Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2247 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מתח תקין הוא 11 וולט לפחות בעומס.
אמרתי גבולי כי יכול להיות שהמכשיר מדידה שלך מזייף מעט.
סה"כ הבדיקה שהצעתי איננה עולה כסף, לא מצריכה מוסך ושוללת לחלוטין בעיית מצבר.
יכול להיות שהבעיה לא שם אבל זה לא עלה לך שקל וסימנת וי בנושא המצבר.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כמו שאמרו לבדוק שהרצועת טיימינג לא קפצה כמה שיניים בטעות. ולהתחיל לבדוק חיישנים אחד אחד.

קראנק, חיישן גיר, maf .

תנסה לאפס את מחשב הרכב. 

1. תנתק את הפלוס של המצבר ל-30 דקות. 

2. תחבר חזרה ותנסה להניע ולבדוק אם אפשר לסוע.

פורסם
לפני 10 שעות, asix כתב:

מתח תקין הוא 11 וולט לפחות בעומס.
אמרתי גבולי כי יכול להיות שהמכשיר מדידה שלך מזייף מעט.
סה"כ הבדיקה שהצעתי איננה עולה כסף, לא מצריכה מוסך ושוללת לחלוטין בעיית מצבר.
יכול להיות שהבעיה לא שם אבל זה לא עלה לך שקל וסימנת וי בנושא המצבר.

שוב, אין לי בוסטר. האם חיבור כבלים מהמצבר שלי למצבר ברכב מונע אחר ייתן אותו אפקט?

לפני 9 שעות, מאור30 כתב:

טיימינג מתי נעשה? בדקת את הכיוון הזה?

טיימינג נעשה לפי בערך שנתיים ב149,000 (כמובן כולל מותחן)

כאמור כרגע עוד מעט 170,000. בפורום אחר אמרו לי שיכול להיות שן אחת קפצה - לך מושג אם זה מה שאני יכול לפרק ויש לי גישה עם כלים סטנדרטיים? יש פלסטיק שמכסה את הטיימינג.

dorban3,

האם יש גישה ללא ליפט להגיע לכל החיישנים האלה ולפרק אותם לצורך בדיקה? ייתכן שחיישן אחד נדפק ולא יופיע שום מנורה בלוח שעונים ולא בסריקה של מחשב?

המצבר נותק כמה פעמים, גם מעבר ל12 שעות- לא עוזר.

אולי משהו חשוב ששכחתי, איך זה התחיל:

לפני מספר ימים הרכב נעשה כ10 ק"מ , לאחר כ10 ק"מ בכיכר המנוע התחיל לגמגם ומשם בחזרה הביתה הייתה על 40-50 קמ"ש והמנוע לא סחב. שוב, מנוע לא התחמם , לא צלצל והכל תקין מבחינת מים בראדיטור ושמן מנוע

פורסם

לגבי הכבלים - כן.

לגבי מה שרשמת בכיכר- הרכב קרטע כשהוא עובד על צילנדר פחות או שהמנוע עבד חלק אך לא הצליח להעלות סל"ד?

פורסם

יש לי חשד למשאבת דלק, מנסה לפרק אותה הפלסטיק שם ממש תקוע וצריך להילחם עם זה (גם בסרטוני יוטיוב אותו סיפור)

לגבי הצתה - רשמתי, חוטי הצתה הוחלפו וזה לא פתר את הבעיה. האם אתה מתכוון למפלג הצתה, או בשמו האחר כויל מרובע? אם אני מפרק, איך אני יכול לבדוק תקינות?

פורסם

אכן התכוונתי לכויל. החוטי הצתה הן רק מרכיב אחד במערכת ההצתה. תחפש ברשת את הנתונים של סליל תקין ותבדוק באמצעות רב מודד.
לדעתי התקלה לא קשורה למערכת הדלק לפי מה שתיארת.

לדעתי הסרטון הזה יכול לעזור לך:

פורסם

תפרק גם פלגים תבדוק מה המצב שלהם. אפשר ללמוד כמה דברים מהמצב שלהם. אם הם יבשים, שחורים, רטובים משמן.

פורסם

מכוון שהתופעה היא קבועה כשהמנוע עובד, המצבר הוא לא הבעיה שלך.

איזה כלים יש ברשותך? שעון לחץ דלק יש? בדיקת אטימות מערכת יניקה אתה יודע לעשות? 

רצועת תזמון בדקת? 

פורסם
לפני 5 שעות, plats כתב:

אולי משהו חשוב ששכחתי, איך זה התחיל:

לפני מספר ימים הרכב נעשה כ10 ק"מ , לאחר כ10 ק"מ בכיכר המנוע התחיל לגמגם ומשם בחזרה הביתה הייתה על 40-50 קמ"ש והמנוע לא סחב. שוב, מנוע לא התחמם , לא צלצל והכל תקין מבחינת מים בראדיטור ושמן מנוע

אכן, אחרי שהוא ציין את זה אני גם לא חושב שזה המצבר.

הלכתי לכיוון המצבר כשלא ידעתי שזה קרה באמצע הנסיעה.

פורסם

רגע, זה הדגם עם הזוג סלילי הצתה? מאוד פשוט לבדיקה, לבדוק האם יש ניצוץ תקין וחזק בכל אחת מהיציאות. 

צריך בשביל זה רק נורת ביקורת של חשמלאים או מברג.

פורסם
לפני 1 שעה, asix כתב:

לדעתי הסרטון הזה יכול לעזור לך:

גירסת המנוע שלי היא 16 שסתומים, לא 8. האם הבדיקה בסרטון מבחינת ערכים תקפה גם ל16 שסתומים?

המפלג הוא של חברת INTERMOTOR, אם זה משנה. אני אקח מפתח אלן ואבדוק לפי הסרטון

dorban3

כן אני בהחלט אפרק פלאגים יחד עם המפלג ואבדוק מה מצבם ואעדכן, תודה

danniel

אין לי ציוד מוסך בכלל. כלים בסייסים בלבד, מה שאני יכול אני בודק. בדיקת אטימות מערכת יניקה אני יכול לעשות בלי ציוד?

אני לא יודע אם יש לי גישה ועד כמה קל לפרק מכסה טיימינג בשביל לראות אם קפץ שן, אולי אתה יודע איזה כלים צריך ?

מנוע 16 שסתומים, הוא מאוד מאוד צפוף ולא כמו ה8 שסתומים.

הדגם מנוע 188A5000

• תוכן חדש...