Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

למבו אוונטדור ז''ל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2218 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 47 דקות, Roycohen1979 כתב:

בשכונה שלי יש ליאון קופרה עם סטייג2, הוא דופק פול גז בין כיכרות כשמנתק ההצתה משתולל וכואב לי על האוטו ובעיקר על התאוצה שהוא מאבד בגלל רגל כבדה מדי על הדוושה.

כואב לך על התאוצה שהוא מאבד?

אמיתי?

מה אכפת לך? עדיף שיאבד תאוצה ולא ייסע יותר מהר בתוך השכונה.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
Just now, edanj כתב:

כואב לך על התאוצה שהוא מאבד?

אמיתי?

מה אכפת לך? עדיף שיאבד תאוצה ולא ייסע יותר מהר בתוך השכונה.

עידן

כואב לי על האוטו, למנוע ממנו לנסוע מהר בשכונה זה כבר מעבר להתעסקותי...

גם הרמקולים בפול ווליום בשעה 11 בלילה מעצבן אבל זה כבר לפורום אחר :-) 

פורסם

בזהירות המתבקשת ניתן לציין שאם הנהג שהיה מעורב בתאונה באוונטדור  הוא אותו נהג שמופיע בסרטון היו-טיוב שהועלה פה הרי ניתן להסיק כי אינו נהג המקפיד במיוחד על חוקי התנועה ומשתמש בדרך בזהירות מרובה. 

בסרטון רואים בפירוש מעבר חד למדי של שני נתיבים ללא איתות וחניית הרכב באופן לא חוקי ולא בטיחותי חציו על כביש וחציו על אי תנועה (תוך מתן "גז בניוטרל"). 

פורסם
לפני 32 דקות, orankohn כתב:

בזהירות המתבקשת ניתן לציין שאם הנהג שהיה מעורב בתאונה באוונטדור  הוא אותו נהג שמופיע בסרטון היו-טיוב שהועלה פה הרי ניתן להסיק כי אינו נהג המקפיד במיוחד על חוקי התנועה ומשתמש בדרך בזהירות מרובה. 

בסרטון רואים בפירוש מעבר חד למדי של שני נתיבים ללא איתות וחניית הרכב באופן לא חוקי ולא בטיחותי חציו על כביש וחציו על אי תנועה (תוך מתן "גז בניוטרל"). 

באמת ? 

הנהג לא אותת במעבר בין נתיבים 

והחנה עם שני גלגלים על המדרכה ? 

מזה אתה מסיק שהוא נהג לא זהיר ? 

אני מציע ישר לסקול בכיכר העיר. 

אם זה הקרטריון שלך , הרוב המוחלט של הנהגים בארץ נופלים בו. 

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

"למבורגיני אוונטדור בשווי 4-5 מיליון שקל גרמה לחברת הביטוח להחסיר פעימה ולגולשים להזיל דמעה."

"הערכות גורסות כי התיקון המצטבר, עומד על סכום שנע בין 400 אלף לחצי מיליון שקלים. "

נלקח מאתר ספורט 5.

פורסם
לפני 11 דקות, YaronNahum כתב:

באמת ? 

הנהג לא אותת במעבר בין נתיבים 

והחנה עם שני גלגלים על המדרכה ? 

האם ראית את הסרטון לפני שהגבת? 

האם קראת היטב מה שציינתי?

הרכב לא החנה עם שני גלגלים על מדרכה אלא כמו שכתבתי חציו על כביש וחציו על אי תנועה כאשר הוא חוסם חלק מנתיב נסיעה שמאלי בכביש דו נתיבי. 

אם זו התנהלות נורמטיבית ומקובלת אז אתה צודק. 

ScreenShot_20200510195115.thumb.png.e233e05225f3cd1142ecfe8f1b3e918d.png

פורסם
לפני 1 שעה, orankohn כתב:

ניסיתי ממש חזק, אבל לא הצלחתי לראות לוחית רישוי קדמית באף אחד מהסרטונים והתמונות. תוסיף את זה לרשימת סעיפי 'מעל החוק' של התכשיט המדובר.

פורסם
לפני 5 שעות, הרקוליטו כתב:

שלום

נסעתי לנס(ר) הרים לפני שנה בשביל להבין על מה כולם מדברים . כביש נחמד בלי מרווחי בטיחות . לטעמי הכבישים בצפון יותר בטוחים ( למעט חמת גדר מבוא חמה ) . אני מניח שמי שגר במרכז יותר נוח לו לנהוג לשם מאשר לצפון .

לאילו כבישים בצפון אתה מתכוון?

בית אורן לצורך העניין הרבה יותר צפוף מנס הרים.

ולנושא המסלולים  - לכלים כמו הלמבורגיני הזו אין כל כך מה לעשות במסלולי הקארטינג שבארץ.

