Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2181 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן לכולם,

אני שוקל לקנות (כרכב שני) סופר מיני בסכום של עד 40,000 ש"ח. 
חשבתי על משהו כמו סיאט איביזה, ניסאן ג'וק, יונדאי I30, בשנתונים של 2014-2015.
שקלתי גם סיטרואן קקטוס עד שגילית שהוא מגיע רק בידני...
האוטו צפוי לנסוע בין 10-50 ק"מ ביום.

אשמח לשמצוע את דעתכם?

פורסם

גרסה אוטומטית החלה להמכר בערך שנתיים אחרי שהקטטוס הגיע ארצה. 

I30 זו כבר קטגוריה מעגל. 

מה אופי הנסיעה היומיומי?

פורסם

אתה צריך להיות ממוקד יותר כי בחרת ברכבים מקטגוריות שונות.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

האיביזה סופר מיני, היונדאי משפחתית הגוק גיפון.

ההבדלים במרווח, תא מטען, גובה, מחירים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

נוחות צריכת דלק זריזות גודל עלויות אחזקה ... בקיצור בחרת רכבים שונים לגמרי...

תן קצת יותר מידע על הצרכים שלך.. מי נוהג ברכב? באיזה טוואי נסיעה? מה הדגשים שחשובים (מרווח\זריזות\נוחות\התנהגות)

פורסם

לגבי הג'וק- קח בחשבון גיר בעייתי ויקר לתיקון ,אותו דבר עניין ה DSG 7 שיש עליו פה הרבה מאוד חומר.

הייתי קונה סופר מיני פשוטה עם גיר אוטומטי פשוט כמו מאזדה 2 /סוזוקי סוויפט ולא נכנס לרכבים יקרים לאחזקה.

אם אתה ממש מחפש רכב קצת יותר גדול I30 אופציה מעניינת.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

I30 אופציה מצויינת, לא בטוח שתמצא 2015 במחיר שלך רכב שהיה פרטי ולא ליסינג.

רכב אמין מאוד עם גיר פלנטרי ומנוע אומוספרי.

כן יהיה קצת צמא יותר אבל בנסועה שלך זה לא הבדל מוחשי ומה שתאבד בדלק תרוויח באמינות.

פורסם
לפני 4 שעות, colauti 9 כתב:

לגבי הג'וק- קח בחשבון גיר בעייתי ויקר לתיקון ,אותו דבר עניין ה DSG 7 שיש עליו פה הרבה מאוד חומר.

הייתי קונה סופר מיני פשוטה עם גיר אוטומטי פשוט כמו מאזדה 2 /סוזוקי סוויפט ולא נכנס לרכבים יקרים לאחזקה.

אם אתה ממש מחפש רכב קצת יותר גדול I30 אופציה מעניינת.

סוזוקי סוויפט אוטומטי אותו גיר כמו הג'וק.

פורסם

תודה לכולם על התשובות.

אני הולך לנהוג ברכב, בעיקר לעבודה וחזרה, בינעירוני, וקצת עירוני. 
יש לי כיום סיטרואן פיקאסו C4 ואני מאוד אוהב אותה, בפרט את כל המחשבה על כל פרט ברכב.
זה רכב שני במשפחה, ואני אסיע בבוקר ילדים לגן, ואמשיך לעבודה.
אשמח אם זה יהיה רכב 'מעניין' כמו הסיטרואן מבחינת עיצוב ואבזור, שגודלו יהיה רכב בין סופר מיני-משפחתי, וכמובן אמין וזול לאחזקה.
התנהגות הכביש פחות קריטית, רק שיהיה נוח לנסיעה, לא הרבה מעבר לכך.

ממה שכתבתם רק ה-I30 מתאימה לתיאור שלי.
יש לכם הצעות אחרות, אני פתוח ומוכן לשמוע

פורסם
בתאריך 27.6.2020 בשעה 13:49, levy כתב:

סוזוקי סוויפט אוטומטי אותו גיר כמו הג'וק.

בטוח ?? נראה לי שאתה מתבלבל עם הקרוסאובר.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

בגדול הדרישות שלך פשוט לא גבוהות יש המון רכבים שיכנסו תחת הדרישות של אמין וזול לאחזקה וגם אם רכב אחד נחשב יותר זול לאחזקה מהאחר ההבדל הוא לא קריטי (להוציא מהמשוואה שיקוצים כמו THP 156 או tsi 1.4 160 וכו..) בקיצור יש יותר מידי אופציות...

מבחינת נוחות בגזרת הסופרמיני יש לך את ה208 רכב נוח ואפילו דיי מרווח אני חושב שיספיק ל2 זעטוטים המינוס הוא בגדול שזאת סופרמיני בנסיעה בין עירונית היא לא מרגישה הכי בבית וגם המזגן שלה קומסי-קומסה

מנגד יש לך את האחות התאומה של הקקטוס ה308 היא תספק נוחות מצויינת גם בעיר וגם מחוץ לה יש לה מזגן טוב מנוע חזק והתנהגות כביש מצויינת. המינוס הוא שהיא לא פרקטית ומחושבת כמו הסיטרואן יש בה פחות מקומות אחסון והתפעול שלה פחות נוח (תפעול מיזוג אוויר דרך מסך טאצ למשל) ומאחור המרווח צפוף יחסית לקטגוריה אך תא המטען נחשב לגדול מאוד.

*לשני הדגמים צריך לבדוק שהוחלפה רצועת תזמון*

בגדול אם להשוות לi30 שניהן יהיו נוחות יותר 

• תוכן חדש...