי. אותי זה לא מעניין. רכב מ-2008! רכב הכי אנדרייטד במדינת ישראל. מציאה לחובב הגה שמחפש רכב ישן.

עריכה אחרונה על ידי נירו72
  • אהבתי 3

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...