Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2344 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מקום העבודה מציע לי רכב מליסינג ( תפעולי\מימוני) ,

בתנאי שיהיה מסחרי דוגמת : ברלינגו , קנגו , קאדי .. )

חשוב לי מבחינת שימוש אישי , נוחות , מערכת מולטימדיה , בלוטוס וכדומה , ולא גיר ידני .

ופחות מבחינת התאמה לעבודה .

מה עדיף ?

פורסם

בין הברלינגו לקנגו, לצרכיך הברלינגו עדיפה, היא יותר מאובזרת ומגיעה עם תיבה אוטומטית בניגוד לקנגו שמשווק עם תיבת הילוכים ידנית.את הקאדי אני לא מכיר.

היום: MG E-HS '23 ליסינג זמני/ יונדאי טוסון 17' Open Sky

הקודם: יונדאי טוסון 22' פרימיום 2.0 ליסינג/ טויוטה קורולה F/L GLI '16

פורסם

נכון לעכשיו, ברלינגו מנצחת את כולן כי זה דגם חדש שהוצג שנה שעברה, קנגו הוצגה ב 2009, קאדי היא גם דגם די וותיק (אבל זמין עם DSG7 ומנוע בנזין או DSG6 ודיזל).

רק לברלינגו יש תיבה אוטומטית (לא רובוטית) 8 הילוכים ואיבזור בטיחות מלא (חוץ מבקרת שיוט אדפטיבית). Bluetooth יש בכל הגירסאות, מולטיצדיה מקורית יש רק באיבזור גבוה Shine, אין ב Live. (הכוונה לברלינגו, לא לאחרות).

שים לב ששווי שימוש "בשמיים" כי מחיר המחירון הרשמי גבוה מאוד.

היה בעבר קנגו רובוטי, נכון לעכשיו יש רק ידני בגלל אי התאמה של הגרסה הרובוטית לתקני זיהום החדשים.

פורסם

היה בעבר קנגו רובוטי, נכון לעכשיו יש רק ידני בגלל אי התאמה של הגרסה הרובוטית לתקני זיהום החדשים.

הקנגו היה רובוטי כפול מצמדים, לרוב הנהגים זה מרגיש כמו אוטומט.

פורסם

קצת פחות נוח בזחילה בפקקים ובכל מקרה כרגע אין את הדגם הזה.

וגם אם היה, לא רואה סיבה לקחת קנגו כיוון שכמו שכתבתי מדובר בדגם ישן אפילו במוניחם של מסחריות שהוצג לפני יותר מ 10 שנים. וכנראה שתוך שנה - שנתיים יהיה דגם מחליף.

פורסם

מסכים איתך והמלצתי בתגובה למעלה גם על הברלינגו.

רק דייקתי שזה לא רובוטי חד מצמדי, זאת תיבת dc4 שקיימת גם בפלואנס, קליאו, קפצור וכו' והנהיגה די חלקה בה.

פורסם

אני לא מכיר באופן אישי, אבל שווה לדעתי לבדוק גם את אופל קומבו שהוא גרסת אופל לברלינגו ולמיטב זכרוני מאובזר קצת יותר טוב מהברלינגו. גם לו מחיר מחירון גבוה מאוד.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

שזה אומר כשנתיים עד תחילת השיווק בארץ.

אגב קאדי הנוכחי הוצג בשנת 2003 ועד היום זה אותו דגם למעשה, הוא עבר שתי מתיחות פנים ונראה די רענן אבל עדיין מבוסס על גולף 5.

אני לא מכיר באופן אישי, אבל שווה לדעתי לבדוק גם את אופל קומבו שהוא גרסת אופל לברלינגו ולמיטב זכרוני מאובזר קצת יותר טוב מהברלינגו. גם לו מחיר מחירון גבוה מאוד.

דווקר אופל קומבו קיים עם מנוע בנזין 1.2 ועולה "רק" 140 אלף שקל.

לא ראיתי עדיין אופל קומבו בליסניג, לא יודע מה רמת הזמינות שלה.

פורסם

בדקתי אתמול את האופל קומבו , התרשמתי מאוד , רכב מסחרי מאובזר כמו פרטי ואפילו יותר .

אבל שאלתי בכמה חברות ליסינג ואין .

בחיפוש באינטרנט עולה לי הפיג'ו ריפטר , אבל לא מופיע באתר של החברה , האם הדגם קיים ??

פורסם

פיז'ו ריפטר זה ברלינגו רק עם לוח שעונים מעל ההגה וגלגל הגה קטן כמו ב 208/308, סידור שאני לא אוהב.

הדגם החדש לא מיבא לארץ.

פורסם

טויוטה מתחילים לייבא את ה toyota city 5 ו city 7 שהן גירסאות ממותגות טויוטה לברלינגו/ פרטנר.

התמחור - עדיין לא ברור.

כן ברור שהם ידחפו אותן אגרסיבית לציי רכב. שווה לבדוק מול קצין הרכב שלך שירחרח אצל היבואן.

קח בחשבון שכשתפתח תא מנוע תראה פה ושם סמלי PSA.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תוכן חדש...