Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2308 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום,

הזמנתי מצלמת אבטחה PoE, וקיבלתי את המייל הבא מחברת השילוח: ( אחרי שהתקשרו ואמרו שאני חייב להמציא אישור תקשורת)
שלום רב,

מצ"ב ניירת משלוח שהגיע עבורכם מסין. המשלוח מכיל ציוד תקשורת,
במידה והפריט ניזון ממתח העולה על 9V ו/או מגיע עם ספק כוח - נדרש אישור תקן.
במידה והפריט מכיל אלמנט תקשורת אלחוטי ומתחבר לרשת תקשורת ארצית בזק - נדרש אישור תקשורת.
במידה ולא - אנא הצהירו בהתאם.

שלחתי בחזרה שהפריט הוא מצלמת אבטחה חוטית שעובדת על תקן PoE, שלא מכילה רכיב תקשורת אלחוטי.

מאז( כמעט שבוע), לא חזרו במייל ולא עונים בטלפון שממנו התקשרו.

יש למישהו נסיון מה צריך לעשות אם כן מתעקשים להמציא אישור תקן\ תקשורת ? מאיפה אני יכול להוציא את זה ומה הפרוצדורה בדיוק?

תודה רבה.

עריכה אחרונה על ידי BiG_BuG2

פתגם סיני אומר: "אנשים ג'אחרים מזהים תגובות כג'אחריות."

פורסם

תביא אישורים מהמוכר שאומר בדיוק מה הזמנת ובאיזה תקן זה עובד.
הייתה לי בעבר בעיה  עם שלט שחשבו שהוא שלט רדיו אבל בפועל הוא אינפרה אדום מעפן

הבאתי מהספק אישור

ייבשו אותי יומיים שלמים בממ"ן

בסוף שיחררתי

זה כאב ראש ויקח זמן

אולי עדיף לך לשלם לעמיל מכס

או לוותר  על המוצר

תלוי בשווי שלו כמובן

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לזכרוני - דבר מאלה לא נדרש בייבוא אישי. הבהר זאת (אם תצליח .... ) לחברת השילוח

פורסם

אם דגם זהה של המצלמה נמכר בארץ, ייתכן שתוכל לשחרר את המצלמה ע"י הצגת העניין בפני פקיד המכס.

אני הצלחתי לשחרר ככה מצלמת wifi, התייצבתי בפני פקיד המכס הגעתי עם דף מודפס של מסך המכירה של חנות בארץ (וגם עם מחשב נייד ליתר ביטחון, אם לא יסמוך על ההדפסה), בשניות בלי בעיה חתם לי על מסמכי שחרור, נתן לי טופס לתשלום המיסים, ויצאתי שמח לדרכי עם המצלמה.

פורסם

תודה רבה לכולם.
אכן אחרי שליחת המפרט של המצלמה שמראה שאין רכיב אלחוטי שחררו לי את החבילה( הדגם הזה ספיציפית לא נמכר בארץ).
אבל, שילמתי 250 שקלים על עמלות שקר (רק 100 מהם הם המע"מ על המצלמה).
Screenshot_538.png.5c8a2dca7b79748584f2135595f2e3ea.png

ממליץ לכולם להתרחק מחברת המשלוחים TNT אם זה אפשרי.

פתגם סיני אומר: "אנשים ג'אחרים מזהים תגובות כג'אחריות."

• תוכן חדש...