Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2205 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

**סורי שפתחתי בטעות פו שייך לדיטיילינג יש אופיצה להעביר את השרשור לשם?**

שלום בעודו של הקיץ מתקרב אני מחפש פתרונות להורדת החום ברכב ללא הכהיה (לא רואה סיבה לעשות כהה יותר ומעדיף לא להשקיע 1000 שקל בציפוי שירד בטסט הבא).
המזגן תקין הפילטרים דנדשים ויש גז המזגן ברכב פשוט לא מבריק.

אני מחפש המלצה לציפוי כזה או דיס-המלצה יש מבחר לא גדול של ציפויים מתאימים כמו הציפוי הבא מאמאזון:
https://www.amazon.com/HOHO-Transparent-Shatterproof-Blocking-Building/dp/B07FM2SRZY/ref=sr_1_13?dchild=1&keywords=CAR+HEAT+BLOCKING+FILM&qid=1587310867&sr=8-13

אך הם לא נשלחים לארץ וראיתי גם סרטונים ממש מרשימים של ציפויי 3M נגד חום אבל חיפוש של אותו ציפוי באינרנט הוביל אותי רק לכתבות ודפי מידע ו0 דפי מכיה

בקצרה אשמח לדעת לשמוע ממישהו שמנוסה בנושא אם יש אולי בארץ כמה תעלה התקנה וכו...

עריכה אחרונה על ידי gkiler
פורסם

ערב טוב

בארץ זה נקרא ציפוי נאנו.

יש גם בגוון שקוף.

אני אישית עשיתי בחלונות נהג ונוסע מקדימה,

וזה מורגש ועוזר לי מאוד בנסיעה בימי שמש חמים.

פורסם

תודה תוכל לשתף איפו עשית כמה עלה ועל איזה רכב?

גם מה זאת אומרת נאנו עושים את זה עם שכבת פילם? או חומר אחר כלשהו?

פורסם

שלום

נאנו זה רק השם של החומר שחוסם חום,

ויש אותו לכמה חברות המייצרות את החומר הזה.

כדוגמת  ללומאר,  3m.

ב 2 רכבים אחרונים ביצעתי את הציפויים הללו  ביהוד במקום שנקרא קאר סטייל דיזיין סטודיו,

שם יצא לי לרכב עם 4 חלונות גדולים ו 4 משולשים כ 600 שקל.

לפני המקום הזה ביהוד , הייתי עושה ציפויי שמשות בסאן פילם ברמת גן, אך הם יקרים בטירוף ,

סדר גודל של 600 שקל לחלון.

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

שלום,

אני נטול ניסיון בנושא ציפוי חלונות, אשמח לייעוץ.

יש לי סיטרואן C5 Aircross והבעיה העיקרית של הרכב הזה היא שהמזגן לא מצליח להשתלט על החום של הרכב, סיוט.

הבנתי שקיים ציפוי שמשות שקוף שמונע חדירת שמש כמעט לגמרי, ובנוסף לא מהווה בעיה חוקית או לפחות לא נראה לעין.

בצדדים אין לי בעיה עם השחרה, אב גם לא מכיר את הסוגים ואת המחירים, יש לציין שאצלי יש גם לצפות את הגג הפנורמי.

אשמח לקצת ייעוץ בעניין + המלצה על מקום לבצע את העבודה באזור ירושלים/מרכז.

תודה מראש

פורסם

הציעו לי ציפוי של חניטה, הבעיה שאין אותו בשקוף לשמשה הקדמית, לאיזה חברה כן יש שקוף? המטרה היא חסימת חום

פורסם

שלום

אצלי הבחור התקין של חברת johnson

זה חוסם 60 אחוז מהחום.

ביום יום אתה מרגיש חום מקדימה,אבל לא כמו בעבר,

אך אין לי יותר את תחושת הצריבה בידיים ובברך ימין,

פורסם

שלום

גם אם תמצא ציפוי כזה,

כי כרגע רק הכהים יותר נותנים הגנה גבוהה יותר אך עדיין זה לא מתקרב ל 100 אחוז.

חום נכנס לרכב דרך הגג,

ושאר חלקי הפח ברכב.

• תוכן חדש...