Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2285 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש כאן עוד אנשים בבידוד?

ספרו, איך ולמה, איך מעבירים את הזמן? מבודדים משאר המשפחה?

אני נכנסתי לבידוד אתמול בערב. הייתי בחמישי בצהריים בסופר פארם ביכין סנטר בפ"ת בשעה שהיתה שם חולת קורונה.

ניסיתי לשכנע את משרד הבריאות שהייתי שם רק דקה לחפש אלכוג'ל, חבשתי מסיכת P100 חצי פנים, ולא נגעתי בכלום.

לצערי לא שכנע אותם.

להתקע בבית זו מכה רצינית. יש לי כל מני אבחונים עם הילד שצריך לבטל.

הילדים עוד קטנים מכדי להבין אבא עכשיו בחדר אחר, אי אפשר להכנס אליו.

זה ממש מרגיז שהמון אנשים שאני מכיר בכלל לא עוקבים אחרי הדיווחים, וכנראה חלקם היו במקומות בימים ושעות הדורשים בידוד.

ואילו אני שנכנסתי לדקה עם מסיכה, תקוע בבידוד.

פורסם

סחתיין על גילוי האחריות, לצערי זה לא מובן מאליו.

חשוב להבין שבמגיפות הדבר אולי הכי קריטי הוא היענות הציבור להודעות משרד הבריאות וארגוני הבריאות.

לכן גם אם נראה לכם שהסיכוי שנדבקתם מאוד נמוך (ולרוב הוא כנראה כזה), כדאי מאוד להישאר בבידוד. לדעתי זה מינימום של אחריות אישית ככלפי עצמכם וכלפי הסביבה שלכם.

• מעניין 1

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

בגלל זה דיווחתי, אבל אני מתחיל להרגיש מטומטם כשאני מבין עכשיו שאף אחד כמעט בעבודה שלי לא עוקב אחרי הדיווחים בלבד, ויש כאלה שנוסעים באוטובוס. הסיכוי להדבק ממישהו בעבודה גדול בהרבה.

• מעניין 1
פורסם

אני הייתי 4 ימים בבידוד רטרואקטיבי אחרי שחזרתי מספרד לפני שבועיים וחצי, ונראה היה לי שאני הייתי היחיד שאשכרה הקשיב להוראות הבידוד. במקרה שלי, כדי שלא אהיה נעול ימים שלמים בחדר, המשפחה התגייסה ואמא שלי עברה לכמה ימים לסבתא שלי, ואני הייתי אצלה בבית.

הכי קשה?

לחזור אחרי שבוע בחו"ל ולהיות מנותק מהילדים לעוד כמה ימים.

פורסם

אז אני בבית. אין לאן להעיף את האישה והילדים. גם לא נעול בחדר, אין מצב להגיד לילדים בני שנתיים שאבא סגור בחדר.

תכלס גם אף אחד לא מפחד ממני, הסיכוי שנדבקתי במקום אחר מאנשים לא אחראים גדול פי 100.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

פורסם

הייתי בבידוד מיום חמישי עד היום, כי יתכן שביום הבחירות (2.3) אולי נפגשתי עם חולה מס' 79 באחד החנויות בביג ב"ש.

יש לציין שמשום שבאותו יום הוא יום בחירות, ושבוע לפני כן הייתה בהלה שקוריאנים היו בגראנד קניון בב"ש, כולם נסעו לביג והיה עומס בחנויות שחולה מס' 79 הייתה.

אמנם, אני לא חוויתי 14 יום בידוד, אלא 5 (משום שההודעה פורסמה ביום רביעי וראיתי ביום חמישי בבוקר), לפי כמות האנשים שהצהירו שהם בבידוד, אני מסיק שהרבה אנשים שהיו צריכים להיות בבידוד כמוני, לא היו בבידוד.

פורסם

לכל המבודדים שמרגישים מטומטמים- לא, אתם לא מטומטמים, השאר כן. לשם שינוי אתם אלו שבסדר, והרצפה באמת עקומה.

ישר כח ושלא תפתחו ולו סימפטום אחד עד סוף המשבר.

• אהבתי 2
  • מעניין 7
  • תוכן חדש...