היא בנויה לנסיעה מהירה בכבישים מפותלים.

מסלול שבאמת יאפשר לנצל משהו מהיכולות של האוטו הזה יעלה המון להקמה ולתחזוקה, ואני לא חושב שיהיה בו שימוש ודרישה שתצדיק את ההשקעה.

בשבת האחרונה הייתי בפצאל. הייתה גם פורשה GT2 RS. האוטו משוגע, אבל זה יותר כמו מסלול מכשולים עבורו. עוד לא הספיק ללחוץ על הגז והאוטו כבר בפניה הבאה...

פורסם
לפני 5 שעות, Ooga כתב:

לאילו כבישים בצפון אתה מתכוון?

בית אורן לצורך העניין הרבה יותר צפוף מנס הרים.

ולנושא המסלולים  - לכלים כמו הלמבורגיני הזו אין כל כך מה לעשות במסלולי הקארטינג שבארץ.

היא בנויה לנסיעה מהירה בכבישים מפותלים.

מסלול שבאמת יאפשר לנצל משהו מהיכולות של האוטו הזה יעלה המון להקמה ולתחזוקה, ואני לא חושב שיהיה בו שימוש ודרישה שתצדיק את ההשקעה.

בשבת האחרונה הייתי בפצאל. הייתה גם פורשה GT2 RS. האוטו משוגע, אבל זה יותר כמו מסלול מכשולים עבורו. עוד לא הספיק ללחוץ על הגז והאוטו כבר בפניה הבאה...

כמעט כל הכבישים ברמת הגולן , כביש הצפון , אלקוש , גלבוע . יש עוד כמובן .

לגבי gt2 rs , בפעם הראשונה שלי בשדה תימן בזמן מקצה ראיתי אחת ממותגת שירדה מהמסלול והיה צריך לחלץ אותה . ( בלי קשר , מאז אני לא משתתף בימי מסלול שדוחפים כמה שיותר רכבים ורוב הזמן אתה מחכה שיתנו לך לעלות למסלול . מה שעוד הפתיע אותי זה שלא עבר בוחן טכני על הרכב בתחילת היום ובסוף יום המסלול . )

פורסם
לפני 21 שעות, orankohn כתב:

האם ראית את הסרטון לפני שהגבת? 

האם קראת היטב מה שציינתי?

הרכב לא החנה עם שני גלגלים על מדרכה אלא כמו שכתבתי חציו על כביש וחציו על אי תנועה כאשר הוא חוסם חלק מנתיב נסיעה שמאלי בכביש דו נתיבי. 

אם זו התנהלות נורמטיבית ומקובלת אז אתה צודק. 

ScreenShot_20200510195115.thumb.png.e233e05225f3cd1142ecfe8f1b3e918d.png

כן , ראיתי. 

אכן חנה תוך כדי חסימת נתיב. (לא תקין , קורה הרבה , כמו חניה על אדום לבן , חניה על מעבר חציה ) 

וקצת לחץ על הגז כנראה עבור הסקרן המצלם שרובם אוהבים לשמוע את המנוע מטפס בסל"ד. 

אני מניח שאתה לא נוהג בתל-אביב. נכון ? 

פשוט ההקש שלך  לקבוע שהנהג הוא חסר אחריות  על פי שתי הפעולות הללו , 

נראה לי הסחפות קלה. 

פשוט להסיק מזה על נהיגה פרועה ? אתה תתפוס את כל 

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

הקטע שלנסות לאחד את כל חובבי הרכב שיש ברשום רכבים חזקים לתוך קטגורייה אחת, זה שגוי. כמו שבכל תחום יש ויש, גם כאן יש ויש. מי שלא יודע מה היה שם לא באמת יכל להגיד אם זה קרה מהשתוללת או ממשהו אחר. מסכים כ''כ עם ההודעה של קראספורום, גם במדינות שיש מסלולים רצינים רואים אנשים משתוללים. בארץ, המסלולים מלאים בסופשים וכולם למעט חובבי הדראג יכלים למצא את הנישה שלהם ועדיין, אנשים משתוללים על כבישים ציבורים. כל הקטע הוא בחינוך. לנו אין בכלל.

פורסם

הבנתי שעוד אחת נפגעה... לא מכיר את פרטי המקרה.d1a8893a0fc2e5f773e7941d636dfe80.jpg

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

נו מה ..עד שיש למבו בארץ , כולן הולכות לפח?

• מצחיק 2

gladen pro25+rs audio 100m -mosconi pro 4/30

eton ug 20sub-ground zero gzpa 2sq

gladen pro10-mosconi pro 1/10

fiio 11m plus coax-mosconi aerospace 6to8 dsp

• תוכן חדש...