Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2207 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

לכבוד הקורונה הרכב לא זז כ 6 שבועות.
כמובן שהמצבר התרוקן לחלוטין.
הנעתי בעזרת סוללה חיצונית - הניע בקלות.

מאותו רגע חוזר על עצמו התהליך הבא:
אם אני משתמש ברכב כל יום - הוא מניע בעצמו.
אם 3-4 ימים הרכב לא הונע - הוא כבר לא מניע בעצמו, רק עם הסוללה החיצונית.
אחרי הנעה אחת עם הסוללה החיצונית הוא שוב חוזר להניע בעצמו, עד הפעם הבאה שאני לא משתמש בו 3-4 ימים.

האם יש דרך להציל את המצבר או שצריך להחליף?

תודה.

עריכה אחרונה על ידי אורן5345354
פורסם (נערך)

בן שנתיים וחצי, שבהן הרכב נסע כ 18,000 ק"מ.
כן, עשיתי נסיעות של שעה ואחריהן התניע בלי בעיה. אבל ברגע שלא מתניעים כמה ימים הבעיה חוזרת.

עריכה אחרונה על ידי אורן5345354
פורסם

במידה ולא קיימת זליגת זרם (זרם פרזיטי) אשר מרוקן את המצבר במשך הלילה אז החלף את המצבר. לא ניתן להחיות אותו.

איזה כייף לי :)

פורסם
לפני 17 דקות, מרק10 כתב:

במידה ולא קיימת זליגת זרם (זרם פרזיטי) אשר מרוקן את המצבר במשך הלילה אז החלף את המצבר. לא ניתן להחיות אותו.

איך אפשר לדעת?

פורסם

אם לא הייתה צריכה פרזיטית בעבר לפני אירועי הקורונה - סביר שאין גם היום.

לפני 2 שעות, אורן5345354 כתב:

מאותו רגע חוזר על עצמו התהליך הבא:
אם אני משתמש ברכב כל יום - הוא מניע בעצמו.
אם 3-4 ימים הרכב לא הונע - הוא כבר לא מניע בעצמו, רק עם הסוללה החיצונית.
אחרי הנעה אחת עם הסוללה החיצונית הוא שוב חוזר להניע בעצמו, עד הפעם הבאה שאני לא משתמש בו 3-4 ימים.

תחליף ואל תמשיך עם התרגילים האלה, זה גם לא בריא למערכת החשמל ברכב.

חזיר דיזל

פורסם
לפני 4 שעות, אורן5345354 כתב:

איך אפשר לדעת?

לחבר פלוק / מד זרם כלשהו בטור בין המצבר לרכב כשהאוטו נעול. יש גם מלא מדריכים ביוטיוב.

פורסם

בן כמה המצבר? ובדר''כ אחרי טראומה של ריקון הוא אכן מתקצר בימים לאומת מה שהיה מניסיון. תניע כל 3 ימים או שתחליף מצבר אני הייתי מושך איתו. ולהבא לא להשאיר את הרכב שבוע בלי להניע.  

• תוכן חדש...