Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2335 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי,

אנחנו זוג עם ילד בן חצי שנה שמחפשים רכב שיהיה לא גדול כי הוא יצטרך להתמודד עם בעיות החניה ברמת-גן אבל יחסית מרווח לכסא תינוק ועגלה.

אנחנו בקושי נוסעים כי אני הנהג היחידי ועובד במרחק הליכה, במשך כל השבוע הרכב עומד, בסופש סיבובים קצרים במרכז ופעם ב2-3 חודשים נסיעה לצפון.

אם הייתי כותב את הפוסט הזה לפני שבוע בזה הי מסתכמים הצרכים ותקציב סולידי של 30-40, אממה עברנו תאונה עם הרכב הקודם יונדאי גטס (ברוך השם לכל המעורבים שלום) שהוכיח את עצמו כרכב לא בטיחותי בכלל והפעם עם הילד ברכב אני לא מתכוון להתפשר על בטיחות ואני מוכן לשלם עבור זה. סדרי עדיפויות משתנים מהר בחיים.

אני מעוניין ברכב בטיחותי עם תוצאות ריסוק וNCAP טובים ומעוניין מאוד במנגנוני בטיחות כמו בלימה אוטונומית מערכת התראת סטייה וכו,

מהסיבה הזאת בא לי פשוט לקחת רכב חדש אבל לשימושים שלנו זה נראה לי מוגזם.

מצד שני אני לא יודע באילו שנתונים הטכנולוגיות האלה התחילו להיכנס אז לא יודע למה להתחיל לכוון בשוק היד2 ואשמח להמלצות לאופציות לבדיקה.

 

תודה מראש

עריכה אחרונה על ידי rony77
פורסם

אין לי כרגע כי אני לא יודע להגיד באילו תקציבים נכנסים מערכות הבטיחות שאני מדבר עליהם, 50-60-70 נראה לי...

פורסם (נערך)

הונדה ג'אז החל מ-2015 ברמת גימור קומפורט תסגור לכם את כל הפינות.

אין הרבה כאלה למכירה, אבל שווה לחפש בסבלנות.

זאת סופר מיני הכי בטיחותית לשנת 2015

https://www.euroncap.com/en/results/honda/jazz/21484

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אני לא חושב שבאיביזות או i20 בתקציב יש בטיחות אקטיבית.

 

מחזק לגבי הג'אז, מוסיף גם קורולה אחרי מתיחת הפנים (אמצע 2016) שגם לה יש בלימה אוטונומית וסטיה מנתיב, והיא תהיה נעימה יותר בנסיעות בין עירוניות (ופחות חסכונית, שזה כנראה לא משנה בכלל במקרה שלכם).

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

 

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

גם סוזוקי אלטו עם מנוע 1.0 עולה לצפון ( וגם לירושלים ).

לג'אז עם זוג+ילד+ תיקים אין שום בעיה לעלות.

נכון, לא מדובר במנוע גדול או טורבו, אבל הוא עושה את העבודה, עם לחיצה יותר חזקה על הגז.

אבל בעיר הרכב הזה מרגיש מצויין ( לא ארוך מדי, עם גיר רציף שעובד חלק לגמרי ).

שני בונוסים נוספים - צריכת דלק מעולה ושמירת ערך טובה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

יונדאי ב 60 אלף לא תמצא עם מערכות בטיחות.

לי יש ג'אז ואני ממליץ בחום. עולם אחר לעומת ה i20 שנת 2009 שהייתה לי ולדעתי היונדאי סתם יקרות בלי הצדקה.

חסרון יחיד: מנוע קצת רועש בתאוצה ולא הכי חזק בתאוצה אבל מספיק בהחלט. אנחנו עם 2 ילדים קטנים מסתדרים איתה מעולה. אצלנו כבר מעל שנה ו 35 אלף ק"מ. חסכונית, מחירי ביטוח נמוכים,בטיחותית, מרווחת, אחלה אוטו.

פורסם (נערך)

היי חברים, תודה על הממלצות אבל אני מרגיש שכל מה שיצא מהפוסט זה הונדה ג'אז ווואללה הרכב לא כזה עושה לי את זה ובא לי לבדוק עוד אופציות

אני אוהב לנהוג ואם כבר אני קונה רכב חדש לא בא לי כזה שעושה 0-100 ב13.6, בא לי כזה שגם ירגיש כמו שדרוג בנהיגה מהגטס שהייתה לי.

אשמח לעוד המלצות בבקשה, נראה לי שהכיוון הוא להיכנס לחברת ליסינג ולקחת רכב באזור השנתון 17-18 שיהיה בו מערכות בטיחות מתקדמות וציון בטיחות גבוה, כרגע אני לא מתקבע על מערכת ספיציפית כלשהי כחובה.

משיטוט שלי בפורום וברשת ראיתי מאזדה 2 עם ציונים בטיחות גבוהים וסקודה פאביה, דעות ואלטרנטיבות?

תודה מראש

עריכה אחרונה על ידי rony77
פורסם

אם כבר עדיף שתחפש בטרייד אין של יבואן ולא בליסינג ששם לרוב שוחטים את המכוניות ולא מטפלים לפי הוראות יצרן, הק"מ שם בשמיים ולא עושים לך שום הנחה, מוכרים לך רכב במחירון ועושים טובה שמורידים כמה אחוזים. ככה זה ברוב חברות הליסינג, לא בכולן ולכן עדיף טרייד אין של יבואן שם תוכל למצוא הרבה יותר רכבים פרטיים מטופלים עם ק"מ נמוך.

פורסם

אני במצב דומה לשלך בחרתי בהונדה ג'אז גם כן. מדהים כמה מרווח פנימי נכנס באוטו כזה קטן...

 

אבל אם ביצועים חשובים לך, הייתי בודק את שלישיית פולו-איביזה-פאביה שאולי יתנו לך את האקסטרא שאתה מחפש.

 

Sent from my ZTE B2017G using Tapatalk

פורסם

אולי כדאי לך להסתכל על סיטרואן c3, ב-2018 נוסף לה תיקון סטיה מנתיב אאל'ט (בנוסף לבלימה האוטונומית שכבר היתה), קצת מעל התקציב שהגדרת ל-2018 אבל מכיוון שזו סיטרואן אפשר כנראה להתמקח.

 

היתרון לעומת הוואגיות הוא הגיר הפלנטרי (בניגוד לרובוטי) והנוחות. מצד שני, היא קצת צפופה.

 

במנועים האלו היתה בעיה של רצועת תזמון מתפוררת, לכאורה הבעיה נפתרה ע"י החלפת הרצועה לרצועה חדשה (שאמורה להיות מותקנת מראש בכל המנועים שיוצרו ממרץ 17'), אבל שווה להכיר את הבעיה אם תחשוב על רכב כזה.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

 

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

×
×
  • תוכן חדש...