Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2200 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא יודע איזה קוראניות אתה מכיר, הגירים הרובוטיים של קיה/יונדאי מתקשים עם עמידה בעומסי תנועה בעליות והגיר מתחמם באופן שחוזר על עצמו בסטוניק, קונה, ספורטאז', I20 וכל דגמי הטורבו בנזין של קיה/יונדאי עם גיר רובוטי כפול מצמדים. זה תקף גם לגירים הרובוטיים של רנו/ניסאן שמאוד סובלים בעומסי תנועה בעליות.

העניין כאן הוא לא דעתי מול דעתך, זה היה נכון אם אתה היית אומר למשל שסקודה קאמיק נוחה או יפה, ואני הייתי אומר ההיפך.

אתה קבעת שהגיר של פולקסווגן ב-50 אלף קילומטר משגר את הבעלים להחלפת מצמדים וזה פשוט לא נכון, מנותק מהמציאות וזאת לא דעה.

הגירים האלה היום הרבה יותר עמידים ואמינים ממה שאתה מנסה לצייר אותם, אני מכיר עשרות רכבים כאלה שנוסעים בלי שום בעיות ותקלות בגיר הרבה מעבר ל-50 אלף קילומטר. מה גם שביום יום זה אחד מהרובוטים היותר נעימים לשימוש, מה שקשה לומר על גירים של יצרנים אחרים.

• רעיון גרוע 1
פורסם

אני יכול להוסיף מהניסיון שלי.

הייתה לי גולף 2008 (מהיבואן) שהוחלף בה מוח גיר בתקופת האחריות. נמכרה עם למעלה מ-60k, שום ציוץ מכיוון המצמדים.

הייתה לי גולף 2010 (מהיבואן), שהוחלפו בה פעמיים מצמדים בתקופת האחריות. החזקתי אותה כמעט תשע שנים (כשש שנים ללא ציוץ מהמצמדים).

עד ינואר השנה החזקתי גולף 2015 (מהיבואן), נמסרה לטרייד עם קצת למעלה מ-90k, ללא שום ציוץ מכיוון הגיר או המצמדים. החליפה את הגולף האחרונה סקודה קארוק עם dsg7. כשאגיע ל-50k, אדווח מה קורה עם המצמדים.

פורסם
בתאריך 22.6.2020 בשעה 17:25, Mike808 כתב:

אני לא יודע איזה קוראניות אתה מכיר, הגירים הרובוטיים של קיה/יונדאי מתקשים עם עמידה בעומסי תנועה בעליות והגיר מתחמם באופן שחוזר על עצמו בסטוניק, קונה, ספורטאז', I20 וכל דגמי הטורבו בנזין של קיה/יונדאי עם גיר רובוטי כפול מצמדים. זה תקף גם לגירים הרובוטיים של רנו/ניסאן שמאוד סובלים בעומסי תנועה בעליות.

העניין כאן הוא לא דעתי מול דעתך, זה היה נכון אם אתה היית אומר למשל שסקודה קאמיק נוחה או יפה, ואני הייתי אומר ההיפך.

אתה קבעת שהגיר של פולקסווגן ב-50 אלף קילומטר משגר את הבעלים להחלפת מצמדים וזה פשוט לא נכון, מנותק מהמציאות וזאת לא דעה.

הגירים האלה היום הרבה יותר עמידים ואמינים ממה שאתה מנסה לצייר אותם, אני מכיר עשרות רכבים כאלה שנוסעים בלי שום בעיות ותקלות בגיר הרבה מעבר ל-50 אלף קילומטר. מה גם שביום יום זה אחד מהרובוטים היותר נעימים לשימוש, מה שקשה לומר על גירים של יצרנים אחרים.

אני לא מנסה לקבוע שב50 אלף הוא הולך וזהו... לא מנסה לקבוע כלל, מצטער אם כך זה מתפרש, בכל אופן הבעיה עם הDSG נשארה ולא נפתרה ושומעים גם על כאלה שאחרי פחות מזה

הוחלפו מצמדים ויש כאלה שיותר מזה, כך שעדיין אין פתרון ויש מצב של תקלה אם זה ב 20 אלף או 50 או 100אלף או יותר, יש כאלה שכלל לא היו במוסך גם ב400 אלף, מצידי רק רושם את דעתי.

ארשום את דעתי שוב...

אני אישית מעדיף קוריאנית עם גיר מתחמם על התוצרת הגרמנית עם הDSG מבלי לקבוע עובדות כאלה ואחרות . 

אני מאוד אוהב את הDGS, ואן ספק שזה אחד הגירים המתקדמים שיש בעולם הרכב כיום, אבל לא הייתי קונה לאמא שלי רכב עם הגיר הנ"ל, מחשש מסוים של אמינות קלה.

התרגלנו לקוריאניות במשפחה ויפניות, כך שעד היום מיותר לציין שעברנו כמה שנים טובות מתחיל מיונדאי 2005 טוסון , אחריו 2007 סנטה פה, 2010 קיה ספורטאז

יונדאי IX35 ואחרון קיה סורנטו 2013... היום עם במוו X3 2012 שמראה אמינות מופתית כבר 5 שנים אצלנו.

אז כן יכול להמליץ על הקוריאניות. אם היום הגיר שלהן דפוק, לא יודע , אתה כנראה בעל ידע גדול משלי... אז גם אני לא אקנה. ואני לא רושם על מנת להתנגח או משהו, חלילה.

אבל אישית לא הייתי קונה DSG וכן, אני כן מחכה ליום שהגיר הזה יתן לקונים שלו גיר אמין יותר... נמאס לי מקוריאניות ויפניות כמו מיצובישי וסובארו.

• רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...