Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2263 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

המיני החביבה של ילדתי כבר ממש צולעת עם הסוללה המקורית (6V נראה כמו מצבר ג'ל) גם כשהיא נוסעת זה ממש לטווח קצר. במחשבה של רגע אילתרתי סוללה של מברגה (18V) וזה עובד טוב מדאי איבוד אחיזה בכל נגיעה:)

כמובן אחרי כמה פעמים הבקר ומערכת השליטה נפחו את נשמתם אבל אותי זה לא מעניין גם ככה אין בזה צורך. חיברתי את המנוע ישירות לסוללה והכל עובד יופי.

עם משהו אחד נשארתי בבעיה. האם זה הורס את הסוללות של המברגה אם כן זה ממש לא משתלם לי (בוש 18V 2A חדשות ממש) 

(אורך החיים של המנוע ממש לא מעניין אותי בדרך קיט שדרוג ל12V מאליאקספרס)

עריכה אחרונה על ידי yd b-4
פורסם (נערך)

קניתי לילדה מכונית 12V עם שלט, מבירור שעשיתי מצבר חלופי 6Ah עולה פחות מ-200 שקל למיטב זכרוני, 6V בטח עולה פחות מזה.

סתם לדוגמה הסתכלתי על החנות הזו כי אני גר בראש העין ופארק אפק זה ממש מעבר לכביש 5, מרחק של כמה דקות ממני:

מצבר 12V עם 14Ah עולה 150 שקל

6V עם 4Ah עולה 50 שקל

6V עם 12Ah עולה 90 שקל

מה יותר פשוט מזה? מצבר מתאים במחירים זולים יחסית שמתאימים לממונעים כאלה.

עריכה אחרונה על ידי m3x7r3m3

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

האמת הייתי בטוח שזה יקר הרבה יותר. החסרון שזה לא ליתיום ומהר מאוד המצברים האלו נגמרים ומהירות הטעינה שלהם איטית אבל באמת המחיר זול.

פורסם

אני לא יודע מה המשמעות של להחליף מצבר כזה בסוללות לית'יום, לא בטוח שזה כזה פשוט

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

כמה רעיונות לזמן פנוי...

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

• תוכן חדש...