Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2220 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במנוע 3zz

זכור לי שקראתי שבת ההתקנה יש לדחוס את הבוכנה שלוש פעמים באיטיות (priming) אך לא מוצא את המסמך.

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

פורסם

תדחוס ם עם ראצ'ט ארוך את הבוכנה לפני ההתקנה של הרצועה לא בעיה

אם אתה צריך עזרה עם זה אני מרמלה יכול לעזור לך החלפתי בעבר לקורולה שלי רצועות ומותחן לא כזה סיפור

פורסם

כן האוטומטי. פשוט זכור לי קראתי שצריך לדחוס את הבוכנה שלוש פעמים באיטיות, במוסך לא עשו זאת, יש גרגורים, יכול להיות בגלל שזה חלק סיני, הזמנתי של skf מקווה שיפתור את הבעיה אבל רוצה להיות בטוח שאם טויוטה אומרים שצריך לדחוס 3 פעמים אז במוסך ידחסו 3 פעמים.

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

פורסם (נערך)

בדוק אם לאלטרנטור קיים פולי קלאץ ואם הוא תפוס אז זאת הבעיה שלך ובגללו המותחן ירעיש כפי שתיארת.

לא ציינת את שנת הרכב.

עריכה אחרונה על ידי ba323f
פורסם

הסתדר בערך עם המותחן הגרמני. יש קצת גרגור אבל לא מפריע. ba323f המכונאי בדק את כל הפולים לא מצא שום בעיה.

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

• תוכן חדש...